Wkład wymienny - wypełnienie do kanapy M

Wkład wymienny - wypełnienie do kanapy M opinie Klientów

Ilość opinii: 20 Średnia ocena: 5.00
  • 5 Gwiazdek
  • 4 Gwiazdki
  • 3 Gwiazdki
  • 2 Gwiazdki
  • 1 Gwiazdka

Wszystkie recenzje

Ocena:
Autor: Iwona, Bedoń Przykościelny
2020-10-20
Bardzo fajne i dobrze wykonane posłanie.
Ocena:
Autor: Beniamin, Janik
2020-10-20
Pplecam
Ocena:
Autor: Barbara, Bolesławiec
2020-10-13
Legowisko- kanapa Bimbay bardzo ładna, estetyczna i wygodna mój posokowiec zaakceptował ją natychmiast
Ocena:
Autor: ZUZANNA, BYDGOSZCZ
2020-10-10
Super. Bardzo dobry pomysł - możliwość zakupienia i wymiany samego obicia lub wkładu. Pies jest zadowolony. :)
Ocena:
Autor: Aleksandra, Lublin
2020-10-06
Solidne wypełnienie, starannie wykonane, spełnia w 100% oczekiwania. Polecam! :)
Ocena:
Autor: Barbara, Częstochowa
2020-09-19
Samo legowisko jest ogromne. Dwa psy spokojnie mieszczą się na nim. Dolna pianka jest mięciutka, a boczne na tyle twardawe, że stanowią dobre podpórki dla psich pyszczków lub ich grzbietów. W tej chwili nasze kundle mają lepsze spania niż my.
Ocena:
Autor: Agnieszka, Zakopane
2020-09-15
Wygodne legowisko
Ocena:
Autor: Emilia, Kielce
2020-09-15
porządne i wygodne posłanko (w końcu pies w nocy nie "podróżuje" po sypialni szukając odpowiedniego miejsca do spania) :)
Ocena:
Autor: Dagmara, Ustka
2020-09-10
Wszystko w porządku. Polecam!
Ocena:
Autor: Aneta, Wałbrzych
2020-09-08
Produkt dobrej jakości. Polecam.
Ocena:
Autor: Anna, Suwałki
2020-08-18
Zamówione legowisko jest świetne. Bardzo dobrze wykonane i z tego co widzę po swoim piesku to też bardzo wygodne :)
Ocena:
Autor: Katarzyna, Wrocław
2020-07-28
Świetna sprawa, że można zakupić osobno wkłady i pokrowce! Jestem bardzo zadowolona z jakości!
Ocena:
Autor: Edward, Rewal
2020-06-25
Bardzo dobre legowisko dla psa, solidne i trwałe. Nie odkształca się, wytrzymałe. polecam
Ocena:
Autor: Iwona, Słupsk
2020-06-21
Wklad bardzo dobry gatunkowo
Ocena:
Autor: Sabina, Babica
2020-03-31
bardzo fajnie zdobione, sprawia że legowisko wygląda bardzo dobrze i jest wygodne dla psa
Ocena:
Autor: Ewa, Biskupiec
2020-01-22
Wypełnienie idealnie dopasowane, co sprawia, że kanapa wygląda świetnie. Gorąco polecam!!!
Ocena:
Autor: Agnieszka, Skierniewice
2018-11-28
Psisko uradowane, ożywamy tego legowiska na zewnątrz wiec za rok mogę wystawić opinie po sprawdzeniu go we wszystkich 4 porach roku ...
Ocena:
Autor: Gośka, Łódź
2017-01-26
Wygodne legowisko, mamy dwa psy i trzy takie legowiska :D
Ocena:
Autor: Jolanta, Warszawa
2017-01-07
Wypełnienie idealne do oferowanej kanapy.
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel