Caniwild Light and Senior Gentle Trout with Salmon

Caniwild Light and Senior Gentle Trout with Salmon opinie Klientów

Ilość opinii: 19 Średnia ocena: 4.58
  • 5 Gwiazdek
  • 4 Gwiazdki
  • 3 Gwiazdki
  • 2 Gwiazdki
  • 1 Gwiazdka

Wszystkie recenzje

Ocena:
Autor: Tomasz, Warszawa
2018-08-08
Yorki zadowolone więc jest ok
Ocena:
Autor: Ania, Warszawa
2018-01-04
świetna karma, psu bardzo pasuje
Ocena:
Autor: Katarzyna, Poznań
2017-10-11
Nie mogę wystawić innej oceny niż 5 - bardzo dobra jakość w przystępnej cenie, nie ma drugiej takiej karmy na rynku a przetestowałam już ich wiele. Bardzo delikatna i smaczna karma, znakomita dla starszych piesków w wrażliwym zołądkiem.
Ocena:
Autor: Sebastian, Mława
2017-10-10
Pies bardzo chętnie przestawił się na nowo jedzonko.
Ocena:
Autor: Agnieszka, Kazimierz Dolny
2017-10-10
Wyśmienita karma dla piesków z nadwagą, bardzo długo nie domagają się jedzenia i bardzo smakowicie pachnie.
Ocena:
Autor: Joanna, Wyszków
2017-10-04
Bardzo smakowita karma, moja Roma bardzo zadowolona jest ze zmiany, byłam pełna obaw bo rybę jadała rzadko, jednak tutaj ten smak jest wyjątkowy i bardzo jej odpowiada - polecam.
Ocena:
Autor: Ewa, Brańszczyk
2017-09-22
Dobra karma, solidny sprzedawca.
Ocena:
Autor: Filip, Jelenia Góra
2017-09-15
Karma odpowiednia dla staruszków, mojej Florze wrócił apetyt.
Ocena:
Autor: Patrycja, Racibórz
2017-09-07
Mam troszeczkę otyłą sunię, która ciągle domaga się jedzenia, po tej karmie apetyt zaspokaja na dłużej, mam nadzieję na dobre efekty.
Ocena:
Autor: Konrad, Koszalin
2017-08-18
Karma pachnie dobrze, ale moja staruszka nie ma na nią ogromnego apetytu, woli mokre jedzenie z puszki.
Ocena:
Autor: Sebastian, Mława
2017-08-18
Mogę przyznać że trafiliśmy w gust naszej kochanej Saszki, karmę wcina jak szalona. To dobry wybór, smak i skład są na najwyższym poziomie.
Ocena:
Autor: Agata, Warszawa
2017-08-18
Trudno po tygodniu karmienia na 100% stwierdzić że karma psu odpowiada, na razie jest ok.
Ocena:
Autor: Kacper, Bydgoszcz
2017-08-18
Bardzo pozytywnie oceniam nowość w Keko, ta karma to naprawdę bardzo dobre surowce, moje wybredne staruszki zawsze kręcą nosami na nowe przysmaki a tutaj bez wahania wyczyściły miski, i obeszło się bez rewolucji żołądkowych.
Ocena:
Autor: Zuzanna, Łódź
2017-08-18
Moja wspaniała Kama bardzo ucieszyła się na nowy woreczek smakowitości, bardzo jest zadowolona gdy ma pełną miskę. Bardzo polecam.
Ocena:
Autor: Łukasz, Warszawa
2017-08-18
Świetny skład, liczyłem że posmakuje mojemu owczarkowi, niestety nie jest fanem ryb. Spróbuję jeszcze kaczki, pomimo że jest przeznaczona dla dorosłych a nie seniorów, liczę że nie przytyje aż tak bardzo a przynajmniej będzie miał szczęśliwą starość.
Ocena:
Autor: Daria, Konstancin Jeziorna
2017-08-18
Moja staruszka niestety nie skusiła się na nowy smak, dobrze że kupiliśmy najmniejsze opakowanie.
Ocena:
Autor: Marek, Kraków
2017-08-18
Moje psiny polubiły nową karmę, na starość będę je karmił iście po królewsku, wspaniały skład karmy odzwierciedla pusta micha i szczęśliwe pyszczki. Polecam.
Ocena:
Autor: Ania, Rzeszów
2017-08-17
Pies w podeszłym wieku nie zawsze ma apetyt, po pierwszych porcjach sprawiał wrażenie że je bo musi.
Ocena:
Autor: Marek, Ciechanów
2017-08-14
Super jakość i cena dobra. Psu smakowało bardzo, polecam
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixelpixelpixelpixelpixel