Orijen Fit & Trim Dog 11,4kg

Orijen Fit & Trim Dog 11,4kg opinie Klientów

Ilość opinii: 18 Średnia ocena: 5.00
  • 5 Gwiazdek
  • 4 Gwiazdki
  • 3 Gwiazdki
  • 2 Gwiazdki
  • 1 Gwiazdka

Wszystkie recenzje

Ocena:
Autor: Jadwiga, Poniatów
2021-01-13
Mojemu psiakowi bardzo smakuje.
Ocena:
Autor: Katarzyna, JEDLICZE
2019-10-17
karma ok, przersyłka ekspresowa, polecam
Ocena:
Autor: Marek, Oświęcim
2018-08-31
Karma w pełni zgodna z opisem i i niesamowicie skuteczna. Mój pies chudnie i bardzo się z tego cieszę.
Ocena:
Autor: Marek, Zgierz
2018-08-31
Super i jeszcze raz super. Chyba obędzie się bez długich i drogich wizyt u lekarza. Pies naprawdę traci wagę. Bardzo polecam.
Ocena:
Autor: Marek, Mrozów
2018-08-31
Super produkt. Leczniczy bym powiedział :-) Suczka zrobiła zauważalne postępy w drodze do odpowiedniej sylwetki po dość znacznej nadwadze. Dzięki, że macie taka karmę.
Ocena:
Autor: Marek, Szczecin
2018-08-31
Mówię Wam. Zamiast isc do weterynarza, najpierw zamówcie ta karmę. Więcej w kieszeni, piesek je tak samo i chudnie w oczach.
Ocena:
Autor: Marcin, Kraków
2018-08-31
Mój otyły przyjaciel w końcu wraca na właściwe tory. Kupuje już drugą kuracyjną karmę u Was, bo naprawdę efekty są zauważalne.
Ocena:
Autor: Mariusz, Mariusz
2018-07-17
Ten produkt pomógł moim psom-seniorom zachować idealną wagę , jedzą ale nie tyją.
Ocena:
Autor: Michał, Szczecin
2018-07-17
To jest ulubiona karma dla mojego psa. Była trochę pulchna, kiedy ją adoptowałem ale teraz mamy wagę pod kontrolą.
Ocena:
Autor: Katarzyna, Warszawa
2018-07-17
Nasz pies cierpiał na silnie swędzącą skórę. Ktoś zaproponował lepszą karmę dla psów jako rozwiązanie problemu, przy okazji wyregulowaliśmy również wagę - to najlepsza karma jaką możemy dawać pupilom - polecam.
Ocena:
Autor: KATARZYNA, Święciechowa
2018-07-17
To wspaniałe jedzenie, zdrowe i uwielbiają je moje psy. Ich waga nigdy nie była tak doskonała.
Ocena:
Autor: KArolina, Warszawa
2018-07-17
Mój weterynarz zalecił odchudzenie psa, próbowałam różnych produktów ale jednogłośnie wygrał Orijen, to bardzo dobry gatunkowo produkt.
Ocena:
Autor: Larysa, Warszawa
2018-07-17
Ta karma pomogła naszemu labradorowi, ta rasa generalnie nie należy do szczupłych ale nasz Lola ważyła zdecydowanie za dużo, o wyborze tej karmy zdecydował przypadek, akurat koleżance odszedł jej ukochany pies i podarowała nam worek karmy dla seniora, bardzo Loli posmakowała i tak już kupujemy w keko kolejne worki tych psich pyszności.
Ocena:
Autor: Luiza, Brzeszcze
2018-07-17
Brak wypełniaczy i dziwnych tłuszczy przekonał nas że to będzie odpowiednia karma dla naszej sfory, jedzą mniej a dłużej są syty a co najważniejsze długo będą żyły z nami w zdrowiu.
Ocena:
Autor: Łukasz, Rabka-Zdrój
2018-07-17
Mamy Jack Russell Terriera (7 lat) i uratowanego Golden Retriever (6 lat), które mają nadwagę. Czytając opinie na temat tego producenta postanowiliśmy spróbować karmy odchudzającej, rzeczywiście nasze psy po 3 miesiącach ważą mniej i o to nam właśnie chodziło - brawo Orijen.
Ocena:
Autor: AGNIESZKA, CZĘSTOCHOWA
2018-07-07
polecam, karma świetna.
Ocena:
Autor: Liana, Radonie
2018-03-07
Jest świetna, mój żarłok chudnie, co dla labradora jest dużym wyzwaniem. Cena trochę gryzie, ale czego nie zrobisz dla kochanego zwierzaka :)
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel