Acana Wild Prairie Cat & Kitten

Acana Wild Prairie Cat & Kitten opinie Klientów

Ilość opinii: 33 Średnia ocena: 4.91
  • 5 Gwiazdek
  • 4 Gwiazdki
  • 3 Gwiazdki
  • 2 Gwiazdki
  • 1 Gwiazdka

Wszystkie recenzje

Ocena:
Autor: Sylwia, FALKOW
2019-01-04
Super jakosc polecam
Ocena:
Autor: Maciej, Warszawa
2018-12-25
Wcześniej używaliśmy Orijen, ale cenowo była już zabójcza, zeszliśmy półkę niżej na Acanę i jest naprawdę dobrze, koty nie wybrzydzają, mają stały dostęp do karmy i jedzą tylko to + woda. Sierść piękna, żadnych sensacji żołądkowych, sucha karma nie pleśnieje. Szczerze polecam
Ocena:
Autor: Dorota, Warszawa
2018-08-30
Kotki zadowolone, pani zadowolona. Czego chcieć więcej :-) Polecam ten produkt.
Ocena:
Autor: Dorota, Piła
2018-08-30
Kotek jest zachwycony. Zajada się bardzo ładnie, a zapach karmy jest nawet dla mnie wprost obłędny dlatego wcale nie dziwi mnie reakcja kici na Acanę.
Ocena:
Autor: Dorota, Rybnik
2018-08-30
Karma niesamowicie przypadła do gustu moim kociaczkom. Miska wręcz suwa sie po całym domu, póki nie zjedzą doczyta. Na pewno jeszcze kupie. :-)
Ocena:
Autor: DOMINIK, IGOŁOMIA
2018-08-30
Świetna zarówno dla młodych kociaczków jak i większych. Odpowiedni skład i granulki sprawiają, ze karma staje sie uniwersalna.
Ocena:
Autor: Aleksandra, Warszawa
2018-06-14
Postanowiłam napisać, bo zamówiłam juz 3 raz i nie zdarzyłam jeszcze zaopiniować. Karma świetna. Będę kupowała kotkowi póki mu się nie znudzi, czyli pewnie bardzo długo, bo na znudzenie się nie zanosi :-)
Ocena:
Autor: Aleksandra, Nowy Dwór Gdański
2018-06-14
Acana to gwarancja dobrej formy i sytości kotków. Pamiętam jak 2,5 roku temu, jak jeszcze karmiłam kocurki tańsza karma wyglądały na zaniedbane. Znajomi myśleli, że o nie nie dbam. Musiałam interweniować i Acana to była moja najlepsza interwencja w życiu!
Ocena:
Autor: Agnieszka, Dobre
2018-06-14
Mój kot tak ubóstwia ta karmę, że stara się nadgryzać opakowanie i próbuje wejść do środka :-):-);-) Na inne karmy reagował normalnie, czyli cos jest na rzeczy, że Acana to najlepsza karma.
Ocena:
Autor: Agata, Toruń
2018-06-14
Moja Psotka zwariowała punkcie tej karmu. Zachowuje się jakby nigdy nie widziała jedzenia, albo nic nie jadła :-) Aż miło patrzec jak się zajada.
Ocena:
Autor: Agata, Dąbrowa Górnicza
2018-06-14
Mam 2 kotki (11msc i 4,5 roku) i zajadają sie tak samo. Starsza odkąd zajada się tą karmą ma sierść jak młoda kotka :-) Bedę kupowała nadal.
Ocena:
Autor: Sebastian, Kraków
2018-03-06
Karma posiada wszystko czego koty potrzebują. Brak wypełniaczy zbożowych, produktów ubocznych czy kiepskiej jakości mięsa. Przeczytaj listę składników, a sam się przekonasz.
Ocena:
Autor: Stefania, Swarzędz
2018-03-06
Mój kot od razu zauważył jakość jedzenia i zasmakował w tej karmie. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Ocena:
Autor: Sylwia, Karczew
2018-03-06
Moje dwa koty wprost przepadają za tą karmą. Polecam każdemu kotowi :)
Ocena:
Autor: Szymon, Lipowa
2018-03-06
Jakoś nie widziałem moich kotów na diecie bez zbożowej. Cała trójka jest na swój sposób wybredna, a kiedy coś im nie smakuje zaczynają miałczeć tak jakbym zaczynał ich torturować ;/ zamiana każdej karmy na nową była jak ciągła walka. Proszę wyobrazić sobie moje zdziwienie kiedy po wymieszaniu starej karmy z tą Acaną po jakim czasie w miskach zobaczyłem tylko starą karmę :) Bardzo się cieszę że przekonały się do tej karmy bo mają naprawdę doskonałą jakość !
Ocena:
Autor: Tadeusz, Białe Błota
2018-03-06
Nasza kotka jest bardzo wybredna, pierwsze kilka kuleczek zjadała, a kolejne wyrzucała z miseczki. Na jakiś czas przerzuciliśmy ją na mokrą karmę. Wypróbowaliśmy dużą ilość karm, aż trafiliśmy na Acanę Wild Prairie. Sypiemy mniejsze porcje i zawsze wyjada karmę do końca.
Ocena:
Autor: Maria, Łódź
2018-03-03
Mieszam moim kotom Acanę z Orijenem, jeden zjada wszystko niewybrzydzając, drugi wyjada najpierw Acanę, a dopiero później Orijena. Młodszemu zdarzało się wcześniej zwracać karmę po zjedzeniu, teraz nie ma tego problemu. Obydwa wydaję się być bardziej aktywne.
Ocena:
Autor: Magdalena, Wałbrzych
2018-03-03
Świetna karma ! Kupuję i polecam moim kochającym koty znajomym :)
Ocena:
Autor: Kasia, Gdynia
2018-03-03
Mam kota uczulonego na zboża i drugiego który nie ma z tym problemów. Karma podpasowała obydwu, bardzo ją lubią i się nie nudzi. Ich sierść jest piękna - gruba, gładka i błyszcząca.
Ocena:
Autor: Justyna, Kostrzyn
2018-03-03
Stan skóry mojej Lufki znacząco się poprawił. Tak jak w swojej diecie staram się nie jeść glutenu, tak samo dla niej szukałam takiego pokarmu. Przesyłki z keko.pl są terminowe i bardzo wygodne.
Ocena:
Autor: JOANNA, LĄDEK ZDRÓJ
2018-03-03
Jeśli chodzi o suchą karmę dla kotów to ciężko znaleźć lepszą niż Acana. Podaję na zmianę wszystkie cztery rodzaje tak żeby karma się nie znudziła. Są zdrowe, mają mnóstwo energii i są skore do zabawy.
Ocena:
Autor: Patrycja, Racibórz
2017-05-24
Mój kochany brytyjczyk zawsze był niejadkiem , moje zaskoczenie było ogromne gdy po otwarciu paczki Miluś przyszedł do mnie i czekał aż wsypię nowe ziarenka do miski, naprawdę widziałam radość w jego oczkach, zajadał się aż miło było patrzeć. Bardzo dobre jedzonko, świetny skład, dopracowany w każdym szczególe aby nasze kocurki były zdrowe i szczęśliwe. POLECAM.
Ocena:
Autor: Magdalena, Hnatkowice
2017-05-24
Moja wybredna Cornishka niestety nie zachwyciła się jej smakiem, owszem zjadła -ale nie wszystko, bez entuzjazmu mieszała granulki nosem. Narazie nie skreślam jej z jadłospisu - ale oczekiwałam po składzie lepszej reakcji mojego kota.
Ocena:
Autor: Piotrek, Gdynia
2017-05-24
Bardzo smaczna - tak twierdzą moje koty :) - i wydajna karma, wystarczy stosować się do zalecanych gramatur a okaże się że nie jest droższa od wielu tańszych karm, których trzeba kotu dawać dużo więcej.
Ocena:
Autor: Milena, Widawa
2017-05-24
Doskonała karma, zarówno skład jak i radość kocurka mówią mi wszystko o tym jedzonku. Jest naprawdę świetna, zawsze chętnie i do końca zjadana. Nie mamy żadnych problemów, żadnych rozwolnień - co czasami zdarzało się po tanich karmach.
Ocena:
Autor: Piotr, Wrocław
2017-05-24
Moje dwa koty od dawna jedzą Acanę, próba zmiany na inną karmę zupełnie się nie powiodła - kocurki stały nad miską, patrzyły, grymasiły - w końcu musiałam im dać starą karmę, przecież nie mogę ich zagłodzić. No cóż - chyba nie jestem w stanie zmienić ich upodobań smakowych na siłę.
Ocena:
Autor: Konrad, Koszalin
2017-05-16
Po zakupie karmy Acana mieszaliśmy ją ze "starą" karmą ale kot wyjadał tylko Acanę, wie co dobre, w końcu koty na wolności jedzą mięso a nie kukurydzę.
Ocena:
Autor: Agnieszka, Kazimierz Dolny
2017-05-16
Przede wszystkim wielki plus za porządnie napisany skład karmy, kot wie co je ;) to pełnowartościowa i ulubiona karma mojej kotki Confetti, po poprzedniej karmie miała wzdęcia i rozwolnienie - zmiana karmy na Acanę pomogła na wszystkie dolegliwości.
Ocena:
Autor: Sebastian, Mława
2017-05-16
Po zmianie karmy na Acanę skończyły się problemy z zapachami z kuwety, koty jedzące więcej mięsa są energiczne i radosne. Karma bardzo im smakuje, chętnie biegną do pełnych miseczek.
Ocena:
Autor: Agata, Warszawa
2017-05-16
Acana to sucha karma z najwyższej półki, zawiera to wszystko co koty lubią najbardziej, dlatego karma służy ich zdrowiu a co za tym idzie - pięknie się rozwijają.
Ocena:
Autor: Kacper, Bydgoszcz
2017-05-16
Moje koty uwielbiają wszystkie karmy Acana, zawsze kupuje im inny smak i nie mamy żadnych problemów - zawsze im smakuje i nie nudzą się monotonią suchej karmy.
Ocena:
Autor:
2017-05-16
Naprawdę rewelacyjna karma, skład- super, reakcja kota na nowy worek - super, brak dolegliwości żołądkowo- kuwetowych - nic dodać nic ująć - tylko karmić kociaki.
Ocena:
Autor: Łukasz, Strzegom
2017-01-24
Doskonała karma mój kot za nią szaleje
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel