Acana Senior Dog 340g

Acana Senior Dog 340g opinie Klientów

Ilość opinii: 15 Średnia ocena: 4.93
  • 5 Gwiazdek
  • 4 Gwiazdki
  • 3 Gwiazdki
  • 2 Gwiazdki
  • 1 Gwiazdka

Wszystkie recenzje

Ocena:
Autor: Sylwia, Falkow
2019-10-08
Super karma dla seniora mój staruszek nareszcie nie ma problemów jelitowych i z chęcią ja je
Ocena:
Autor: Aneta, Zawonia
2019-08-20
Acana Senior to idealna karma dla seniorów. Moje dwa 10 letnie owczarki zajadają się tą karmą.
Ocena:
Autor: Mariusz, Mariusz
2018-10-19
Wzorowo stworzona karma. Jaki smak bym nie kupił, moje psiaki zjadają równo. Acana to najlepsze co może byc.
Ocena:
Autor: Dariusz, Bydgoszcz
2018-08-30
Polecam ta karmę. Moim dwóm dziadkom chyba cofnął sie zegar odkąd stosujemy Acane. Normalnie jak małolaty :-)
Ocena:
Autor: Dariusz, Warszawa
2018-08-30
Karma świetnie zaadaptowała sie w moim domostwie, a raczej w psiej misce :-) Polecam. Produkt najwyższej klasy.
Ocena:
Autor: Bernadetta, Iwkowa
2018-08-30
Mój kolejny zakup. Pies przeżywa drugą młodość za pomocna Acany. Jest żywsze i chętniej chodzi na spacery. Już miałam iść do weterynarza :-)
Ocena:
Autor: Beata, Radom
2018-08-30
Mocna dawna energii dla mojego staruszka. Kupiłam by porównać z uniwersalną karmą i powiem Wam, że Acana wygrała bez problemu :-)
Ocena:
Autor: Aleksandra, Warszawa
2018-06-14
Mój 9 letni senior domu zajada się nią jak diabli. Bardzo dobrze, że Acana wyprodukowała tez taką odmianę dla staruszków. Polecam jako właścicielka :-)
Ocena:
Autor: Aleksandra, Nowy Dwór Gdański
2018-06-14
Karma mogłaby być troszkę tańsza, ale nie narzekam, bo odkąd je ją mój pies zauważyłam znaczącą poprawę w wielu codziennych aspektach.
Ocena:
Autor: Agnieszka, Dobre
2018-06-14
Karma zniwelowała problemy z wypróżnianiem się mojej 14 letniej Belli. Do tego poprawiła jej sie kondycja i chętniej biega na spacerach.
Ocena:
Autor: Agata, Toruń
2018-06-14
Moja suczka ma juz swoje lata i wiedziałam, ze pewnego dnia przyjdzie czas na eksperymenty, bo w podeszłym wieku ciężko jest zwierzakom dogodzić. ACANA zmieniła wszystko. Zmieniam tylko smaki raz na dłuższy czas, Teraz je ta, bo najlepiej jej smakuje.
Ocena:
Autor: Agata, Dąbrowa Górnicza
2018-06-14
Mam psa 11 lat 12kg. Świetnie się zajada. Z racji wieku przy innych karmach obniżył mu sie apetyt, a teraz je jak małolat :-)
Ocena:
Autor: Jerzy, Nasielsk
2018-03-02
Staram się podawać mojemu psu najlepsze karmy, dlatego mój wybór padł na Acanę Senior i Orijena Senior. Mieszam te dwie karmy, bo nie mogłem się zdecydować która jest lepsza.
Ocena:
Autor: Elżbieta, Łódź
2018-03-02
Mam dwa starsze mopsy i od czasu przejścia na karmę dla psów Acana Senior stolec jest twardy i rzadziej oddawany. Młodszy nie ma już oznak problemów ze skórą. Nie mogę być bardziej zadowolona.
Ocena:
Autor: Majka, Gorzów Wielkopolski
2017-04-07
Mój staruszek na Acanie jest od kiedy pamiętam więc Acana Senior była naturalnym wyborem. Piesek zdrowy jak zawsze więc karmy na pewno nie zmienimy.
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel