Acana Pacifica Dog

Acana Pacifica Dog opinie Klientów

Ilość opinii: 12 Średnia ocena: 4.92
  • 5 Gwiazdek
  • 4 Gwiazdki
  • 3 Gwiazdki
  • 2 Gwiazdki
  • 1 Gwiazdka

Wszystkie recenzje

Ocena:
Autor: Michał, Posada
2018-11-19
Polecam karmę w 100%. Pies wciąga ją ze smakiem.
Ocena:
Autor: Jolat, Walbrzych
2018-10-22
Psy mają piękną sierść po tej karmie, nie drapią się, biegają jak szalone. Chyba zostanie już z nami na zawsze :)
Ocena:
Autor: Joanna, Piła
2018-10-22
Różnie bywa z jedzeniem tej karmy, raz wcina os razu całą miskę innym razem pół dnia do niej nie podchodzi. Karma jest bardzo dobrej jakości, ale wrócimy do Acany Prairie Poultry po skończeniu worka.
Ocena:
Autor: Hanna, Krośniewice
2018-10-22
Mam wybrednego Yorka, ale ta karma wyjątkowo mu smakuje. Polecam.
Ocena:
Autor: Grzegorz, Sochaczew
2018-10-22
Dobry stosunek ceny do super jakości :)
Ocena:
Autor: Ewa, Końskie
2018-10-22
Kupiłam tą karmę czytając świetne recenzje online. Mam psa z wrażliwym układem pokarmowym i jak na razie wszystko jest ok. Oczywiście sama ją polecam każdemu właścicielowi psa.
Ocena:
Autor: Elżbieta, Mierzyn
2018-10-22
Od zawsze w misce mojego psa gości Acana i Orijen. Podajemy różne smaki - wołowina, kaczka, ryba, bizon, jagnięcian - wszystkie są naturalne, bez wypełniaczy, tylko mięso, owoce i warzywa, bez zbóż. Jeśli jeszcze się wahasz - przestań !
Ocena:
Autor: Dorota, Piła
2018-10-22
Najwyższej jakości żywność której nie znajdziemy w każdym sklepie zoologicznym. Próżniowo zamknięty, zawsze świeży, moje psy za nim przepadają.
Ocena:
Autor: Natalia, Warszawa
2018-10-16
Bardzo dobra karma, nasz Boston Terrier nie drapie się po niej, pięknie pachnie rybą, polecam
Ocena:
Autor: Marzena, Gorzów Wlkp.
2018-06-04
mój pies już miał kiedyś karmę z rybą i nie chciał jej jeść, tą chętnie zajada, mimo że ma intensywniejszy zapach niż inne mięsne karmy, jesteśmy bardzo zadowoleni
Ocena:
Autor: Bernadetta, Iwkowa
2018-03-02
Nie dość że karmię tą karmą mojego psa to jeszcze zabieram ją na treningi i nagradzam granulkami. Mój Border Collie jest bardzo wrażliwy na pokarm, ale Acanę jedzą ze smakiem i nie mają po niej problemów. Karma ma prawdziwe mięso ryb i zdrowe składniki. I ja i pies jesteśmy bardzo zadowoleni :)
Ocena:
Autor: Nikola, Osiek Nad Wisłą
2017-04-07
Karma super! Przypasowała nawet mojemu wybrednemu yorkowi. :)
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel