Acana Light & Fit

Acana Light & Fit opinie Klientów

Ilość opinii: 28 Średnia ocena: 4.89
  • 5 Gwiazdek
  • 4 Gwiazdki
  • 3 Gwiazdki
  • 2 Gwiazdki
  • 1 Gwiazdka

Wszystkie recenzje

Ocena:
Autor: Sylwia, Falkow
2019-10-08
Bardzo dobra karma jakościowo i cenowo polecam
Ocena:
Autor: Patrycja, Poznań
2019-07-30
Karma super, od roku moje psy nie jedzą nic innego
Ocena:
Autor: AGNIESZKA, CZĘSTOCHOWA
2019-06-14
Jedna z lepszych karm
Ocena:
Autor: Katarzyna, Polkowice
2019-04-16
Zmieniłam z Concept for life bo skład jest lepszy. Bez zbóż, dużo mięska. Piesek od razu zaczął ze smakiem jeść. Polecam. Czekam na efekty odnośnie nadwagi.
Ocena:
Autor: Malgorzata, Ruda Maleniecka
2019-02-26
Polecam fajny produkt na 5
Ocena:
Autor: Magdalena, Olsztyn
2018-12-10
Polecam
Ocena:
Autor: Elżbieta, Łódź
2018-11-19
Jedna z lepszych karm light na rynku :)
Ocena:
Autor: Dorota, Warszawa
2018-11-19
Nasz labrador po 5 miesiącach podawania tej karmy wrócił do swojej normalnej wagi i od dłuższego czasu pozostaje ona bez zmian.
Ocena:
Autor: DOMINIK, IGOŁOMIA
2018-11-19
Bardzo dobra karma w wersji light. Polecam.
Ocena:
Autor: Dariusz, Warszawa
2018-11-19
Moja Yorczka bardzo przytyła po ciąży jedząc Startera Royala, długo szukałem karmy po której wrócić do dawnego wyglądu. Acana Light Fit sprawdziła się idealnie.
Ocena:
Autor: Beata, Nakło
2018-11-19
W końcu nie muszę zmniejszać porcji dla mojego psa, tylko podawać tyle samo karmy co wcześniej. Dzięki temu rozwiązaniu pies nie chodzi głodny i nie przybywa tłuszczyku w talii.
Ocena:
Autor: Anna, Warszawa
2018-08-30
Karma daje naprawdę duzo mojemu pieskowi. Bardzo mu smakuje i do tego traci zbędne obciążające go kilogramy .
Ocena:
Autor: ANNA, OŻARÓW MAZOWIECKI
2018-08-30
Fenomen! Nie wierzyłam w takie bajki jak karmy dla psów na odchudzanie. Acana totalnie mnie zaskoczyła. Nie dość, że piesek je tak jak jadł, to jeszcze przy tym zauważalnie traci wagę. Złoty medal to mało :-)
Ocena:
Autor: ANITA, LUBOŃ
2018-08-30
Karma zdała egzamin. Po pierwszym zakupie widać zmiany gołym okiem. Teraz kupiłam drugi razi mogę naprawdę polecić.
Ocena:
Autor: Patrycja, Poznań
2018-08-20
Karma rewalycyjna! Bardzo psa smakuje :)
Ocena:
Autor: Maria, Łódź
2018-07-06
Zbilansowana kanadyjska karma dla psów starszych, mających już nadwagę. Cena dość droga, ale adekwatna do jakości karmy.
Ocena:
Autor: MAREK, AUGUSTÓW
2018-07-06
Karma uwielbiana przez psy, są zdrowe, energiczne, nie tyją pomimo sterylizacji, prawidłowe odchody i mają piękną sierść po tym jedzeniu. Polecam
Ocena:
Autor: Marek, Oświęcim
2018-07-06
Jestem bardzo zadowolony zredukowaną wagą mojego psa. Karma jest widocznie smaczna sądząc po minie mojej suki jak napełniam miseczkę.
Ocena:
Autor: Marek, Zgierz
2018-07-06
Pełnowartościowa karma idealna dla psów z nadwagą. Jest bardzo aromatyczna i smakuje moim psom. Szkoda, że duże paczki nie mają lepszego zamknięcia.
Ocena:
Autor: Marek, Mrozów
2018-07-06
Karma jest dobra dla psiaków z wymaganiami dietetycznymi. Mój pies miał zapalenie trzustki, wprawdzie choroba minęła ale jest na diecie niskotłuszczowej. Oprócz tego jest kastratem toteż jak najmniejsza ilość tłuszczu jak najbardziej wskazana.
Ocena:
Autor: Aleksandra, Warszawa
2018-06-14
Po pierwszym zakupie tej karmy zauważyłam poprawie w kolorze i gęstości sierści mojej psiny.Apetyt również wzrósł co mnie bardzo cieszy. Teraz już kupie większy worek, bo jak cos działa, to nie wypada zmieniać
Ocena:
Autor: Aleksandra, Nowy Dwór Gdański
2018-06-14
Dzieki tej karmie skończyły się problemy gastryczne mojego pupila. Dodatkowo jego futerko lśni jak nigdy. To z pewnością zasługa tej karmy.
Ocena:
Autor: Agnieszka, Dobre
2018-06-14
Karma bardzo szybko znika z miski. Jest zdrowa i idealnie pasuje dla psa z lekka nadwagą.
Ocena:
Autor: Agata, Toruń
2018-06-14
Cena dość duża. Mimo wszystko rekompensuje zadowolenie mojego Brandona. Nie przypomina juz psa, któremu nic nie smakuje. :-)
Ocena:
Autor: Agata, Dąbrowa Górnicza
2018-06-14
W końcu trafiłam na karmę, która moja psina zjada ze smakiem. Zawartość mięsa jest bardzo duża, co sprawia, że poprzednie moje dietetyczne wybory dla psa były nieciekawe. Śmiało polecam.
Ocena:
Autor: Dorota, Rybnik
2018-03-01
Mam dwa psy z nadwagą i próbowałam od lat zmusić je do utraty wagi, na ogół występował efekt yoyo i przeszłam przez większość dietetycznych pokarmów dostępnych na rynku. Jest to jedyna karma którą jedzą z zapałem i po upływie 6 miesięcy każdy z nich stracił około dwa kilogramy wagi. Świetna karma dla odchudzających się psów!
Ocena:
Autor: Anna, Warszawa
2018-03-01
Foxi karma zwykle nudzi się po około kilku tygodniach. Minęło już trzy miesiące, a ona nadal zjadą tą karmę do samego końca. Poleconą mi ją w sklepie keko.pl bo miała problemy z nadwagą. Powoli wraca do swojej prawidłowej wagi, a ja już planuję zakup kolejnego worka.
Ocena:
Autor: Dominika, Staszów
2017-03-30
mój cavalier jest na wiecznej diecie - te chrupki bardzo mu smakują. Nie są za duże, ani za małe, akurat dla dorosłego psa, chociaż nasz szczeniak bardzo chętnie zjada znalezione 'porzucone' chrupki - bo i takie się zdarzają :) czyli chyba są smaczne i pachną zachęcająco skoro warto poszukać i zjeść :) Qpki regularne, nie duże, nie ma gazów. POLECAM
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel