Acana Adult Dog

Acana Adult Dog opinie Klientów

Ilość opinii: 27 Średnia ocena: 4.81
  • 5 Gwiazdek
  • 4 Gwiazdki
  • 3 Gwiazdki
  • 2 Gwiazdki
  • 1 Gwiazdka

Wszystkie recenzje

Ocena:
Autor: Magdalena, Gdańsk
2018-10-18
Bardzo dobre jedzenie na alergię - momentalnie zatrzymało drapanie się po uszach mojego psa. Szczerze polecam !
Ocena:
Autor: Marcin, Opalenica
2018-10-18
Mam wielki szacunek do Acana i Orijena. Twórcy tej żywności używają naprawdę dobrych składników, mają długą historię bez niewygodnych "przygód" i szczerze myślę że to jedna z najlepszych karm na rynku. Mój pies miał dużą alergię pokarmową i to jedzenie sprawiło że jego skóra w 100% powróciła do normalności już po miesiącu.
Ocena:
Autor: Marek, Oświęcim
2018-10-18
Kolejna świetna karma dla psów. Używam połowy tej i połowy Orijen Original - psy je kochają.
Ocena:
Autor: Maria, Łódź
2018-10-18
W końcu znalazłam idealne pożywienie - naturalne składniki, piękna i błyszcząca sierść moich pupili, brak alergii i problemów żołądkowych. Piszę to po wypróbowaniu naprawdę wielu marek !
Ocena:
Autor: Mariusz, Mariusz
2018-10-18
Wcześniejsze karmy mieszałem z puszkami mokrej żeby chciał jeść, tej nie muszę, pięknie pachnie, a psina nie może doczekać się posiłku :)
Ocena:
Autor: Marta, Wrocław
2018-10-18
Super karma za rozsądne pieniądze, a sklep keko.pl błyskawicznie wysyła paczki :)
Ocena:
Autor: Michał, Olsztyn
2018-10-18
Nasz pies uwielbia tą karmę - mieszamy z Acaną Pacyfica, samej karmy z ryba nie chce jeść, a w połączeniu z tą nie marudzi. Zawsze kończy jedzenie i nic nie zostaje w misce.
Ocena:
Autor: Mieczysława, Zarzecze
2018-10-18
Polecam !
Ocena:
Autor: Monika, Klimontów
2018-10-18
Moja Fionka szybko nudziła się jedzeniem, po miesiącu już marudziła przy misce i często zostawiała ziarenka wymownie na mnie patrząc ;) Acanę wcina aż jej się uszy trzęsą ! Zmieniam jej smaki w obrębie tej marki, ale Adult Dog najczęściej gości w misce.
Ocena:
Autor: Natalia, Zabrze
2018-10-18
Odeszłam od surowego mięsa dla moich psów bo zaczęły się problemy zdrowotne. Odkąd podaję Acanę Adult Dog wszystko wróciło do normy. Pięknie wyglądają, mają mnóstwo energii i skończyły się wizyty u weta :)
Ocena:
Autor: Patrycja, Gdynia
2018-10-18
Uważam że Acana i Orijen robią najlepsze karmy dla psów i kotów, a Acana Adult Dog jest tego najlepszym przykładem!
Ocena:
Autor: Beata, Nakło
2018-08-30
Świetne połączenie smaków, to jest to czego mój psiak oczekiwał od karmy. Acana spełnia wszelkie kryteria bym mogła powiedzieć, że to najlepsza karma jaką do tej pory kupiłam swojemu psu.
Ocena:
Autor: Barbara, Sopot
2018-08-30
Karma w pełni zadomowiła sie w Naszym domu. Pieski są zachwycone i nie zamierzam zmieniać na inna markę.
Ocena:
Autor: Anna, Bytow
2018-08-30
Bardzo fajny, urozmaicony skład. Psiakom bardzo odpowiada akurat ta karma. W sumie to pierwsza z Acany jaką zamówiłem :-) Na pewno kupie też inny smak, bo opinie są zachęcające.
Ocena:
Autor: Marek, Szczecin
2018-07-06
Bardzo dobrze przyswajalna przez mojego zwierzaka. Karma ma odpowiednie właściwości odżywcze, smak odpowiedni dla psa aby zjadał chętnie. Polecam
Ocena:
Autor: Marcin, Kraków
2018-07-06
Drugi smak jaki kupiłem firmy Acana. Poprzednia karma jaką kupiłem bardzo szybko zniknęła, z drugim smakiem jest podobnie. Karma bardzo smakuje psu.
Ocena:
Autor: Marcin, Opalenica
2018-07-06
Pełnowartościowy skład karmy bogaty w najpotrzebniejsze witaminy. Jest bardzo dobrym wyborem podawanie psu tej karmy aby jego odpowiedni rozwój nie został zaburzony. Polecam
Ocena:
Autor: Małgorzata, Inowrocław
2018-07-06
Niesamowita karma. Szkoda, że dopiero teraz ją odkryłam, uniknęłabym problemów z żywieniem wybrednego Akita. Polecam właścicielom niejadków.
Ocena:
Autor: Małgorzata, Żarki Letnisko
2018-07-06
Moje dwa psy jedzą tą karmę ze smakiem. Jeden jest starszy o 3 lata, jednak to w niczym nie przeszkadza. Pochłaniają szybko całą zawartość miski
Ocena:
Autor: Aleksandra, Warszawa
2018-06-14
Mój Salter nie ma już problemów z regularnym wypróżnianiem sie. Nie jest także alergiczna bez względu na skład.
Ocena:
Autor: Aleksandra, Nowy Dwór Gdański
2018-06-14
Widać, że marka z absolutnego topu. Mój piesek nie odchodzi od miski. Pieknie pachnie i jak widać po psiaku bardzo smakuje.
Ocena:
Autor: Agnieszka, Dobre
2018-06-14
Zaobserwowałam duzo mniejsze problemy trawienne odkąd zakupiłam ta karmę. A to dopiero 3 dni.Zdecydowanie karma jest świetna dla mojego pupilka.
Ocena:
Autor: Agata, Toruń
2018-06-14
Moje psiaki zajadają się acana od małego. Nie wyobrażam sobie ną ta chwile nic lepszego dla nich. Nie maja przesytu jak przy innych karmach. W pełni polecam.
Ocena:
Autor: Agata, Dąbrowa Górnicza
2018-06-14
Karma posiada bardzo korzystny skład. Odkąd mój pies przerzucił sie na ta odmianę ma więcej energii i wygląda zdecydowanie lepiej.
Ocena:
Autor: Beata, Cieszyn
2018-03-02
Bardzo dobre jedzenie dla psa alergika w miarę przystępnej cenie. Worek 17 kg wystarcza mi na dwa miesiące. Karma zatrzymała drapanie się za uszami, a sierść zrobiła się piękna i błyszcząca. Pies zrobił się bardziej muskularny i stracił trochę tłuszczyku (60% mięsa robi swoje).
Ocena:
Autor: Regina, Płaska
2017-07-04
Kolejny dobry wybór-piesek chętnie je i nie ma żadnych niespodzianek ze strony ukł trawiennego.Polecam.
Ocena:
Autor: Anna, Chorzów
2017-04-07
Acaną karnie swojego psiaka już od bardzo dawna. Tą karmę spróbowałam pierwszy raz ale jestem bardzo zadowolona. To tej pory karmiłam karmami regionals a w serii classic są podobnie ciekawe składy i wreszcie większe 17kg opakowania.
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel