Carnilove Salmon & Turkey Large Adult łosoś i indyk

Carnilove Salmon & Turkey Large Adult łosoś i indyk opinie Klientów

Ilość opinii: 12 Średnia ocena: 4.92
  • 5 Gwiazdek
  • 4 Gwiazdki
  • 3 Gwiazdki
  • 2 Gwiazdki
  • 1 Gwiazdka

Wszystkie recenzje

Ocena:
Autor: Agnieszka, Kazimierz Dolny
2017-05-26
Polecam dla spokojnych piesków, kochający właściciele będą mieli z nich ogromną pociechę :)
Ocena:
Autor: Sebastian, Mława
2017-05-26
Karma jest bardzo dobrze zbilansowana, smaczna i naprawdę dobra jakościowo. Mój piesek je ją ze smakiem i nawet widzę poprawę w stanie sierści. Polecam wszystkim, którzy chcą dla swoich pupili tego co najlepsze w bardzo rozsądne cenie :)
Ocena:
Autor: Agata, Warszawa
2017-05-26
Dobry produkt w dobrej cenie, mój pies dobrze się czuje po karmie. Sierść wygląda naprawdę super, więc polecam
Ocena:
Autor: Kacper, Bydgoszcz
2017-05-26
Bardzo dobra karma, wydajna i w rozsądnej cenie. Psu bardzo smakuje, same plusy. Polecam !!!
Ocena:
Autor: Zuzanna, Łódź
2017-05-26
Pies najedzony i zadowolony, sierść błyszcząca i mocna! A mnie kamień spadł z serca - długo szukałam dobrej karmy dla mojego czworonoga. Zachęcam do zakupu!
Ocena:
Autor: Milena, Widawa
2017-05-25
Przy drugim worku pies zaczął nam troszeczkę wybrzydzać, widocznie smak mu się znudził dlatego kupiliśmy kaczkę i bażanta dla urozmaicenia menu.
Ocena:
Autor: Piotr, Wrocław
2017-05-25
To jest naprawdę świetna karma, wszystkie opinie przeczytałem bardzo dokładnie, stąd decyzja o zakupie próbnego worka - po miesiącu użytkowania stwierdzam że naprawdę było warto, pies wcina karmę jak szalony co cieszy mnie najbardziej, a do tej pory różnie bywało :)
Ocena:
Autor: Grzegorz, Toruń
2017-05-25
Bardzo dbam o moje psiny więc długo szukałam karmy z odpowiednią zawartością białka, tutaj mamy aż 36 % i bardzo dobrze, bo pupilki są bardzo żywiołowe i trzeba im dostarczać dużo "paliwa", co skutecznie się udaje z karmami Carnilove, dobre i z sensowną ceną, polecam :)
Ocena:
Autor: Szymon, Ząbki
2017-05-25
Bardzo udany zakup :) pies zadowolony, karmę wymiata z miski w kilka minut, ja zadowolona bo portfel nie uszczuplił się aż tak bardzo jak po zakupie Orijena - same plusy. Bardzo polecam karmy Carnilove.
Ocena:
Autor: Daria, Słupsk
2017-05-25
Mam psa z alergią pokarmową, dopiero po Carnilove wszystko się unormowało, nie będę szukać czegoś innego skoro udało mi się trafić w odpowiednią karmę. Dodatkowo poprawiła mu się sierść więc mogę gorącą polecić tą karmę.
Ocena:
Autor: Maria, Rzeszów
2017-05-25
Jedyna karma która nie wywołała alergii u mojego Zenka, jest niesamowicie zadowolony widząc pełną miskę. to naprawdę świetny produkt, zdecydowanie polecam.
Ocena:
Autor: Kasia, Katowice
2017-05-25
Przeanalizowałam wiele karm, tutaj mamy odpowiedni stosunek jakości do ceny, a jeszcze nie mamy zbóż. Poza tym moja psina zajada się tą karmą i to jest najważniejsze, na pewno nie będę już więcej eksperymentować.
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel