Przysmaki Empire FlexaCare Roladki wołowe z kolagenem dla psa 200g (5 sztuk)

Przysmaki Empire FlexaCare Roladki wołowe z kolagenem dla psa 200g (5 sztuk) opinie Klientów

Ilość opinii: 8 Średnia ocena: 5.00
  • 5 Gwiazdek
  • 4 Gwiazdki
  • 3 Gwiazdki
  • 2 Gwiazdki
  • 1 Gwiazdka

Wszystkie recenzje

Ocena:
Autor: Joanna, WARSZAWA
2019-07-26
Podobnie jak sucha karma tego Producenta tak i smakołyki 10/10. Roladka jest ogólnie duża.
Ocena:
Autor: Karol, Wrocław
2019-01-22
Radość czworonoga na widok tego smakołyku bezcenna! Super produkt na wysokim poziomie
Ocena:
Autor: Sylwia, FALKOW
2018-10-24
Polecam super zgadzam się wcześniejszymi opiniami wyżej
Ocena:
Autor: Beata, Nakło
2018-08-29
Przysmak empire zdaje egzamin. Kupuję od dłuższego czasu i pieskom sie nie przejada. Uwielbiają ta markę :-)
Ocena:
Autor: Anna, Bytow
2018-08-29
Bradze polecam ten produkt. Mój pies jest naprawdę zadowolony i tak bardzo mu smakuje, że aż chyba za często go nimi częstuje. :-)
Ocena:
Autor: Anna, Warszawa
2018-08-29
Przysmak ma wiele zastosowań. Idealny jako nawet deser dla małego psa, ponieważ te rolady są naprawdę dosyć spore.
Ocena:
Autor: ANNA, OŻARÓW MAZOWIECKI
2018-08-29
Roladki są naprawdę sporę. Można je dzielić i robi się tego naprawdę duzo. Za taka cenę to naprawdę opłacalna transakcja.
Ocena:
Autor: ANITA, LUBOŃ
2018-08-29
Piesek bardzo polubił te przysmaki. Nawet z większa chęcią wychodzi na spacery odkąd wie, że ma je ze sobą :-)
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel