Acana Ranchlands Cat

Acana Ranchlands Cat opinie Klientów

Ilość opinii: 10 Średnia ocena: 4.90
  • 5 Gwiazdek
  • 4 Gwiazdki
  • 3 Gwiazdki
  • 2 Gwiazdki
  • 1 Gwiazdka

Wszystkie recenzje

Ocena:
Autor: Aleksandra, Warszawa
2018-06-15
Nasz kotek bardzo poważa tą karmę. Sypię mu ją 2 razy i w zupełności wystarczy. Luna chodzi najedzona i nie domaga się co chwile jedzenia jak to było w przypadku tańszych odpowiedników.
Ocena:
Autor: Aleksandra, Nowy Dwór Gdański
2018-06-15
Bardzo polecam tę odmianę Acany. Kocury sa w niej wprost zakochane. Wydaję mi się, że na rynku w tej cenie nie ma lepszej karmy jeżeli chodzi o skład.
Ocena:
Autor: Agnieszka, Dobre
2018-06-15
Wcześniej karma sucha była dodatkiem do mokrej. Odkąd pierwszy raz kupiłam acanę mojej kochanej koteczce jest zupełnie odwrotnie. To tylko świadczy o jakości. Polecam.
Ocena:
Autor: Agata, Toruń
2018-06-15
Skład acany się zmienił. Wcześniej było w niej sporo mięsa, a teraz jest więcej :-) Nie pozostaje nic innego jak kupować dalej, zwłaszcza, że moje kotki za nią szaleją.
Ocena:
Autor: Agata, Dąbrowa Górnicza
2018-06-15
Mój kotek jest niesamowicie wrażliwy na karmy. Nie wszystko mu smakuje. Juz załamywałam ręce od wymyślania co by tu jeszcze kupić. W końcu wybierając acanę, myślałam, że to kolejny błąd, a tu ogromne zaskoczenie. Kicia zajada się bardzo ładnie i co raz prosi o dokładkę. Poszukiwania idealnej karmy uznaje za zakończone :-)
Ocena:
Autor: Wojtek, Rzeszów
2018-03-03
Naprawdę dobre jedzenie, moje koty wcinają jak szalone, a z kuwety dochodzą mniej intensywne "zapachy" ;)
Ocena:
Autor: Marta, Wrocław
2018-03-03
Mój kot uwielbia smak tej karmy. Jest warta każdych pieniędzy :) Na początku mieszałam ze starą karmą (Royal Canin), ale ten mały skurczybyk wybierał tylko Acanę, resztę zostawiał i czekam na dosypkę :) Przejście na nową karmę odbyło się bez rewolucji i rozstroju żołądka. Polecam karmę.
Ocena:
Autor: Magdalena, Gdańsk
2018-03-03
Mam starszego 10-cio letniego kota, oraz dwa 8 miesięczne kociaki. Starałam się zawsze podawać im surową wołowinę, bo przecież koty to mięsożercy, ale po tym jak trafiłam na Acanę Ranchlands, która ma w sobie aż cztery rodzaje doskonałego mięsa, wołowinę dostają coraz rzadziej. Jakość karmy pokazuje się na każdym polu - wyglądzie kotów, ich energii i samopoczuciu !
Ocena:
Autor: Katarzyna, Bielsko-Biała
2018-03-03
Niedawno zmieniliśmy naszym czterem kotom karmę na Acanę bez zbóż, wcześniej zdażało się im nie dojadać karmy. Teraz niech któryś odejdzie od miski, jak wraca jest już pusta :) Bardzo im smakuje, a same koty pięknie wyglądają.
Ocena:
Autor: Joanna, Przelewice
2018-03-03
Nasz kot ma alergię i ciągle się drapał, lokalny sklep zasugerował nam żebyśmy wyeliminowali z diety kurczaka i zboża. Po długich poszukiwaniach znaleźliśmy Acanę Ranchlands której skład jest po prostu rewelacyjny! Kot uwielbia to jedzenie, alergia ustąpiła a sierść i skóra nigdy nie były tak piękne.
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel