Carnilove Cat Salmon & Turkey for Kittens - łosoś i indyk

Carnilove Cat Salmon & Turkey for Kittens - łosoś i indyk opinie Klientów

Ilość opinii: 11 Średnia ocena: 4.82
  • 5 Gwiazdek
  • 4 Gwiazdki
  • 3 Gwiazdki
  • 2 Gwiazdki
  • 1 Gwiazdka

Wszystkie recenzje

Ocena:
Autor: Gosia, Zakopane
2017-06-02
To ulubiona karma mojej koteczki, podaje na zmianę z TOTW ale tę zjada chętniej, polecam wszystkim niedowiarkom, dobre opinie o tej karmie są naprawdę zasłużone.
Ocena:
Autor: Wiktor, Warszawa
2017-06-02
Jaki ujmujący jest widok kociarni przepychającej się do miski :) dopiero zaczynają wcinać suchą karmę a Carnilove okazał się strzałem w 10. Polecam.
Ocena:
Autor: Joanna, Wyszków
2017-06-02
Jeśli Twój kot nie jest smakoszem ryb to jej nie kupuj, tak się nieszczęśliwie dla mnie złożyło że mój kocurek nie polubił łososia, szkoda że nie kupiłam małego opakowania 400g
Ocena:
Autor: Tomasz, Wrocław
2017-06-02
Moje koty czują się po tej karmie znakomicie, ustąpiły dolegliwości jelitowe, skończyła się biegunka - karma warta wysokiej oceny.
Ocena:
Autor: Klaudia, Poznań
2017-06-02
Odkąd wiemy że kotka ma uczulenie bardzo dokładnie czytamy składy kupowanych dla niej karm, otóż tą karmę wcina z apetytem i nie ma żadnej reakcji alergicznej, nie ma biegunki i w końcu wygląda na szczczęśliwą.
Ocena:
Autor: Kamil, Kraków
2017-06-02
Super karma. Moja kotka od zawsze wcina ze smakiem. Skończyły się problemy żołądkowe i oczywiście nie ma przykrego zapachu z kuwety. Naprawdę godna polecenia.
Ocena:
Autor: Klara, Warszawa
2017-06-02
Świetna karma dla alergików, brak zbóż i kurczaka to same zalety - moje kocurki to czują i uwielbiają gdy otwieram nowy worek z dostawy. Polecam wszystkim którzy przywiązują dużą uwagę do jakości karm.
Ocena:
Autor: Konrad, Koszalin
2017-06-02
Od początku karmię moje kocię sucha karmą Carnilove, nigdy nie mieliśmy żadnych dolegliwości żołądkowych, sierść piękna, błyszczącą. Skoro jest zdrowy, szczęśliwy - na pewno nie będę szukać innego pożywienia dla niego, wiem że dostaje wszystko co koty lubią, poza tym weterynarz potwierdza - jest okazem zdrowia.
Ocena:
Autor: Agnieszka, Kazimierz Dolny
2017-06-02
Moje młode kocurki lubią tą karmę, ale to nie jest tak że rzucają się na nią jak oszalałe, jest to trzeba zjeść, nie jest to zamiennik dla Orijena a szkoda, bo cena bardzo dobra.
Ocena:
Autor: Sebastian, Mława
2017-06-02
Kociaki oszalały na punkcie tej karmy, poprzedniej nie chcą już tknąć, chyba lubią rybkę :) Polecam
Ocena:
Autor: Agata, Warszawa
2017-06-02
Karma ma przyciągający koty zapach, bardzo chętnie zjadana przez moje kocie towarzystwo, co do ostatniego ziarenka :) Polecam.
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel