Orijen Regional Red Dog 6kg

Orijen Regional Red Dog 6kg opinie Klientów

Ilość opinii: 32 Średnia ocena: 4.84
  • 5 Gwiazdek
  • 4 Gwiazdki
  • 3 Gwiazdki
  • 2 Gwiazdki
  • 1 Gwiazdka

Wszystkie recenzje

Ocena:
Autor: Izabela, Ustrzyki Dolne
2020-10-08
super produkt
Ocena:
Autor: Izabela, Ustrzyki Dolne
2020-08-15
Mega
Ocena:
Autor: Urszula, Warszawa
2020-08-06
Karma doskonałej jakości.
Ocena:
Autor: KINGA, WRĘCZYCA WIELKA
2020-02-23
Super karma, bardzo dobry skład, psu smakuje
Ocena:
Autor: Maciej, Szczecin
2020-01-18
Moje oba psy wcinają tą karmę aż im się uszy trzęsą. Bardzo ładnie ją trawią bez żadnych rewolucji żołądkowych.
Ocena:
Autor: Maciej, Szczecin
2020-01-18
Moje oba psy wcinają tą karmę aż im się uszy trzęsą. Bardzo ładnie ją trawią bez żadnych rewolucji żołądkowych.
Ocena:
Autor: Andrzej, KĘDZIERZYN-KOŹLE
2020-01-17
To super karma. Polecam wszystkim , a sklep jak zawsze... ok. ;)
Ocena:
Autor: Piotr, Warszawa
2019-11-20
Najlepsza karma na wrażliwe żołądki Cavalierów
Ocena:
Autor: Sylwia, Falkow
2019-10-07
Mogę polecić Ra karmę 2000%rewelacyjna jakość i cena jest ok a na dodatek szybką dostawa
Ocena:
Autor: Dorota, Nowogard
2019-07-17
W 100% polecam, bogaty skład karmy. Przesyłka ekspresowa.
Ocena:
Autor: Natalia, Żywiec
2019-07-03
Najlepsza karma na rynku, bardzo zdrowa, smaczna, nasz psiak ja uwielbia!
Ocena:
Autor: Malgorzata, Ruda Maleniecka
2019-02-26
Polecam super smaczne moiej frani smakuje
Ocena:
Autor: Michał, Posada
2018-09-27
Mogę polecić tą karmę w 110%. Pies się zajada, nie zostaje karma w misce jak w przypadku innych karm. Z pewnością będę kupował karmy Orijen.
Ocena:
Autor: Agnieszka, Dobre
2018-08-31
Piesio jest zachwycony. Kupiłam pierwszy raz i juz wiem, że jak tylko skończy się to opakowanie, pędzę zamówić kolejne. Może inny smak dla sprawdzenia :-)
Ocena:
Autor: Agata, Toruń
2018-08-31
Orijen jest super. Karma uniwersalna. Może jeść nawet mniejszy pies bez żadnych problemów. A jak mu smakuje, to możecie sobie tylko wyobrazić :-)
Ocena:
Autor: Agata, Dąbrowa Górnicza
2018-08-31
Bardzo dobra karma. Cena w pełni oddaje skład i jakość jaką sobą prezentuje. Polecam.
Ocena:
Autor: Beata, Cieszyn
2018-07-06
Polecam produkt, gdyż jest bogaty w witaminy, minerały, aminokwasy, a także omega 3 i 6. Skład karmy lepszy od innych dostępnych na rynku.
Ocena:
Autor: Beata, Kraśnik
2018-07-06
Mimo wysokiej ceny karma warta wydania takiej kwoty. Bardzo duży procent mięsa. Pies jest bardzo zadowolony. Polecam
Ocena:
Autor: Beata, Nakło
2018-07-06
Zniknęły u psa wymioty po używaniu tej karmy. Posiada dobry, bogaty smak i ładnie pachnie. Pies zajada się ze smakiem
Ocena:
Autor: Barbara, Sopot
2018-07-06
Świetnie, że ją kupiłam. Mój Dogi pożera ją z apatytem i nie ma problemów z wypróżnianiem się. Bardzo dobra firma
Ocena:
Autor: Anna, Bytow
2018-07-06
Karma spełnia oczekiwania. Pies nie ma po niej zaropiałych oczu i w uszach nie zalegają żadne brudy. Jest zjadana chętnie. Dla mojej suni to jedna z lepszych karm jakie kupiłam
Ocena:
Autor: Anna, Warszawa
2018-07-06
Karma nie uczula a pies jest zdrowy. Skład też bardzo dobry.
Ocena:
Autor: Aleksandra, Warszawa
2018-06-15
Karmę oceniam nawet na notę sześć! Mam 4 pieski i każdy jadał inaczej. Ta karma jest tak uniwersalna, że juz nie muszę kupować w kilku rożnych sklepach!
Ocena:
Autor: Aleksandra, Nowy Dwór Gdański
2018-06-15
Problemy żołądkowe psa ustały dopiero po wypróbowaniu tej karmy. Zamawiam po raz kolejny. Pies zadowolony, najedzony i radosny :-)
Ocena:
Autor: Agnieszka, Dobre
2018-06-15
Regional Reda kupuje juz od ponad roku. Mój piesek się do tej pory nie znudził i jeszcze przy tym świetnie wygląda i wyraźnie stał się ruchliwszy. Same pozytywy. Polecam każdemu!
Ocena:
Autor: Agata, Toruń
2018-06-15
Pomimo dość dużej ceny postanowiłam zaryzykować ta kamę. Ryzyko się opłaciło. Miska po każdym nałożeniu po chwili świeci pustkami,a piesek wygląda wspaniale i jest zadowolony z tej zmiany :-)
Ocena:
Autor: Agata, Dąbrowa Górnicza
2018-06-15
Starcza na długo przy dużych pieskach i bardzo im smakuje. Naprawdę sie opłaca!
Ocena:
Autor: Robert, Dynów
2017-09-15
Karma droga okrutnie, ale najlepsza na świecie :) nawet dla małych ras.
Ocena:
Autor: Robert, Zambrów
2017-05-09
Rzadko piszę opinie o zakupach przez internet - tutaj zrobię wyjątek, wyjątkowo dobra karma, pies jadał już różne chrupki ale dopiero po tej widać że jest po prostu szczęśliwy, ma więcej energii i chęci do zabawy.
Ocena:
Autor: Joanna, Wyszków
2017-04-07
Moja wybredna psina była widocznie zadowolona ze zmiany na karmę Orijen Regional Red, zdecydowałam się na nią z powodu dobrego składu, dużo różnych mięs bez dodatku sojowych wypełniaczy. Producent ma dużo dobrych karm, na pewno zostaniemy wierni tej marce, zdecydowanie jest najlepsza.
Ocena:
Autor: Anna, Rydułtowy
2017-02-24
Kupiłam karmę na próbę dla jednej z moich suczek. Niestety zbyt duża ilość białka spowodowała uczulenie i nie mogę jej jej podawać. Szkoda bo skład karmy jest bardzo obiecujący....
Ocena:
Autor: Agnieszka, Pruszków
2017-01-04
Karma jakościowo bardzo dobra - świetny, zbilansowany skład. Ogólnie polecam karmy marki Orijen.
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel