Orijen Senior Dog 6kg

Orijen Senior Dog 6kg opinie Klientów

Ilość opinii: 33 Średnia ocena: 5.00
  • 5 Gwiazdek
  • 4 Gwiazdki
  • 3 Gwiazdki
  • 2 Gwiazdki
  • 1 Gwiazdka

Wszystkie recenzje

Ocena:
Autor: Tomasz, Wrocław
2021-01-20
Świetna karma.
Ocena:
Autor: Tomasz, Wrocław
2020-10-21
Po prostu świetna.
Ocena:
Autor: Ewa, Bobrowniki
2020-07-01
Znakomita karma. Polecam.
Ocena:
Autor: Ewa, Bobrowniki
2020-03-31
Kupiłam karmę Orijena dla psa córki, który już zaczyna wiek seniora i trawi ją świetnie, zjada wszystko i energia go rozpiera.
Ocena:
Autor: Danuta, Warszawa
2020-01-22
Moja ukochana szkotka, bardzo chwali tę karmę. Najważniejsze, że przy małej ilości ruchu (nie lubi spacerów, woli przytulanie na kanapie), braku ograniczeń ilości podawanego jedzenia (karma zawsze w misce) nie tyje. Nie ma kłopotów zdrowotnych.
Ocena:
Autor: Maria, Łódź
2019-07-11
Kupuję karmę Orijen od wielu lat. Pies jest w doskonałej kondycji i ma piękne futerko. Mój pies jest już młodym emerytem, więc zmieniam Orijen Adult na Senior. Na wszelki wypadek na początku mieszamy obie, sensacji żołądkowych nie ma.
Ocena:
Autor: Ewa, Bobrowniki
2019-05-23
Moja wybredna staruszka sznaucerka bardzo niechętnie podchodzi do suchej karmy i to od różnych producentów, natomiast Orijena zjada błyskawicznie i jest bardzo zadowolona.
Ocena:
Autor: Katarzyna, Warszawa
2019-03-31
Polecam dla owczarków - seniorów. Bardzo dobra karma, moja 12 i pół letnia staruszka je ją ze smakiem i czuje się świetnie.
Ocena:
Autor: Beata, Radom
2018-08-31
Polecam dla wszystkich staruszków. Karma ma wszystko dla wiekowych zwierząt. Mój jest zachwycony,
Ocena:
Autor: Beata, Mściwojów
2018-08-31
Karma spełniła oczekiwania. Kupiłam na próbę, gdyż droga ta karma, ale opłacało się, bo jest to co dodaje energii i syci mojego psa.
Ocena:
Autor: Beata, Cieszyn
2018-08-31
Bardzo odpowiednio zbilansowana karma dla seniorków. Ma wszystko czego potrzeba mojemu Labkowi, który już ma swoje lata. Polecam i na pewno złoże jeszcze zamówienie nie raz.
Ocena:
Autor: Beata, Kraśnik
2018-08-31
Super odżywcza i dodająca energii karma dla moich staruszków. Jedzą ochoczo jak małolaty. :-)
Ocena:
Autor: Maciej, Prudnik
2018-07-17
Mój pies miał 13 lat. Karmiłem go tym produktem przez ostatnie 2 lata, jednak nowotwór odebrał mi moje kochanego Bryśka.
Ocena:
Autor: Magdalena, Wałbrzych
2018-07-17
To jest prawdziwa karma 2 w 1 - można dać i starszej psinie i tej młodszej żeby odchudzić również - działa na obydwa przypadki znakomicie - polecam gorąco.
Ocena:
Autor: Magdalena, Gdańsk
2018-07-17
Jedzenie bardzo wysokiej jakoś a pies po nim wygląda znakomicie!
Ocena:
Autor: Marcin, Opalenica
2018-07-17
Mój 10-letni Boston Terrier uwielbia tą karmę, od 6 miesięcy dostaje Orijena i codziennie miskę opróżnia ze smakiem.
Ocena:
Autor: Małgorzata, Inowrocław
2018-07-17
Moje starsze mieszańce od niedawna dostają Orijena seniora, są bardzo zadowolone gdy widzą pełną miskę, mają też na pewno lepszą sierść i mnóstwo energii.
Ocena:
Autor: MAREK, AUGUSTÓW
2018-07-17
To najlepsze jedzenie, jakim kiedykolwiek żywiłem moje psy. To naprawdę zrobiło różnicę z moim starszym psem. Wydaje się, że ma więcej energii niż kiedykolwiek, nadwaga zniknęła a sierść jest w lepszej kondycji.
Ocena:
Autor: Mariusz, Toruń
2018-07-17
Dostawa była szybka a karma doskonale sprawdza się u mojego za grubiutkiego pitt bula.
Ocena:
Autor: Mariusz, Mariusz
2018-07-17
Moje staruszki mają bardzo wrażliwe układy pokarmowe, mają po 9 lat więc odżywianie ich jest nie lada wyzwaniem, odkąd podajemy Orijena ich stan jest ewidentnie lepszy, to dalej radosne i szczęśliwe owczarki.
Ocena:
Autor: Luiza, Brzeszcze
2018-07-06
Bardzo dobra karma, o świetnym składzie jakościowym, bez zbóż. Niewielkie granulki nadają się dla psich seniorów, nie sprawiają im żądnych problemów
Ocena:
Autor: Larysa, Warszawa
2018-07-06
Po zmianie karmy na Orijen wyrazna poprawa mojego Doga (ponad 10 lat) bardziej sprawny i lepiej trzyma wagę -nie ma problemow z przybywaniem kilogramów
Ocena:
Autor: KArolina, Warszawa
2018-07-06
Dobry, zbilansowany skład, dla psów dłużej już żyjących. Świetnie zbilansowana dieta pozwala na zachowanie odpowiednich wartości odżywczych dla psa
Ocena:
Autor: KATARZYNA, Święciechowa
2018-07-06
Polecam karmę seniorom, żadnych sensacji z trawieniem.
Ocena:
Autor: Katarzyna, Warszawa
2018-07-06
Pies senior chętnie zjada karmę nie ma rewolucji jelitowych.
Ocena:
Autor: Katarzyna, Bielsko-Biała
2018-07-06
Orijen to najlepsza karma .Od kilku lat ją kupuję i jestem bardzo zadowolona .Mój psina też.
Ocena:
Autor: Aleksandra, Warszawa
2018-06-15
Super zbilansowany skład dla psa w podeszłym wieku. Zmiany sa widoczne gołym okiem. Mojemu owczarkowi wróciła chęć do harców na podwórku i ogólnie wygląda lepiej. :-)
Ocena:
Autor: Aleksandra, Nowy Dwór Gdański
2018-06-15
Kupuję odkąd mój piesek stawał sie coraz bardziej ociężały i było po nim widać opływające lata. Tego seniora pałaszuje już długo i jest znacząca zmiana. Na spacerze zachowuje się jak młodziak :-)
Ocena:
Autor: Agnieszka, Dobre
2018-06-15
Polecam 100%. Zmiany są zauważalne. Mój Benek wyraźnie wygląda jakby dostał drugie życie :-) Normalnie inny pies. Skład daje niesamowity zastrzyk energii dla sędziwych psów
Ocena:
Autor: Agata, Toruń
2018-06-15
Wcześniej myślałam, że te odmiany senior, junior to tylko chwyt marketingowy. Po kupowaniu wcześniej uniwersalnej karmy, kupiłam tego seniora. I rzeczywiście się myliłam. Mam już dość starego pieska i tego orijena wprost uwielbia. Poprawiła się tez jego ruchliwość i wygląda na szczęśliwszego
Ocena:
Autor: Agata, Dąbrowa Górnicza
2018-06-15
Super karma na potrzeby mojego czworonożnego seniora domu. :-) Mój 11 latek bardzo dobrze przyswaja ta karmę, a bałam sie, że nie będzie mu smakować, bo od zawsze był wybredny. :-)
Ocena:
Autor: Klara, Warszawa
2017-04-07
Właśnie dostaliśmy naszą najlepszą karmę dla Bolka, mogę wszystkim właścicielom seniorów polecić ją z czystym sumieniem, karma Orijen to był najlepszy wybór, pies szczęśliwy i zdrowy a to dla nas najważniejsze kryterium.
Ocena:
Autor: Sebastian, Mława
2017-04-07
Bardzo dobra karma, mój 9-letni York szaleje jak szczeniak, poziom energii wzrósł o 100%. To niesamowita odmiana, nie dawaliśmy wiary jak znajomi opowiadali że karmy Orijen są takie świetne dopóki nie przekonaliśmy się o tym sami. Bardzo dobra zmiana, jednak trzeba dokładnie czytać co się wsypuje pupilowi do miski.
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel