Taste Of The Wild Canyon River Feline próbka 170g

Taste Of The Wild Canyon River Feline próbka 170g opinie Klientów

Ilość opinii: 22 Średnia ocena: 4.64
  • 5 Gwiazdek
  • 4 Gwiazdki
  • 3 Gwiazdki
  • 2 Gwiazdki
  • 1 Gwiazdka

Wszystkie recenzje

Ocena:
Autor: ELŻBIETA, CZERMIN
2020-10-31
Super Kot zachwycony
Ocena:
Autor: ANDRZEJ, PIOTRKÓW TRYB
2020-08-04
OK
Ocena:
Autor: Urszula, Łomianki
2019-09-17
Dwuletni kot wcina aż się uszy trzęsą. Jedząc do syta nie jest otłuszczony, ma mnóstwo wigoru i piękną sierść.
Ocena:
Autor: Dorota, Warszawa
2019-04-04
Świetna karma, moja kotka ją uwielbia. I bez zbóż!
Ocena:
Autor: Tomasz, Warszawa
2018-08-08
Kot zadowolony
Ocena:
Autor: Slawomir, Kraków
2018-06-21
Moja kotka w tej chwili je już drugie opakowanie. Poprawiła się sierść, zjada mniej tej karmy chyba jest bardziej sycąca.
Ocena:
Autor: Sebastian, Kraków
2018-06-21
Świetna jakość i stosunek jakości do ceny. Moja kotka ją uwielbia, jest zdrowa i bardzo zadowolona gdy nasypuję jej karmę do miseczki.
Ocena:
Autor: Romek, Gliwice
2018-06-21
Karma idealna, ponieważ jest przystosowana zarówno dla kotów młodych jak i dorosłych, mogę kupować zatem jeden rodzaj dla wszystkich kotów.
Ocena:
Autor: Agnieszka, Pruszcz Gdański
2018-05-21
Polecam - karma bardzo lubiana przez koty, dodatkowo delikatnie zmniejsza nadmierny, posterylizacyjny koci apetyt.
Ocena:
Autor: Agata, Warszawa
2018-02-28
Mój kociak nie jest już taki młody i staram się pilnować jego wagi, ale z tym jedzeniem nie jest to łatwe :) stale za mną chodzi i prosi o więcej :) ale że żyje tylko w domu nie chcę żeby miał nadwagę. Do tego jest bardzo wybredny, więc cieszę się że trafiliśmy na tą karmę.
Ocena:
Autor: Urszula, Łomianki
2018-01-16
Znam karmy tej serii w wydaniu psim - doskonałe! Teraz kupiłam dla kociaka i też liczę, że się nie zawiodę.
Ocena:
Autor: Adrian, Warszawa
2017-06-14
Karmię mojego kocura Tastem od kociaka, piękna sierść to dowód że dostaje w pełni zbilansowaną karmę, jest okazem zdrowia i radości.
Ocena:
Autor: Karolina, Biłgoraj
2017-06-14
Dobrze że kupiłam małe opakowanie, moja kicia zupełnie nie jest zainteresowana tym smakiem, woli Whiskas.
Ocena:
Autor: Kuba, Olsztyn
2017-06-14
Mam nareszcie karmę po której kot nie ma biegunki, łagodnie przeszła zmiana na nowe jedzenie - polecam.
Ocena:
Autor: Eliza, Białystok
2017-06-14
Polecam, bardzo zadowolone koty również :) karma sprawdza się, nie ma zapachów kuwetowych, jest naprawdę wydajna.
Ocena:
Autor: Damian, Gdańsk
2017-06-14
Moja kotka jest bardzo zadowolona widząc pełną miskę karmy TOTW, teraz je spokojnie ale pierwsze miski to pochłaniała błyskawicznie.
Ocena:
Autor: Katarzyna, Poznań
2017-06-14
Miałam większe oczekiwania w stosunku do tej karmy, liczne dobre opinie skusiły mnie do zakupu małego opakowania, ale moja kicia nie polubiła nowego smaku, nie chce jej jeść - dopiero zmieszanie z dotychczasową karmą skłania ją do jedzenia.
Ocena:
Autor: Hubert, Olsztyn
2017-06-14
Kociarnia zajada się tą karmą jak żadną inną do tej pory, szok - biegną na dźwięk wsypywanych chrupek do misek.
Ocena:
Autor: Patrycja, Racibórz
2017-06-14
Do zakupu tej karmy skłoniły mnie dobre opinie na temat składu, potwierdzam - moje dwa koty są bardzo wymagające jeśli chodzi o odżywianie, byle czego jeść nie chcą, a mięsko czują zawsze w suchych granulkach. Taste od razu zaakceptowały, jedzą bardzo chętnie.
Ocena:
Autor: Magdalena, Hnatkowice
2017-06-14
Bardzo dobra karma, świetne składniki bardzo odpowiadają mojemu kocurkowi, jest okazem zdrowia, nie tyje - polecam.
Ocena:
Autor: Weronika, Poznań
2016-12-07
stosunek ceny do jakości to jej największa zaleta :) dobry skład, moje kotki wolą "śmieciowe" przysmaki i początkowo nie wyglądały na zadowolone ale konsekwentne karmienie karmą Taste Of The Wild to gwarancja zdrowia i dobrego odżywienia zwierzaków :)
Ocena:
Autor: Adam, Wyszków
2016-01-07
Chyba najlepsza karma jaką do tej pory karmiłem mojego Ubota. Bardzo dobre składniki, świetne mięso i rewelacyjny stosunek ceny do jakości.
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel