Acana Yorkshire Pork

Acana Yorkshire Pork opinie Klientów

Ilość opinii: 19 Średnia ocena: 4.95
  • 5 Gwiazdek
  • 4 Gwiazdki
  • 3 Gwiazdki
  • 2 Gwiazdki
  • 1 Gwiazdka

Wszystkie recenzje

Ocena:
Autor: SONIA, Bydgoszcz
2019-03-20
Karma pomogła pozbyć się alergii pokarmowej a dodatkowo sierść błyszczy się jak nigdy.
Ocena:
Autor: Robert, Kielce
2018-10-23
U mojego psa po tej karmie skończyły się wzdęcia i wieczne gazy.
Ocena:
Autor: Renata, Latowice
2018-10-23
Rewelacyjna karma.
Ocena:
Autor: Rafał, Długopole Zdrój
2018-10-23
Jestem pod dużym wrażeniem jeśli chodzi o skład karmy, chciałbym znaleźć jedzenie dla ludzi o chociaż podobnej jakości.
Ocena:
Autor: PIOTR, Wałbrzych
2018-10-23
Mój pies zwykle pod koniec pierwszego worka karmy już się nudził i robił się wybredny. W przypadku Acana Yorkshire to już trzeci worek a ciągle dojada i prosi o więcej.
Ocena:
Autor: Patrycja, Gdynia
2018-10-23
Kupiłam małe opakowanie żeby używać do nagradzania psa - karma spisuje się doskonale, jest to dużo lepsze rozwiązanie niż kupowanie niezdrowych smakołyków.
Ocena:
Autor: Natalia, Zabrze
2018-10-23
Jedzenie bardzo pozytywnie wpływa na mojego psa. Szybka dostawa karmy ze sklepu keko.pl
Ocena:
Autor: Malgorzata, Józefosław
2018-10-07
Moja staficzka, alergiczka dobrze toleruje tę karmę wiec to wystarcza za pochwałę
Ocena:
Autor: Grzegorz, Sochaczew
2018-08-30
Polecam z pełna odpowiedzialnością. Chyba najbardziej wartościowa karma na świecie.
Ocena:
Autor: Ewa, Końskie
2018-08-30
Świetna karma. Kupuje po raz kolejny. Niezmiennie niezawodna i smaczna.
Ocena:
Autor: Elżbieta, Łódź
2018-08-30
Bardzo fajna karma. Opakowanie jest tak dopracowane, że nie trzeba co raz kupować. W przypadku mojego psiaka wszystko zgrywa sie idealnie. I smakuje mu również wspaniale.
Ocena:
Autor: Agnieszka, Dobre
2018-06-14
Acana jest produktem o bardzo wysokiej jakości. Przeskakuje tylko i wyłącznie co jakiś czas miedzy smakami, aby nie znudzić mojego owczarka. Każdy ich produkt, to 100% zadowolenia pupila.
Ocena:
Autor: Agata, Toruń
2018-06-14
Super KARMA. Duża ilość białka sprawia, że mój Golden najada sie w pełni. Producenci nie oszczędzali na składnikach. Polecam serdecznie.
Ocena:
Autor: Agata, Dąbrowa Górnicza
2018-06-14
Karma bardzo pożywna dla moich psiaków. Mimo, że jest dla nich bardzo pyszna, nie przejadają się nią i maja więcej energii.
Ocena:
Autor: Mariusz, Mariusz
2018-03-03
Po zakupie mojego dobermana przeszliśmy przez różne karmy i doszedłem do wniosku że Acana to najlepszy wybór. Zmieniam smaki żeby pies miał odmianę. Obecnie karmię karmą z wieprzowiną i jesteśmy bardzo zadowoleni. To już 4 rok z Acaną i polecam każdemu kto karmi suchą karmą swojego psa.
Ocena:
Autor: Marek, Szczecin
2018-03-03
Najlepsza karma dla psów z problemem cuchnącego oddechu. Mój York i Cavalier ją uwielbiają. Karma nie należy do najtańszych, ale wydając trochę więcej pieniędzy na pożywienie, nie wydamy pieniędzy na weterynarza i lekarstwa czy witaminy.
Ocena:
Autor: Justyna, Kraków
2018-03-03
Karmę kupiłam w oparciu o świetne recenzje. Mam teriera z wrażliwym przewodem pokarmowym, więc zależało mi na karmie bez glutenu, oraz na białku pochodzącym z jednego rodzaju mięsa. Kondycja psa znacznie się poprawiła, problemy zdrowotne znikęły. Jak na razie jest super.
Ocena:
Autor: Joanna, Goczałkowice
2018-03-03
Zawsze staram się kupować najbardziej pożywne i zdrowe jedzenie dla mojego psa. Zaczynałam od Orijena, następna była Acana. Przechodziliśmy przez wszystkie smaki i w końcu trafiliśmy na wieprzowinę. Pierwszy raz pies chciał zjeść karmę prosto z worka :) Prosty skład, naturalne składniki, żadnych wypełniaczy i zbóż, tylko mięso, warzywa i owoce. Jego sierść jest miękka i gładka, kupy twarde i małe. Polecam dla każdego psa.
Ocena:
Autor: Natalia, Dzierżoniów
2017-04-07
Byłam przekonana, że Acana zrobiła karmę dedykowaną dla Yorków więc na szybko dorzuciłam do zamówienia na spróbowanie. Okazało się, że to wieprzowina Yorkshire, ale psiak zachwycony więc częściej będziemy kupowali.
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel