Orijen Original Dog Treats 42,5 g

Orijen Original Dog Treats 42,5 g opinie Klientów

Ilość opinii: 9 Średnia ocena: 5.00
  • 5 Gwiazdek
  • 4 Gwiazdki
  • 3 Gwiazdki
  • 2 Gwiazdki
  • 1 Gwiazdka

Wszystkie recenzje

Ocena:
Autor: Małgorzata, Szczecin
2019-02-11
Bardzo dobra nagroda dla pieska ;) właśnie jestem w trakcie następnego zamówienia
Ocena:
Autor: JOANNA, LĄDEK ZDRÓJ
2018-08-31
Polecam mocno. Piesek bardzo polubił i chętnie zjada podstawowy posiłek, bo wie, że jak zje czeka go deser :-)
Ocena:
Autor: Joanna, Goczałkowice
2018-08-31
Ten przysmak podpasywał najbardziej ze wszystkich, które kupiłam, aby stestować. Inne tylko wąchał. Jednak co marka to marka :-)
Ocena:
Autor: Joanna, SIERAKOWICE
2018-08-31
Ciastka idealnie trafiły w gusta moich psich pociech. Dobre też do tresury z racji tego, że są pysznie i piesek naprawdę chce je otrzymać :-)
Ocena:
Autor: Beata, Kraśnik
2018-08-29
Wzorowy przysmak. Mam psy w różnym wieku i różnej wielkości i każde pałaszuje z takim samym smakiem. Polecam
Ocena:
Autor: Beata, Nakło
2018-08-29
Towar wprost idealny. Zróżnicowany skład pozwala kupic kilka smaków w jednym. Piesek zachwycony od momentu jak pierwszy raz spróbował.
Ocena:
Autor: Barbara, Sopot
2018-08-29
Odpowiedni przysmak zarówno dla małego jak dużego psiaka. Jestem posiadaczką obydwu i obwoje są szczęśliwi, że karmie je takim przysmakiem,
Ocena:
Autor: Anna, Bytow
2018-08-29
Dla malutkich piesków w sam raz. Mam 4 maluchy i każdy wprost uwielbia original'a.
Ocena:
Autor: Anna, Warszawa
2018-08-29
Bardzo dobre przysmaki. Może je dawać zarówno małym jak i starszym psom. Dla mnie to super uniwersalne udogodnienie.
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel