Smycz Martingale Experience XS-S czerwona

Smycz Martingale Experience XS-S czerwona opinie Klientów

Ilość opinii: 998 Średnia ocena: 4.77
  • 5 Gwiazdek
  • 4 Gwiazdki
  • 3 Gwiazdki
  • 2 Gwiazdki
  • 1 Gwiazdka

Wszystkie recenzje

Ocena:
Autor: Elżbieta, Tarnów
2020-10-30
sprawna i szybka dostawa, zakupty zgodne z opisem
Ocena:
Autor: Tomasz, Aleksandrów Kujawski - Łazieniec
2020-10-30
Super szybko
Ocena:
Autor: Adrian, Warszawa
2020-10-30
Szybkop
Ocena:
Autor: Anna, Trawniki
2020-10-30
Sprawnie, szybko i bez problemów. Ponadto zakupiona karma smakowała mojemu pupilowi! Polecam!
Ocena:
Autor: Karolina, Nowa Ruda
2020-10-30
Bardzo sprawna obsługa, szybka dostawa.
Ocena:
Autor: Milena, Legionowo
2020-10-30
wa dostawa blyskawiczna polecam
Ocena:
Autor: Małgorzata, Przeźmierowo
2020-10-29
Super
Ocena:
Autor: Cecylia, Niepołomice
2020-10-29
Opinia o realizacji zamówienia jak najlepsza. Szybko sprawnie, towar odpowiada ofercie. Natomiast jedna z mat nie spełni swojego zadania. Wymiar budy 85x60. nie było rozmiaru więc wzięłam mniejszy. No i błąd . Pies wywleka ja z budy. A ja mam dalej problem. Pozdrawiam! C.K.
Ocena:
Autor: Karolina, Galewice
2020-10-29
Ekspresowa dostawa, produkty zgodne z opisem
Ocena:
Autor: Ewa, Zgierz
2020-10-28
Szybko, sprawnie i porządnie!
Ocena:
Autor: Małgorzata, Przemyśl
2020-10-28
Polecam.
Ocena:
Autor: Urszula, Poznań
2020-10-28
nie mam żadnych zastrzeżeń i jestem zadowolona
Ocena:
Autor: Izabela, Jelenia Góra
2020-10-28
Sko
Ocena:
Autor: Izabela, Józefosław
2020-10-28
Bardzo dobra pbsluga
Ocena:
Autor: Sylwia, Świnoujście
2020-10-28
Wszystko zgodnie z zamowieniem i niskie ceny.
Ocena:
Autor: Anna, Czarnków
2020-10-27
Wszystko ok
Ocena:
Autor: Mirosław, Chojnów
2020-10-27
Realizacja zgodna z zamówieniem i terminem
Ocena:
Autor: Wojciech, Dąbrówno
2020-10-27
Polecam szybko i bezproblemowo
Ocena:
Autor: Renata, Olsztyn
2020-10-27
Bardzo sprawna i szybka obsługa zamówienia
Ocena:
Autor: FTM Sławomir Ma, Kolno
2020-10-26
Szybko i sprawnie a zwierzaki zadowolone :)
Ocena:
Autor: Krzysztof, Poznań
2020-10-26
wszystko super, kot działa :)
Ocena:
Autor: Irena, Warszawa
2020-10-24
Szybko i sprawnie
Ocena:
Autor: Roman, Międzyrzecz
2020-10-24
Profesjonalna obsługa klienta.
Ocena:
Autor: Elżbieta, Dąbrówka Słupska
2020-10-23
Pozytywnie jestem zaskoczona, dostawa na następny dzień :-)
Ocena:
Autor: Renata, Warszawa
2020-10-23
Błyskawiczna dostawa, towar zgodny z opisem, dobrej jakości. Jestem bardzo zadowolona i polecam!
Ocena:
Autor: Magdalena, Sulęcin
2020-10-23
Bardzo szybka wysyłka :)
Ocena:
Autor: Arkadiusz, Wejherowo
2020-10-23
Super sklep i pomocna obsługa. Polecam robienie zakupów w tym miejscu
Ocena:
Autor: Andrzej, Grodzisk Mazowiecki
2020-10-23
Super produkty no i szybka dostawa - ogólnie sklep na 5+
Ocena:
Autor: Izabela, Ostrów Mazowiecka
2020-10-22
Sprawnie, funkcjonalnie, szybko.
Ocena:
Autor: Magdalena, Kowale
2020-10-22
Super polecam3
Ocena:
Autor: Marcin, Mysiadło
2020-10-22
Pełna profeska
Ocena:
Autor: Krystian, Słupsk
2020-10-22
tko lllll
Ocena:
Autor: Katarzyna, Warszawa
2020-10-21
szybko,sprawnie ,towar spełnia moje oczekiwanie
Ocena:
Autor: Adrian, Rybnik
2020-10-21
Dzień dobry. Z tego zamówienia jestem bardzo zadowolony, lecz mam pytanie o samą karmę zakupioną- w poprzednim zamówieniu przyszła karma jakaś mokra, aż klejąca, a tym razem (tak jak zwykle) dość sucha. Dlaczego tak się dzieje skoro towar jest fabrycznie pakowany i był w terminie ważności ? A to ta sama karma , jak zawsze z Royala.
Ocena:
Autor: Tomasz, Wrocław
2020-10-21
Jak zawsze bez zarzutu.
Ocena:
Autor: Aneta, Gdańsk
2020-10-21
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Keko. Towar zgodny z opisem i bardzo szybka przesyłka. Polecam wszystkim zainteresowanym.
Ocena:
Autor: Monika, Tczew
2020-10-21
Polecam
Ocena:
Autor: Mariola, Grójec
2020-10-21
Przesyłka dostarczona w błyskawicznym tempie i zgodnie z zamówieniem. POLECAM !
Ocena:
Autor: Karolina, Dawidy
2020-10-21
Szybka i sprawna polecam
Ocena:
Autor: JOANNA, BYTOM
2020-10-21
JESTEŚCIE DAREMNI
Ocena:
Autor: Halina, Świdnik
2020-10-21
Kurteczka jest rewelacyjna. Mój piesek wygląda w niej cudnie. Mały sportowiec. Dziękuje za szybką dostawę, pozdrawiam
Ocena:
Autor: Izabela, Warszawa
2020-10-20
Produkty były wręcz ugniecione w otrzymanym zamówieniu , bez paragonu w środku. Estetyka pakowania produktu 2/10
Ocena:
Autor: Marta, Grodzisk Mazowiecki
2020-10-20
Super, błyskawiczną dostawa
Ocena:
Autor: Ryszard, Wodzisław Śląski
2020-10-20
polecam
Ocena:
Autor: Zenon, Szreńsk
2020-10-20
bardzo szybka dostawa
Ocena:
Autor: Jacek, Charsznica
2020-10-20
towar pierwsza klasa kontakt ze sklepem perfect
Ocena:
Autor: Piotr, Warszawa
2020-10-20
Jak zawsze spranie, bez żadnych problemów :)
Ocena:
Autor: Beniamin, Janik
2020-10-20
Polecam
Ocena:
Autor: Zofia, Rzuchowa
2020-10-20
Polecam szybko sprawnie
Ocena:
Autor: Agnieszka, Nowogrodziec
2020-10-18
Szybko i sprawnie!
Ocena:
Autor: Adrian, LEŚNIEWO
2020-10-17
Ok polecam
Ocena:
Autor: Arkadiusz, Szczytno
2020-10-17
Znakomity produkt. Jamnik biega a ledwo chodził!
Ocena:
Autor: Barbara, Pasłęk
2020-10-17
Wszystko zgodne z zamówieniem ,dziękuję bardzo.
Ocena:
Autor: Kamila, Elbląg
2020-10-17
Wszystko w jak najlepszym porządku!
Ocena:
Autor: Aldona, Tychy
2020-10-16
Szybko, sprawnie i na czas
Ocena:
Autor: Urszula, Łomianki
2020-10-16
Współpraca z Państwem to spokój i pewność, że zamówione towary będą dostarczone na pewno, błyskawicznie i będą miały dokładnie takie cechy i wyglądały tak jak zostały opisane.
Ocena:
Autor: Grażyna, Warszawa
2020-10-16
Bardzo szybka i sprawna obsługa.
Ocena:
Autor: MALGORZATA, DABROWA
2020-10-16
Budka super spełnia moje oczekiwania
Ocena:
Autor: Monika, Kraków
2020-10-16
Bardzo dobrze
Ocena:
Autor: Zofia, Warszawa
2020-10-16
Blyskawiczna wysyłka, 100% zadowolenia!
Ocena:
Autor: Rafał, Gorzów Wielkopolski
2020-10-15
Szybko sprawnie, dobre ceny i jakość
Ocena:
Autor: Wojciech, Otwock
2020-10-15
jak zawsze terminowo i profesjonalnie
Ocena:
Autor: Małgorzata, Niegowa
2020-10-15
Ok
Ocena:
Autor: Agnieszka, Warszawa
2020-10-15
.
Ocena:
Autor: Iwona, Kraków (Kraków-Krowodrza)
2020-10-15
Błyskawiczna dostawa,pies szczęśliwy
Ocena:
Autor: Jarosław, Warszawa
2020-10-15
terminowo, bez zastrzeżeń
Ocena:
Autor: Anna, Złotoryja
2020-10-15
Super sklep dzybka obsluga.polecam
Ocena:
Autor: Paweł, Gdów
2020-10-15
Szybka dostawa , dobry towar.
Ocena:
Autor: Katarzyna, Zalasewo
2020-10-14
Kontakt ze sklepem wzorowy. Zawsze szybka realizacja zamówienia. Polecam!
Ocena:
Autor: Katarzyna, Wrocław
2020-10-14
Super
Ocena:
Autor: Patrycja, Książenice
2020-10-14
Super
Ocena:
Autor: Magdalena, Izabelin C
2020-10-14
Dziekuję
Ocena:
Autor: Dorota, Wrocław
2020-10-14
Szybko, sprawnie
Ocena:
Autor: Agnieszka, Grodzisk Mazowiecki
2020-10-14
Sprawna, bez zastrzeżen
Ocena:
Autor: Dominika, Swieciechowa
2020-10-14
Przysłała sama w sobie jest ok. Ale tylko dlugo musialam czelac za swoje zamówienie
Ocena:
Autor: Bogusława, Warszawa
2020-10-14
Perfekcyjna obsługa
Ocena:
Autor: Piotr, Sade Budy
2020-10-13
Bardzo dobrze
Ocena:
Autor: Tomasz, Sulejówek
2020-10-13
Produkt odpowiadający opisowi. Szybka dostawa, w skrócie polecam :)
Ocena:
Autor: FIRMA ML, BOLESŁAWIEC
2020-10-13
OK. POLECAM
Ocena:
Autor: Iwona, Buk
2020-10-13
szybko i sprawnie polecam
Ocena:
Autor: Katarzyna, Głogów Małopolski
2020-10-13
super obsługa, bardzo szybka dostawa
Ocena:
Autor: Joanna, Sienna
2020-10-13
Sprawna obsługa
Ocena:
Autor: Czesław, Władków
2020-10-12
Błyskawiczna realizacja zamówienia na najwyższym poziomie
Ocena:
Autor: Łukasz, Władysławów
2020-10-12
wszystko ok
Ocena:
Autor: Jolanta, Kraków
2020-10-12
Szybko i sprawnie dostarczona przesyłka, polecam !!!
Ocena:
Autor: Jadwiga, Poniatów
2020-10-11
Obsługa sprawna.
Ocena:
Autor: DOROTA, DĄBRÓWKA NAGÓRNA
2020-10-10
Super, szybko, sprawnie, polecam
Ocena:
Autor: ZUZANNA, BYDGOSZCZ
2020-10-10
Szybko i sprawnie. Nawet przed czasem.
Ocena:
Autor: Ewa, Bobrowniki
2020-10-09
Pyszna karma, szybko i wygodnie. Polecam
Ocena:
Autor: Andrzej, Leżajsk
2020-10-09
Sprzedawca godny zaufania. Polecam
Ocena:
Autor: Krystyna, Ruda Śląska
2020-10-09
dobry produkt; szybka dostawa
Ocena:
Autor: Katarzyna, Łeczna
2020-10-09
Szelki i smycz piękne
Ocena:
Autor: Magdalena, Orzesze
2020-10-09
sprawnie i w porządku
Ocena:
Autor: Izabela, Ustrzyki Dolne
2020-10-08
Jak zawsze produkty spełniają oczekiwania mojego pieska
Ocena:
Autor: Anna, Ząbki
2020-10-08
mega ekspresowo zrealizowane zamówienie
Ocena:
Autor: Ewa, Gdańsk
2020-10-07
Bardzo dobrze. Bardzo szybka realizacja.
Ocena:
Autor: Alicja, Wrocław
2020-10-07
Wszystko przebiegło idealnie, pełnia informacji, szybka przesyłka.
Ocena:
Autor: Krzysztof, Lidzbark
2020-10-07
Profesjonalne Profesjonalne podejście do sprzedaży oraz "doradztwa" produktów do określonej rasy. Piesek zadowolony z karmy, a ja ze sprzedawcy.
Ocena:
Autor: Daniel, Stawiguda
2020-10-07
Zamówiony towar zgodny z opisem na stronie. Rzeczywiście rozmiar XL "pontonu" jest wystarczający dla owczarka niemieckiego:) Zamówienie dotarło do nas zaraz następnego dnia.
Ocena:
Autor: Milanka, Warszawa
2020-10-07
wszystko ok, trochę długo musialam czekać na przesyłkę, ale zostałam o tym poinformowana, wynikało to zapewne z nietypowego rozmiaru szelek
Ocena:
Autor: Piotr, Michałowice
2020-10-07
Ok
Ocena:
Autor: IWONA, JAWORZNO
2020-10-07
Dostawa towaru zgodnie z zamówieniem, i w miarę szybko. Polecam
Ocena:
Autor: Filip, Nowy Targ
2020-10-07
Bardzo szybka realizacja.
Ocena:
Autor: Magdalena, Gdańsk, Pow. Gdańsk
2020-10-07
Super
Ocena:
Autor: Anna, Warszawa
2020-10-07
Dobre ceny, błyskawiczna obsługa
Ocena:
Autor: Anna, Łomianki
2020-10-06
dobrze zrealizowane zamówienie. w końcu posłuchaliście Państwo moich próśb dot. pakowania dużego zamówienia w dwa osobne worki- dzięki temu dotarło nieuszkodzone, jak niestety bywało wcześniej.
Ocena:
Autor: Elżbieta, Tarnów
2020-10-06
Zakup batdzo udany, dziękije
Ocena:
Autor: Aleksandra, Lublin
2020-10-06
Błyskawiczna realizacja zamówienia :) polecam!
Ocena:
Autor: Michal, Warszawa
2020-10-06
Super
Ocena:
Autor: Kinga, Wrocław
2020-10-03
Jestem zadowolona z czasu realizacji zamówienia
Ocena:
Autor: Jakub, Stojadła
2020-10-02
Do tej pory nie dostałem a wy kurcze z ankietą zadowolenia....wolne żarty
Ocena:
Autor: Magdalena, Nysa
2020-10-02
Jestem bardzo zadowolonya
Ocena:
Autor: Dominika, Działoszyn
2020-10-02
Szybka dostawa. Dostarczone produkty zgodne z opisem.
Ocena:
Autor: Monika, Legionowo
2020-10-02
Jestem bardzo zadowolona
Ocena:
Autor: Elżbieta, Warszawa
2020-10-01
Sklep ok
Ocena:
Autor: Milena, Legionowo
2020-10-01
Polecam
Ocena:
Autor: Katarzyna, Siedlce
2020-09-30
Szybka dostawa, produkty zgodne z opisem. Wszystko ok.
Ocena:
Autor: Agnieszka, Rąbień
2020-09-30
bez problemów, szybko wysyłka
Ocena:
Autor: Nicole, Czarnowo
2020-09-29
SzybkSzybko i sprawnie
Ocena:
Autor: Wojciech, Rawicz
2020-09-29
Polecam
Ocena:
Autor: Emilia, Bydgoszcz
2020-09-29
Zamówienie zostało bardzo szybko wysłane, solidnie zapakowane, wszystko zgodne z opisem. Polecam!
Ocena:
Autor: Monika, Warszwwa
2020-09-29
To bardzo solidna firma, realizująca zamówienia najszybciej, jak to możliwe.
Ocena:
Autor: Magdalena, Izabelin C
2020-09-29
Dziękuję
Ocena:
Autor: Katarzyna, Warszawa
2020-09-29
wszystko przebiegło bezproblemowo
Ocena:
Autor: Ewelina, Siewierz
2020-09-27
Ok
Ocena:
Autor: Marcin, Gdańsk
2020-09-26
Bardzo szybka obsługa.
Ocena:
Autor: PATRYCJA, ZAMIENIE
2020-09-26
Błyskawiczna obsługa i szeroki wybór!
Ocena:
Autor: Anna, Bierzyce Ul. Lipowa 1
2020-09-26
Bardzo dobra , polecam
Ocena:
Autor: Aleksandra, Toruń
2020-09-25
Wszystko super i
Ocena:
Autor: ROBERT, KRAKÓW
2020-09-25
aak ak zwykle super
Ocena:
Autor: Łukasz, Władysławów
2020-09-25
Wszystko ok i szybko jak zwykle
Ocena:
Autor: Beata, Dobra
2020-09-24
Szybka dostawa, towar wysokiej jakości
Ocena:
Autor: Małgorzata, Szczecin
2020-09-24
Szybko jak zawsze, dobrze zapakowane. Pomyłka w zamówieniu lub nie czegoś nie doczytałam bo zamiast winylowej zabawki z wypustkami otrzymałam piłeczkę z wypustkami. Mam już taką.
Ocena:
Autor: DOROTA, DĄBRÓWKA NAGÓRNA
2020-09-23
Szybko, sprawnie, polecam
Ocena:
Autor: Joanna, Nowa Ruda
2020-09-23
Ok
Ocena:
Autor: Małgorzata, Pakość
2020-09-23
Jak zwykle wszystko sprawnie i bez zarzutów. Polecam
Ocena:
Autor: Katarzyna, Płońsk
2020-09-22
Szybka dostawa pod same drzwi
Ocena:
Autor: Jakub, Łódź
2020-09-22
Szybko, sprawnie, wygodnie!
Ocena:
Autor: Anna, Szczecin
2020-09-22
Szybko i sprawnie.
Ocena:
Autor: Sylwia, Siennica
2020-09-22
Jestem zadowolona z obsługi.
Ocena:
Autor: Zofia, Warszawa
2020-09-22
Błyskawiczna realizacja zamówienia
Ocena:
Autor: Magdalena, Kraków
2020-09-22
Szybko i sprawnie
Ocena:
Autor: Dominika, Skórzec
2020-09-21
Szybko i profesjonalnie. Polecam!
Ocena:
Autor: Krzysztof, Ożarów Mazowiecki
2020-09-19
na 5
Ocena:
Autor: Mateusz, Toruń
2020-09-19
Zaskakująco szybko, jestem zadowolony
Ocena:
Autor: Barbara, Częstochowa
2020-09-19
Na tyle dobrze, że z serca mogę polecić zakupy w tym sklepie. Niewykluczone, że w przyszłości także skorzystam z jego oferty, tym bardziej, że punkty lojalnościowe nie przedawniają się.
Ocena:
Autor: Karolina, Poznań
2020-09-18
Szybka wysyłka, sprawna obsługa
Ocena:
Autor: Maria, Zerkow
2020-09-18
Bardzo bel
Ocena:
Autor: Magdalena, Nowa Sól
2020-09-18
bardzo sprawna obsługa, godna polecenia, towar bez zastrzeżeń
Ocena:
Autor: Dorota, Warszawa
2020-09-18
Szybko i profesjonalnie.
Ocena:
Autor: Irena, Koziegłówki
2020-09-17
Bardzo dobra komunikacja ze strony sklepu. Doradzono mi, która karma jest dobra i niedroga. Dziękuję i polecam
Ocena:
Autor: Ryszard, Wodzisław Śląski
2020-09-17
polecam sklep
Ocena:
Autor: Beata, Wałbrzych
2020-09-17
Dziękuję bez zastrzeżeń
Ocena:
Autor: Dorota, Nowe Racibory
2020-09-17
Obsługa na 5, produkt na 4 (w starym systemie) :)
Ocena:
Autor: Anna, Dąbrowa Górnicza
2020-09-17
Szybka realizacja
Ocena:
Autor: Irena, Rąbień
2020-09-16
Czczytelna prezentacja o
Ocena:
Autor: Anna, Toruń
2020-09-16
Szybka i profesjonalna
Ocena:
Autor: Krzysztof, Warszawa
2020-09-16
Profesjpnalnie
Ocena:
Autor: Joanna, WARSZAWA
2020-09-16
5/5
Ocena:
Autor: Jolanta, Ełk
2020-09-15
Szybka dostawa, karma bardzo smakuje mojej labradorce, paczka ekonomiczna i w przystępnej cenie. Jestem bardzo zadowolona.:-)
Ocena:
Autor: Agnieszka, Zakopane
2020-09-15
Szybka k sprawna realizacja zamówienia.
Ocena:
Autor: Jadwiga, Poniatów
2020-09-15
Obsługa błyskawiczna !
Ocena:
Autor: Grażyna, Brzezówka
2020-09-15
Szybko i sprawnie.
Ocena:
Autor: Weronika, Gdynia
2020-09-15
Polecam
Ocena:
Autor: Emilia, Kielce
2020-09-15
+ szybka dostawa + porządne i wygodne posłanko (w końcu pies w nocy nie "podróżuje" po sypialni szukając odpowiedniego miejsca do spania) + pięknie pachnący szampon! keko dopisuję do listy ulubionych sklepów :)
Ocena:
Autor: Ewa, Kraków
2020-09-14
szybko i sprawnie
Ocena:
Autor: Łukasz, Władysławów
2020-09-13
Wszystko w porządku, szybko i zgodnie z zmaówieniem. Niczego więcej nie potrzeba :)
Ocena:
Autor: Agata, Wrocław
2020-09-13
Suuuper suuuper sprawnie
Ocena:
Autor: Nikolina, Ksawerów
2020-09-12
Szybka bezproblemowa realizacja zamówienia - polecam
Ocena:
Autor: Agnieszka, KIELCE
2020-09-11
wszystko ok
Ocena:
Autor: Magdalena, Błonie
2020-09-11
Jak zawsze wszystko super. Polecam.
Ocena:
Autor: Beata, Bielsko-Biała
2020-09-11
Zamówienie na drugi dzień miałam w domu. Jakosć super.
Ocena:
Autor: Ryszard, Wodzisław Śląski
2020-09-11
Polecam zakupy w tym sklepie
Ocena:
Autor: Janina, Urzedow
2020-09-11
Szybka dostawa i najwazniejsze postawila mojego psa na nogi
Ocena:
Autor: Marian, Lublin
2020-09-10
Tak trzymać!!!
Ocena:
Autor: MAŁGORZATA, PIOTRKÓW TRYBUNALSKI
2020-09-10
Polecam
Ocena:
Autor: Grzegorz, Gdańsk
2020-09-10
opakowania ( pudełka) były pogięte
Ocena:
Autor: Dagmara, Ustka
2020-09-10
Wystko
Ocena:
Autor: Anna, Leszno
2020-09-10
Super produkty, szybka dostawa. Polecam
Ocena:
Autor: Małgorzata, Pakość
2020-09-10
Rewelacyjny sklep i rewelacyjna obsługa. Polecam
Ocena:
Autor: Magdalena, Łódź
2020-09-10
Jak zawsze bardzo szybka wysyłka. Super!
Ocena:
Autor: Mariusz, Czechowice-Dziedzice
2020-09-09
Bardzo dobra i szybka obsługa, zamówienie zgodne z ofertą, zwierzak zadowolony, pozdrawiam
Ocena:
Autor: Katarzyna, Karnin
2020-09-09
wszystko super
Ocena:
Autor: Urszula, Godziszka
2020-09-09
Zamówienie wysłane bardzo szybko. Polecam Ula
Ocena:
Autor: Izabela, Bielsko-Biała
2020-09-09
Polecam!
Ocena:
Autor: Joanna, Ustrzyki Dolne
2020-09-09
Wszystko super:)
Ocena:
Autor: Ganna, Wysoka
2020-09-09
bardzo dobrze
Ocena:
Autor: Ewa, Łódź
2020-09-09
Bardzo profesjonalnie i szybko dziękuję
Ocena:
Autor: Tomasz, Kraków
2020-09-09
Dramat, niestety ale urządzenie w tych pieniądzach przyszło używane, jest całe porysowane, do tego sposób pakowania pozostawia wiele do życzenia, nie zwracałem tylko dlatego iż pilnie potrzebowałem. Dodatkowo pakowanie wyglądało na otwierane.
Ocena:
Autor: Jerzy, Głubczyce
2020-09-08
Nie nie mam
Ocena:
Autor: Michalina, Mińsk Mazowiecki
2020-09-08
Doskonałej jakości karma, a wysyłka w zasadzie tego samego dnia. Polecam!
Ocena:
Autor: AGNIESZKA, CEDYNIA
2020-09-08
Wszystko super
Ocena:
Autor: Grzegorz, Wieruszów
2020-09-08
Polecam...
Ocena:
Autor: Krzysztof, Jastrzębie Zdrój
2020-09-06
Pełen profesjonalizm
Ocena:
Autor: Anita, Białogard
2020-09-06
Po
Ocena:
Autor: Marzanna, Gołdap
2020-09-05
Zamówiony produkt został szybko zrealizowany. Dziękuję.
Ocena:
Autor: Iwona, Warszawa
2020-09-05
Szybko, sprawnie, zgodnie ze specyfikacja
Ocena:
Autor: Dawid, Owińska
2020-09-05
Przesyłka dotarła 2 dni po terminie. Na maila nie odpisują. Telefonu nie odbierają.
Ocena:
Autor: Katarzyna, Konstancin-Jeziorna
2020-09-04
Fenomenalna obsługa. Szybka dostawa, dobrze opakowany produkt. Nie mam żadnych zastrzeżeń, tylko pochwały.
Ocena:
Autor: Magda, Dawidy Bankowe
2020-09-03
Jak zwykle niezawodni
Ocena:
Autor: Gabriela, Kiekrz
2020-09-03
Obsługa bardzo dobra i szybka
Ocena:
Autor: Zofia, Łodygowice
2020-09-02
Ok
Ocena:
Autor: Mariola, Koszalin
2020-09-02
błyskawiczna realizacja zamówienia, towar też super
Ocena:
Autor: Agata, Poznań
2020-09-02
Transakcja ok, tylko brak informacji o innym odcieniu dodatkowego pokrowca do legowiska
Ocena:
Autor: Barbara, Rudzica
2020-09-02
bardzo wygodne butki
Ocena:
Autor: Anna, Nowa Iwiczna
2020-09-02
Szybko, profesonalnie i wysoka jakość produktów
Ocena:
Autor: PIOTR, WODZISŁAW ŚLĄSKI
2020-09-02
Bardzo dobrze,jak zawsze.
Ocena:
Autor: Marcin, Kalisz
2020-09-01
Największy problem jest z dostawą zamówionego towaru. Pokażę na przykładzie który powtarza się za każdym razem kiedy zawiam o Was ; zamówienie składam w niedzielę wieczorem ,a dostawę mam w piątek i czekam od 4 do 5 dni. Paczka jedzie z Warszawy do Wrześni na całe 24 godziny potem do Poznania na kolejne 24 godziny potem dopiero do Kalisza na 20 godzin + cała procedura przygotowania i nadania przesyłki ( 2dni)
Ocena:
Autor: Paula, Nowy Targ
2020-09-01
Ekspresowa wysyłka! Wszystko zgodne z opisem. Polecam gorąco!
Ocena:
Autor: Joanna, Nowy Sącz
2020-09-01
Szybka wysyłka ! Super towar! Polecam
Ocena:
Autor: Sylwia, Warszawa
2020-09-01
Bardzo szybka wysyłka, a posłanie super
Ocena:
Autor: Agnieszka, Rzeszów
2020-09-01
Szybko i konkretnie. Polecam
Ocena:
Autor: Paweł, Warszawa
2020-08-31
Polecam
Ocena:
Autor: Jadwiga, Warszawa
2020-08-30
Bardzo sprawnie dostarczony towar, zgodny z zamówieniem. Polecam :)
Ocena:
Autor: EWA, JELENIA GÓRA
2020-08-29
Przesyłka po 2 dniach. Legowisko dla psa świetne. Gucio nawet nie próbował go poogryzać. Ewa
Ocena:
Autor: Irena, Nowe Warpno
2020-08-29
Legowisko dla psa bardzo dobre
Ocena:
Autor: Monika, Kraków
2020-08-28
Polecam
Ocena:
Autor: Katarzyna, Warszawa
2020-08-28
Wszystko super
Ocena:
Autor: Przemysław, Oleśnica
2020-08-27
Wszystko ok, polecam.
Ocena:
Autor: Iza, Warszawa
2020-08-27
bardzo dziękuję za tak szybką dostawę.
Ocena:
Autor: Joanna, Gostyń
2020-08-27
Super polecam
Ocena:
Autor: Aleksandra, Zielona Góra
2020-08-27
Bez zastrzeżeń, szybko i w dobrej cenie.
Ocena:
Autor: Maciej, Zalesie
2020-08-27
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Na moją prośbę wysłali część zamówienia tego samego dnia i bez dodatkowych opłat dosłali resztę dwa dni później.
Ocena:
Autor: Małgorzata, Przecław
2020-08-27
szybka dostawa duper produkt.Polecam w 100%
Ocena:
Autor: Magdalena, Izabelin C
2020-08-27
Tealizacja super szybka i wszystko super
Ocena:
Autor: Ewa, Bobrowniki
2020-08-26
Dobra karma, szybka dostawa. Polecam
Ocena:
Autor: Magdalena, Brenna
2020-08-26
Pelen profesjonalizm, szybkość dzialania
Ocena:
Autor: KATARZYNA, NOWY DWÓR MAZOWIECKI
2020-08-25
Wszystko super.
Ocena:
Autor: Patrycja, Szczecin
2020-08-25
super są super szybka dostawa
Ocena:
Autor: Agata, Lublin
2020-08-25
Polecam.
Ocena:
Autor: Magdalena, Bydgoszcz
2020-08-25
Szybko i sprawnie
Ocena:
Autor: Andrzej, Leżajsk
2020-08-25
Towar zgodny z zamówieniem. Polecam
Ocena:
Autor: Anna, Grabowa
2020-08-25
Wszystko super
Ocena:
Autor: Monika, Rawa Mazowiecka
2020-08-22
Wszystko super
Ocena:
Autor: Bogumiła, Radlin
2020-08-21
produkt ok dostawa 2=
Ocena:
Autor: Aneta, Warszawa
2020-08-21
Szybko i sprawnie.
Ocena:
Autor: Maria, Swarożyn
2020-08-21
zamówienie zrealizowane szybko
Ocena:
Autor: ELŻBIETA, SZCZECIN
2020-08-21
Doskonała obsługa!!! Wyjątkowo sprawna i terminowa. Wszystkie produkty bardzo dobrej jakości, zgodnie z opisem.
Ocena:
Autor: Bożena, Bydgoszcz
2020-08-21
Jestem zadowolona z formy współpracy.
Ocena:
Autor: Katarzyna, Borowa Góra
2020-08-21
Ekspresowo
Ocena:
Autor: Magdalena, Kowale
2020-08-21
Sprawnie i szybko. Polecam
Ocena:
Autor: Monika, Wojciechów
2020-08-21
Wszystko się zgadza. Realizacja bardzo szybka.
Ocena:
Autor: Aleksandra, Wrocław
2020-08-20
Super szybko!
Ocena:
Autor: Barbara, Warszawa
2020-08-20
Zawsze szybko.
Ocena:
Autor: Włodzimierz, Warszawa
2020-08-20
szybko i sprawnie chociaż dostarczono na pierwszy rzut oka inny towar, po rozmowie wyjaśniono, że wszystko jest ok tylko inne opakowanie
Ocena:
Autor: Karolina, Piotrków Trybunalski
2020-08-20
..
Ocena:
Autor: Izabela, Mosina
2020-08-19
Szybko, bezproblemowo.
Ocena:
Autor: Renata, Milanowek
2020-08-19
Szybko, bez problemu
Ocena:
Autor: Barbara, Bukowiec
2020-08-19
Towary super. Szybka dostawa. Dobre zapakowanie produktu.
Ocena:
Autor: EWA, PERZÓW
2020-08-19
super - szybka i profesjonalna obsługa
Ocena:
Autor: Marta, Ługi Ujskie
2020-08-19
Polecham!
Ocena:
Autor: Sławomir, Warszawa
2020-08-19
Toowar
Ocena:
Autor: Małgorzata, Wojkowice
2020-08-19
Miło, szybko, profesjonalnie.
Ocena:
Autor: Katarzyna, Jabłonna
2020-08-18
szybka realizacja zamówienia
Ocena:
Autor: Anna, Kraków
2020-08-18
Wszystko OK. Jak najbardziej polecam!
Ocena:
Autor: Zofia, Warszawa
2020-08-18
Błyskawiczną wysyłka, towar starannie zabezpieczony.
Ocena:
Autor: Katia, Poznań
2020-08-18
Wszystko na plus!
Ocena:
Autor: Irena, Oświęcim
2020-08-17
Ekspresowa wysyłka, wszystko godne polecenia
Ocena:
Autor: Marta, Kraków
2020-08-16
Super
Ocena:
Autor: Izabela, Ustrzyki Dolne
2020-08-15
Zdecydowanie polecam
Ocena:
Autor: Elżbieta, Warszawa
2020-08-15
olecam
Ocena:
Autor: Ewa, Warszawa
2020-08-15
szybko. Super
Ocena:
Autor: Artur, Skarbimierzyce
2020-08-15
Ok
Ocena:
Autor: Justyna, Gdynia
2020-08-14
Szybko i sprawnie
Ocena:
Autor: Alicja, Lębork
2020-08-14
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Polecem tego sprzedawce
Ocena:
Autor: Jacek, Charsznica
2020-08-14
Przesyłka została doręczona zadowolony jestem
Ocena:
Autor: Agnieszka, Henryków Urocze
2020-08-13
Sprawna i solidna. Jak zawsze.
Ocena:
Autor: Kasia, Warszawa
2020-08-13
Doskonale
Ocena:
Autor: Jacek, Lądek Zdrój
2020-08-13
polecam
Ocena:
Autor: Ewa, Warszawa
2020-08-13
Szybko, sprawnie i zawsze nasze produkty są w ofercie.
Ocena:
Autor: Konrad, Warszawa
2020-08-12
Szybka wysyłka, produkty zgodne z opisem. Polecam
Ocena:
Autor: Barbara, Borkowo Koło Żukowa
2020-08-12
Wszystko sprawnie
Ocena:
Autor: Przemysław, JAROCIN
2020-08-12
Jak zwykle super. Szybko, sprawnie, dokładnie!
Ocena:
Autor: Milena, Łódź
2020-08-12
Polecam
Ocena:
Autor: Agnieszka, Piotrków TRyb.
2020-08-12
Wszystko ok.
Ocena:
Autor: Rafał, Kostrzyn N/O
2020-08-12
Wszystko wporzadku towar dotarł na czas.
Ocena:
Autor: KKC Wiktoria, Kostrzyn Nad Odrą
2020-08-12
Szybka dostawa
Ocena:
Autor: Urszula, Głogów
2020-08-11
Polecam
Ocena:
Autor: Iwona, Wrocław
2020-08-11
Szybko o sprawnie , polecam
Ocena:
Autor: Vetmedic Joanna, Szczecin
2020-08-11
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam
Ocena:
Autor: Paulina, Gdańsk
2020-08-11
:)
Ocena:
Autor: Aleksandra, Tomaszowice
2020-08-11
Wspaniały zakup i błyskawiczna przesyłka! Dziękuję i polecam!:-)
Ocena:
Autor: Bogdan, Jastków
2020-08-10
zamówiony towar wysłany zgodnie z obietnicą, Zamówiony produkt spełnia oczekiwania zgodne z opisem. Polecam
Ocena:
Autor: Małgorzata, Kielce
2020-08-09
jestem bardzo zadowolona z towaru, obsługi i dostawy.
Ocena:
Autor: Beata, Kraków
2020-08-09
Ok
Ocena:
Autor: Bożena, Sopot
2020-08-08
Super sklep i produkty.
Ocena:
Autor: Dariusz, Jaworzno
2020-08-08
Szybko sprawnie i konkretnie. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam.
Ocena:
Autor: Marcin, Kobyłka
2020-08-07
Super
Ocena:
Autor: Jarosław, Bochnia
2020-08-07
Na wysyłkę trzeba było trochę poczekać, jednak obsługa klienta realizowana jest na bardzo wysokim poziomie
Ocena:
Autor: ROBERT, KRAKÓW
2020-08-07
Wszystko jest super
Ocena:
Autor: Iza, Warszawa
2020-08-07
ok
Ocena:
Autor: Agnieszka, Łódź
2020-08-07
Polecam sklep, expresowa wysyłka.
Ocena:
Autor: Milena, Bogatki
2020-08-07
szybko, sprawnie, zamówienie zgodne :)
Ocena:
Autor: Krzysztof, Wtelno
2020-08-07
dobry kontakt, błyskawiczna realizacja
Ocena:
Autor: Magdalena, Kościan
2020-08-06
Szybka dostawa
Ocena:
Autor: Izabela, Józefosław
2020-08-06
Super
Ocena:
Autor: Ireneusz, Sanok
2020-08-06
Bardzo sprawna, bezproblemowa obsługa.
Ocena:
Autor: Urszula, Warszawa
2020-08-06
Zamówienie zrealizowane błyskawicznie.
Ocena:
Autor: Magdalena, Izabelin C
2020-08-06
Dziękuję i polecam sklep
Ocena:
Autor: Rafał, Działdowo
2020-08-06
Wszystko sprawnie i szybko!
Ocena:
Autor: Magdalena, Izabelin C
2020-08-05
Super sklep, dziękuję
Ocena:
Autor: Jarosław, Olsztyn
2020-08-05
Szybko i sprawnie.
Ocena:
Autor: Kamila, Elbląg
2020-08-04
Wszystko w najlepszym porządku!
Ocena:
Autor: Jolanta, Sosnowiec
2020-08-04
jestem zadowolona sprawnie i szybko.Polecam.
Ocena:
Autor: Barbara, Knurów
2020-08-04
Szybka dostawa
Ocena:
Autor: Joanna, Bielawa
2020-08-04
Szybką dostawa
Ocena:
Autor: ANDRZEJ, PIOTRKÓW TRYB
2020-08-04
OK
Ocena:
Autor: Angelika, Żelechów
2020-08-04
Korzystne ceny, szybka dostawa. Polecam.
Ocena:
Autor: Ewelina, Siemianowice Śląskie
2020-08-04
Zamówienie obsłużone sprawnie, produkt spełnienia swoja rolę. Praktyczny w pełni funkcjonalny.
Ocena:
Autor: Natalia, Góra Kalwaria
2020-08-03
Czas realizacji zamówienia bardzo dobry.
Ocena:
Autor: Agnieszka, Józefów
2020-08-03
Błyskawiczna realizacja!
Ocena:
Autor: Joanna, Szydłowiec
2020-08-03
Karma spełnia oczekiwania. Moje obie kotki chętnie ją zjadają, a co najważniejsze zero problemów gastrycznych.
Ocena:
Autor: Rafał, Kostrzyn N/O
2020-08-01
Szafka została dosarczona w sposób profesjonalny.
Ocena:
Autor: Andrzej, Bytom
2020-07-31
Jestem bardzo zadowolony towar który zamówiłem przyszedł bardzo szybko
Ocena:
Autor: Grażyna Monika, Szczecin
2020-07-31
szybka wysyłka, wszystko zgodne z opisem, polecam
Ocena:
Autor: Grażyna, Elbląg
2020-07-31
towar super,obsluga super,solidna firma(kurier rewelacja- pomyslowy),ale dostawa zbyt dluga mimo pandemii inne zamowienia szybciej dochodzą.
Ocena:
Autor: Robert, Miedzychod
2020-07-30
wszystko jak najbardziej wzorowo :)
Ocena:
Autor: Tomasz, Wrocław
2020-07-30
Po raz kolejny jestem zadowolony.
Ocena:
Autor: Małgorzata, Kawęczyn
2020-07-30
Piękny zapach, długo czuć w pomieszczeniach.
Ocena:
Autor: Monika, Legionowo
2020-07-30
Kolejny raz jestem zadowolona z zakupu, a jeszcze bardziej moje zwuerzaki
Ocena:
Autor: Bożena, Bydgoszcz
2020-07-29
jestem zadowolona z produktu, a mojemu psu poprawiłam jakość i komfort chodzenia
Ocena:
Autor: Łucja, Szamotuły
2020-07-29
Super, polecam
Ocena:
Autor: Żaneta, GDAŃSK
2020-07-29
Drapak fajny dotarł w całości, przesyłka nie zabezpieczona poprawnie, jeden karton był uszkodzony.
Ocena:
Autor: Grzegorz, Wrocław
2020-07-29
Dobry kontakt i sprawna realizacja :)
Ocena:
Autor: Aneta, Starachowice
2020-07-29
Łatwe zakupy, bardzo szybka dostawa.Sklep godny polecenia.
Ocena:
Autor: Anna, Liszki
2020-07-29
Błyskawiczna realizacja zamówienia! Polecam!
Ocena:
Autor: Klaudia, Szczecin
2020-07-29
Bardzo ładne i solidne posłanie dla psa. Polecam
Ocena:
Autor: Przemysław, Oleśnica
2020-07-28
Transakcja przebiegła pomyślnie, polecam.
Ocena:
Autor: Magda, Dawidy Bankowe
2020-07-28
Polecam
Ocena:
Autor: Tomasz, Rzeszów
2020-07-28
Towar zgodny z opisem.
Ocena:
Autor: Renata, Łochowo
2020-07-28
Szybko i solidnie
Ocena:
Autor: Bogumiła, Kraków
2020-07-28
Kolejne zamówienie i ponownie super, perfekcja
Ocena:
Autor: Monika, Rozprza
2020-07-28
Bardzo szybka dostawa, produkt zgodny z opisem
Ocena:
Autor: Katarzyna, Wrocław
2020-07-28
Zamówienie dostarczone bardzo szybko, wszystko się zgadza, na pewno tu wrócę!
Ocena:
Autor: Henryk, Leśnica
2020-07-28
bardzo dobra obsługa
Ocena:
Autor: Jadwiga, Zgorzelec
2020-07-27
Wszystko na 5+ :-) Obsługa, przesyłka już na drugi dzień, towar zgodny z opisem. POLECAM!!!
Ocena:
Autor: Agnieszka, Stary Toruń
2020-07-26
Smycz porządna, mocna. Wykonana z dobrej jakości materiału. Regulowana długość do tego ładna, estetyczna. Towar godny polecenia.
Ocena:
Autor: Monika, Rawa Mazowiecka
2020-07-25
Polecam!
Ocena:
Autor: Kordian, Skarżysko Kamienna
2020-07-25
Szybko i sprawnie
Ocena:
Autor: Agnieszka, Sosnowiec
2020-07-25
Polecam
Ocena:
Autor: Jadwiga, Wejherowo
2020-07-25
Sprawna obsługa
Ocena:
Autor: Dariusz, Łódź
2020-07-24
Firma MASAKRA, realizacja zamówienia niezgodna z jego treścią, KOLOSALNE problemy ze zwrotem, dodatkowe koszty klient ponosi przy dokonywaniu zwrotu, który jest mu następnie odsyłany na jego koszt. SERDECZNIE ODRADZAM DOKONYWANIU ZAKUPÓW W TEJ FIRMIE. Wartość dokonanego u was zakupu to koszt rzędu 50 PLN, koszty jego zwrotu wyniosą kwotę ok. 60 PLN. Właśnie udaję się na konsultację do prawnika.
Ocena:
Autor: Rafał, Kostrzyn N/O
2020-07-24
Akwarium Juwel jak najbardziej fajny sprzęt, jednak wyszła sytuacja w której zamówiłem zestaw Rio 450 l z szafką, a okazało się później że otrzymałem samo akwarium z dwoma belkami światła. Musiałem dokupić szafkę osobno.
Ocena:
Autor: Jan, Nowogard
2020-07-23
zgodnie z zamówieniem produkty super
Ocena:
Autor: Karolina, Kraków
2020-07-23
Wszystko super
Ocena:
Autor: Weronika, Sianożęty
2020-07-23
Krótki czas oczekiwania na przesyłkę, króliś zadowolony :)
Ocena:
Autor: Elżbieta, Warszawa
2020-07-23
Szybko i spraw
Ocena:
Autor: Kasia, Poznań
2020-07-23
Wszystko jak najbardziej ok.
Ocena:
Autor: Joanna, Wadowice
2020-07-23
Błyskawiczna realizacja zamówienia.
Ocena:
Autor: Karolina, Ciechanów
2020-07-22
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Poelcam!
Ocena:
Autor: BEATA, Sławno
2020-07-22
Polecam
Ocena:
Autor: Agnieszka, Barwice
2020-07-22
Jak zawsze ok
Ocena:
Autor: Żaneta, Grudziądz
2020-07-22
Szybka i sprawna dostawa. Szkoda tylko ,że przy dużych zamówieniach nie ma żadnego drobnego gratisu.
Ocena:
Autor: Krzysztof, Bielsko-Biala
2020-07-22
Produkt ma dziwny zapach który jest bardzo intensywny
Ocena:
Autor: Bożena, Mrozy
2020-07-22
Szybka dostawa super
Ocena:
Autor: Joanna, Chojnice
2020-07-22
Porządne, praktyczne i wygodne legowisko.
Ocena:
Autor: Marek, Leboszowice
2020-07-22
Szybko. Sprawnie. Sprzedawcę polecam.
Ocena:
Autor: Ilona, Łomianki Dolne
2020-07-22
Bardzo dobry kontakt ze sklepem i szybka dostawa.
Ocena:
Autor: Jakub, Łódź
2020-07-22
Szybka i sprawna obsługa zamówienia.
Ocena:
Autor: Urszula, Szczurowa
2020-07-21
Jestem bardzo zadowolona z zamówionych produktów-bardzo dobrej jakości.
Ocena:
Autor: TERESA, BIAŁE BŁOTA
2020-07-21
Rewelacyjny
Ocena:
Autor: Elżbieta, Szczecin
2020-07-21
Karma dla mojego pupila dotarła błyskawicznie i na pewno jest smaczna, bo zawsze jest miska wylizana do czysta
Ocena:
Autor: Piotr, Łódź
2020-07-21
super produkty w dobrej cenie.
Ocena:
Autor: Zofia, Warszawa
2020-07-21
dość długo czekałam na zamówiony towar, poza tym jestem zadowolona
Ocena:
Autor: Magdalena, Raków
2020-07-21
Super!
Ocena:
Autor: Ewelina, Szerzyny
2020-07-21
Zamówione posłanie w 100% odpowiada moim oczekiwaniom. Polecam i zapewne będę częściej waszym klientem. Dziękuję
Ocena:
Autor: Monika, Radziszów
2020-07-21
Ok
Ocena:
Autor: Katarzyna, Józefosław
2020-07-21
Szeroki asortyment, wyczerpujące opisy produktów, ekspresowa wysyłka. Jestem bardzo zadowolona z zakupów w keko!
Ocena:
Autor: Bożena, Grodzisk Mazowiecki
2020-07-18
Fajny towar którego potrzebowałam dla kotów Szybka wysyłka Wszystko ok
Ocena:
Autor: Dorota, Bochnia
2020-07-18
Karma jest ok, moje zwierzaki są zadowolone.
Ocena:
Autor: Elżbieta, Wrocław
2020-07-18
Super
Ocena:
Autor: Irena, Ruda Sl.
2020-07-17
Jestem bardzo zadowolona z przebiegu całego zakupu
Ocena:
Autor: Karolina, Piotrków Trybunalski
2020-07-17
Super.
Ocena:
Autor: Aleksandra, Lublin
2020-07-17
Jak zwykle szybka wysyłka, towar dobrze zapakowany i zgodny z opisem
Ocena:
Autor: IRENA, KRAKÓW
2020-07-17
SUPER
Ocena:
Autor: Barbara, Jedlinsk
2020-07-17
Dziękuję szybko dotarła i jest już na szyi kota dziekuje
Ocena:
Autor: Urszula, Zabrze
2020-07-17
Bardzo sprawna realizacja, pies zachwycony
Ocena:
Autor: Małgorzata, Pakość
2020-07-16
Błyskawiczna dostawa. Pojemniczki w rzeczywistości wyglądają jeszcze lepiej, są efektowne i praktyczne. Sklep godny polecenia. Ja z pewnością będę korzystać z zakupów. Małgosia
Ocena:
Autor: Paulina, Nowa Iwiczna
2020-07-16
Wszystko na czas, towar bardzo dobrze zapakowany, jestesmy zadowoleni.
Ocena:
Autor: MIECZYSŁAW, WARSZAWA
2020-07-16
Miło jest kupować u profesjonalistów. Wszystko w porządku tj. kontakt, opakowanie towaru oraz transport. Z czystym sumieniem polecam
Ocena:
Autor: Przemyslaw, Chełm
2020-07-15
Super sklep
Ocena:
Autor: Klaudia, Warszawa
2020-07-15
Swietnie ! ! ! Pozdrawiam.
Ocena:
Autor: Jolanta, Tuszyn
2020-07-15
sprawna dostawa. Jestem zadowolona.
Ocena:
Autor: Irina, Pruszków
2020-07-15
bez problemu, kolejny zakup i kolejne zadowolenie
Ocena:
Autor: Patryk, Kiekrz
2020-07-15
Wszystko super
Ocena:
Autor: Joanna, Łódź
2020-07-14
Zwirek jest świetny, ma dobrą cenę. Niestety, już po raz drugi paczka przyszła naderwana, z wysypującym się żwirkiem. Może to wina kurierów, może tak została zapakowana. Dlatego odejmuję 2 gwiazdki.
Ocena:
Autor: Małgorzata, Dobra
2020-07-14
Szybko i sprawnie
Ocena:
Autor: Agnieszka, Łódź
2020-07-14
Towar idealny
Ocena:
Autor: Joanna, Sienna
2020-07-14
Zdrowa karma za dobrą cenę
Ocena:
Autor: Marta, Rzeszów
2020-07-14
Realizacja zamówienia bardzo sprawna. Doskonały kontakt ze sprzedającym
Ocena:
Autor: Tomasz, Aleksandrów Kujawski - Łazieniec
2020-07-14
Zamówiłem do południa i na drugi dzień rano już miałem. Szacun. Sprawne działanie.
Ocena:
Autor: Angelina, Kręczki
2020-07-14
Karma jest po prostu super. Cena w miarę dostępna. Czas dostawy zależy od wybranego typu.
Ocena:
Autor: Mirella, Gliwice
2020-07-14
Szybko i sprawnie jak zawsze
Ocena:
Autor: Dorota, Wrocław
2020-07-14
Szybko , wszystko sprawnie.
Ocena:
Autor: Halina, Bielsk Podlaski
2020-07-14
OK
Ocena:
Autor: Wiktoria, Dobieszowice
2020-07-14
Szybko, konkretnie, fajny produkt
Ocena:
Autor: Monika, Rawa Mazowiecka
2020-07-14
Rzetelność i profesjonalizm.
Ocena:
Autor: Monika, Przybysławice
2020-07-14
Pełny profesjonalizm, zamówienie na drugi dzień już u nas
Ocena:
Autor: Alicja, Wrocław
2020-07-13
fachowo i sprawnie. Zamówienie otrzymałam następnego dnia
Ocena:
Autor: Sandra, Łódź
2020-07-13
Dobry kontakt, szybka dostawa, produkt jak w opisie. Polecam 10/10 :)
Ocena:
Autor: ALEKSANDRA, LIBERTÓW
2020-07-12
Wszystkie towary zgodne z ofertą na stronie sklepu, natomiast przesyłka była niedokładnie zapakowana i elementy wkładu do legowiska wystawały poza folię, która stanowiła opakowanie- elementy te dotarły zabrudzone. Poza tym - wszystko ok, bardzo szybko otrzymałam zamówienie.
Ocena:
Autor: Janusz, Stawinoga Gm. Zatory, Pow. Pułtusk
2020-07-11
obsługa ok.
Ocena:
Autor: Agnieszka, Gliwice
2020-07-11
Żwirek SUPER
Ocena:
Autor: Robert, Gdańsk
2020-07-11
Realizacja szybka i piesek zadowolony
Ocena:
Autor: Arkadiusz, Szczytno
2020-07-10
Pełen profesjonalizm - POLECAM !
Ocena:
Autor: Andrzej, Emów
2020-07-10
zgodnie z opisem, bardzo dobry kontakt, dostawa terminowa. polecam
Ocena:
Autor: Paulina, Trzyciąż
2020-07-10
Towar zgodny z zamówieniem, szybka realizacja, polecam.
Ocena:
Autor: Anna, Szczecin
2020-07-10
Obsługę zamówienia oceniam na 5. Wszystko załatwione szybko i sprawnie. Polecam zakupy w tej firmie.
Ocena:
Autor: JOANNA, WARSZAWA
2020-07-10
Szybka wysyłka na której mi bardzo zależało. Pan na infolinii bardzo pomocny.
Ocena:
Autor: Szymon, Bielany Wrocławskie
2020-07-09
Wszystko super!
Ocena:
Autor: Agata, Wrocław
2020-07-09
Błyskawiczna realizacja. Polecam
Ocena:
Autor: Monika, Wrocław
2020-07-09
Szybka niezawodna dostawa
Ocena:
Autor: Krzysztof, Brodnica
2020-07-08
Super polecam
Ocena:
Autor: Bożena, Cisna
2020-07-08
Zamówiony towar otrzymałam zgodnie z umową!!!! Jestem zadowolona. Polecam innym!!!!!
Ocena:
Autor: Marian, Gruszczyn
2020-07-08
Wszystko zgodnie z ustaleniami, polecam
Ocena:
Autor: Leszek, Nasielsk
2020-07-08
Towar i dostawa bardzo dobrze
Ocena:
Autor: Dorota, Grudziądz
2020-07-08
To już kolejne zamówienie, jak zawsze realizacja bardzo sprawna i szybka, dobry kontakt ze sklepem. Towar zgodny z zamówieniem, porządnie zapakowany. Możliwość odbioru paczki w paczkomacie. zawsze jestem zadowolona z zakupów w keko.pl. Polecam.
Ocena:
Autor: Agnieszka, Jastrzębie-Zdrój
2020-07-08
Szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem. Polecam
Ocena:
Autor: Agnieszka, Dąbrowa Gornicza
2020-07-07
wszytko sprawnie i bez zastrzeżeń
Ocena:
Autor: RENATA, IZBICA
2020-07-07
Super produkty szybka wysyłka i dostawa jestem mega zadowolona i moja sunia też ☺️
Ocena:
Autor: Katarzyna, Warszawa
2020-07-06
Szybko i sprawnie
Ocena:
Autor: Magdalena, Izabelin C
2020-07-04
Polecam zamupy zgodne z zamówieniem i szybka dostawa
Ocena:
Autor: Kamila, Słupca
2020-07-04
Super :) Polecam!
Ocena:
Autor: Alina, Kielce
2020-07-04
Ok.
Ocena:
Autor: Marek, Knurów
2020-07-04
Lgowisko funkcjonalne ładne i praktyczne
Ocena:
Autor: Jolanta, Oleszyce
2020-07-03
Polecam sklep. Szybko, bez problemu
Ocena:
Autor: Agnieszka, Nowogrodziec
2020-07-03
:)
Ocena:
Autor: Monika, Warszawa
2020-07-03
Moj ulubiony sklep. Szybko i profesjonalnie.
Ocena:
Autor: Agnieszka, Barwice
2020-07-02
Jestem bardzo zadowolona
Ocena:
Autor: Dagmara, Warszwawa
2020-07-02
super oblsuga, szybka przesylka
Ocena:
Autor: Stanisław, Myślenice
2020-07-02
Super
Ocena:
Autor: Julita, Nowy Sącz
2020-07-02
Miło i sprawnie.Produkt zgodny z opisem.Polecam
Ocena:
Autor: Alicja, Warszawa
2020-07-02
Super sprzedawca. Zdecydowanie polecam.
Ocena:
Autor: Marzanna, Strzelce Krajeńskie
2020-07-02
szelki zajefajne ! polecam wszystkim !
Ocena:
Autor: Bogumila, Jarosław
2020-07-02
Wszystko ok
Ocena:
Autor: Ewa, Bobrowniki
2020-07-01
Bardzo dobre produkty, korzystne ceny, szybka dostawa. Polecam
Ocena:
Autor: Barbara, Borkowo Koło Żukowa
2020-07-01
Wszystko w jak najlepszym porządku, szybko i sprawnie
Ocena:
Autor: Ewa, Rotmanka
2020-07-01
Szybka dostawa. psy zadowolone z nowej karmy a my z kropli na kleszcze ( zobaczymy czy się sprawdzą)
Ocena:
Autor: Michał, Poznań
2020-07-01
Wszystko OK
Ocena:
Autor: Agnieszka, Warszawa
2020-07-01
jak zawsze profesjonalnie
Ocena:
Autor: ANNA, WROCŁAW
2020-07-01
Sprawnie, szybko, miła obsługa
Ocena:
Autor: Agnieszka, Łódź
2020-07-01
Szybka wysyłka, wszystko ok.Polecam
Ocena:
Autor: Jerzy, Koczek
2020-06-30
Jestem bardzo zadowolony z obsługi oraz z zakupionego legowiska; o każdym ruchu mojej przesyłki byłem mailowo informowany a kurier skontaktował się i dostarczył o umówionej porze.dziękuję!
Ocena:
Autor: Stanisław, Myślenice
2020-06-30
Sprawnie i szybko :)
Ocena:
Autor: Barbara, Warszawa
2020-06-30
Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybko i zgodnie z opisem
Ocena:
Autor: Alina, Katowice
2020-06-30
Duży wybór, szybka dostawa. Paczka solidnie zapakowana. Piesek zachwycony!
Ocena:
Autor: Krzysztof, Poznań
2020-06-29
Bieżące informacje, punktualność dostawy, po prostu profesjonalna obsługa. Pozdrawiam Krzysztof
Ocena:
Autor: Wiesława, Kębłowo
2020-06-29
Obsługa kompetentna i miła. Dostawa zamówionego towaru profesjonalna.
Ocena:
Autor: Ewa, Czarna
2020-06-28
dobry towar za dobrą cenę, sprawna obsługa, ogólnie przyjemne zakupy
Ocena:
Autor: Marlena, ŻARY
2020-06-27
Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Kontakt ze sprzedawcą bezproblemowy. Produkty super.
Ocena:
Autor: Helena, Piaseczno
2020-06-27
bardzo sprawna obsługa
Ocena:
Autor: Maria, Zerkow
2020-06-27
Zawsze jestem bardzo zadowolona z kontaktu ze sklepem i szybkości realizacji dostaw
Ocena:
Autor: Janusz, Nowy Dwór Mazowiecki
2020-06-26
Wszystko ok.
Ocena:
Autor: Mirella, Gliwice
2020-06-26
Jak zwykle sprawnie szybko i bezproblemowo
Ocena:
Autor: Aneta, Świerzno
2020-06-26
Super karma, piesek z chęcią zajada. A obsługa sklepu na najwyższym poziomie.
Ocena:
Autor: Mariusz, Białystok
2020-06-26
Wszystko szybko i sprawnie.
Ocena:
Autor: Ala, Wrocław
2020-06-26
Szybko. Bez problemu. W dobrej cenie.
Ocena:
Autor: Aldona, Ustka
2020-06-25
Super
Ocena:
Autor: Wojciech, Płoskinia
2020-06-25
Ok
Ocena:
Autor: Anna, Kraków
2020-06-25
Realizacja zamówienia oraz dostawa były szybkie, jedyny mankament to opakowanie w które zapakowano produkty (puszki). Jedna z nich pękła i trzeba było ją od razu zużyć.
Ocena:
Autor: Małgorzata, Siemianowice Śląskie
2020-06-25
wszystko w porządku
Ocena:
Autor: Henryka, Kwilcz
2020-06-24
Jestem bardzo zadowolona z WASZYCH usług Pozdrawiam
Ocena:
Autor: Adrian, Rybnik
2020-06-24
Ok.polecam.
Ocena:
Autor: Anna, Mierzyn
2020-06-24
Super zakup! W rzeczywistości o wiele lepszy niż na zdjęciach! Jestem bardzo zadowolona!
Ocena:
Autor: Jadwiga, Nowogrodziec
2020-06-24
Wszystko ok szybką wysyłka polecam.
Ocena:
Autor: Mateusz, Stalowa Wola
2020-06-24
Wszystko OK, szybka wysyłka towaru zgodnego z opisem.
Ocena:
Autor: Barbara, Kołobrzeg
2020-06-24
w porządku
Ocena:
Autor: Karolina, Wola Rafałowska
2020-06-23
Świetny sklep! Bardzo dobry kontakt. Szybka i bezproblemowa wysyłka. Znalazłam też karmę dla mojego wybrednego psa - Dzika polana.
Ocena:
Autor: Magda, Dawidy Bankowe
2020-06-23
Polecam zdecydowanie
Ocena:
Autor: Katarzyna, Józefosław
2020-06-23
Przesyłka doszła bardzo szybko, starannie opakowana.
Ocena:
Autor: Dariusz, Milanow
2020-06-23
Super, szybko, sprawnie i bardzo dobry towar.
Ocena:
Autor: Zofia, Rzuchowa
2020-06-23
Bardzo dobrze
Ocena:
Autor: Krzysztof, Lubiszewo Tczewskie
2020-06-23
Wszystko ok
Ocena:
Autor: Bożena, Tychy
2020-06-23
Szybko zrealizowane zamówienie jestem zadowolona.
Ocena:
Autor: Karolina, Łódź
2020-06-23
Przesyłka zgodna z zamówieniem szybko i sprawnie
Ocena:
Autor: Joanna, Nowa Iwiczna
2020-06-23
Szybka i profesjonalna
Ocena:
Autor: Iwona, Słupsk
2020-06-21
Wszystko super bardzo polecam
Ocena:
Autor: Marzena, Olsztyn
2020-06-20
Bardzo szybka realizacja zamówienia, polecam keko
Ocena:
Autor: Małgorzata, Zabrze
2020-06-20
Sprawnie, szybko, uprzejmie, fachowo.
Ocena:
Autor: Krzysztof, Szczecin
2020-06-20
ja jestem zadowolony ciekawe czy piesek ktorego bede mial pod koniec sierpnia tez bedzie zadowolony mam nadzieje ze tez
Ocena:
Autor: Barbara, Wrocław
2020-06-20
Szybko i sprawnie.
Ocena:
Autor: Milena, Łódź
2020-06-20
Polecam
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel