Spray do zwalczania pcheł u psa i kota i w jego otoczeniu Vermicon 250 ml

Spray do zwalczania pcheł u psa i kota i w jego otoczeniu Vermicon 250 ml opinie Klientów

Ilość opinii: 14 Średnia ocena: 4.43
  • 5 Gwiazdek
  • 4 Gwiazdki
  • 3 Gwiazdki
  • 2 Gwiazdki
  • 1 Gwiazdka

Wszystkie recenzje

Ocena:
Autor: Michał, Przeginia
2019-08-26
Gdy czytałem opinie to nie miałem zastrzeżeń co do środka, po zamówieniu okazało się, że środek nie działa na piesku, środek wystarczy gdzieś na 5 razy, pchły jak były tak są, te komentarze są chyba jakieś podejrzane, 60 zł. nie jest warte tego środka, nawet 10 zł. nie jest warte tego środka
Ocena:
Autor: Izabela, RZĄŚNIK
2019-06-12
Działa !!
Ocena:
Autor: Malgorzata, Ruda Maleniecka
2019-05-21
Super skuteczny produkt dobrej jakości polecamp
Ocena:
Autor: Monika, KOŁOBRZEG
2018-10-16
SKUTECZNY, PRAKTYCZNY, DOBREJ JAKOŚCI. STOSUJĘ GO U WSZYSTKICH DOMOWYCH ZWIERZĄT-KOT, PIES.
Ocena:
Autor: Monika, Warszawa
2018-10-16
Bardzo szybko się rozprowadza i wchłania,skutecznie zwalcza insekty(pchły).Jestem naprawdę zadowolona.
Ocena:
Autor: Monika, Gdynia
2018-10-16
Mam gromadkę kotów wiec ten produkt jest dla mnie bardzo potrzebny aby utrzymać je w czystości bez pcheł
Ocena:
Autor: Mieczysława, Zarzecze
2018-10-16
Nie spotkałam się ze skuteczniejszym środkiem przeciw pchłom. Mam 3 koty i dużego psa. Dzięki niemu pozbyłam się problemu.
Ocena:
Autor: Michał, Olsztyn
2018-10-16
Najlepszy środek przeciw kleszczom z jakim się spotkałem, stosuję od 2 lat i nigdy mnie nie zawiódł.
Ocena:
Autor: Michał, Szczecin
2018-10-16
Produkt skuteczny w walce z pchłami i kleszczami, działa już po kilku godzinach od zaaplikowania. Polecam
Ocena:
Autor: Michał, Słupca
2018-10-16
To już 3 opakowanie i zawsze spełnia swoje zadanie, w dodatku wydajniejszy niż spot-on-y przy bardzo dużym psie.
Ocena:
Autor: MARZENA, LESZNO
2018-10-16
Bardzo dobry i wydajny produkt. Spray ten kupuję już kolejny raz, za każdym razem pomaga i nie zauważyłam żadnych skutków ubocznych na moich zwierzakach
Ocena:
Autor: Marta, Mierzyn
2018-10-16
Preparat skuteczny na kleszcze dla kota i psa. Jedynym problemem jest dopadnięcie kota, który jak widzi butelkę ucieka
Ocena:
Autor: Marta, Wrocław
2018-10-16
Bardzo dobrze chroni moje psy przed niechcianymi lokatorami. Jak dotąd żadne z moich licznych futrzaków nie miało uczulenia ani innych powikłań po aplikacji. Dobrze i zrozumiale opisany sposób użycia. Wysoka jakość i dobra cena. Polecam.
Ocena:
Autor: Sylwia, FALKOW
2018-01-23
Polecam
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel