Zestaw Caniwild Adult & Sterilised Cat Gentle Salmon 2kg + Free run Turkey 2kg

Zestaw Caniwild Adult & Sterilised Cat Gentle Salmon 2kg + Free run Turkey 2kg opinie Klientów

Ilość opinii: 11 Średnia ocena: 4.73
  • 5 Gwiazdek
  • 4 Gwiazdki
  • 3 Gwiazdki
  • 2 Gwiazdki
  • 1 Gwiazdka

Wszystkie recenzje

Ocena:
Autor: Zuzanna, Łódź
2018-02-05
Kupuję kolejne paczki karmy bo moje koty ją uwielbiają, cena i jakość są w porządku - polecam.
Ocena:
Autor: Kacper, Bydgoszcz
2018-02-05
W porównaniu do cen Royala to trochę drogo, ale z drugiej strony mamy inny skład, kupiłem i zobaczymy.
Ocena:
Autor: Agata, Warszawa
2018-02-05
Każdy kot jest inny, warto kupić żeby się przekonać co komu smakuje najbardziej. U mnie karmy są mieszane i jedzą wszyscy :)
Ocena:
Autor: Sebastian, Mława
2018-02-05
Rewelacyjne kocie żarcie, najlepsze jakie kupiliśmy w keko.pl - koty bardzo zadowolone.
Ocena:
Autor: Agnieszka, Kazimierz Dolny
2018-02-05
Kupiliśmy 1 zestaw, o ile ryba bardzo smakowała to już indyk trochę mniej - ale tak to już bywa z nowościami w menu. Karma wygrywa w innymi na rynku swoją jakością, jest rewelacyjna i to że nie zawiera zboża jest jej ogromnym atutem. Na pewno jeszcze ją kupimy.
Ocena:
Autor: Konrad, Koszalin
2018-02-05
Karma znika w tempie ekspresowym, nie ma mowy o pozostawionych ziarenkach - wszystko pięknie zjadane. To najlepsza opinia :)
Ocena:
Autor: Klara, Warszawa
2018-02-05
Większość ludzi chce dla swoich pupili jak najlepiej, na pewno ja do nich należę, zakup karmy czy zabawki jest u mnie zawsze przemyślany, szukam połączenia jakości i ceny - Caniwild jest nieliczną z karm które spełniły oczekiwania moje i mojego kocurka. Mamy tutaj dużo mięska w świetnej cenie.
Ocena:
Autor: Kamil, Kraków
2018-02-05
Zachęcony prostym i oczywistym składem zakupiłem zestaw - to świetna karma i bardzo smakuje moim kotom, polecam sprawdzenie bo naprawdę warto.
Ocena:
Autor: Klaudia, Poznań
2018-02-05
Karma sprawdza się w naszym domu, koty jedzą mniej i rzadziej dopominają się pełnej miski, to dobry znak.
Ocena:
Autor: Tomasz, Wrocław
2018-02-05
Darmowe próbki okazały się świetną zachętą do zakupu pakietu dwóch smaków, dobra cena to podstawa . Moja kotka od dawna jada tylko karmy bezzbożowe - tutaj ogromny plus za dużą zawartość mięsa, kamę polecam.
Ocena:
Autor: Joanna, Wyszków
2018-02-05
Bardzo fajny pakiet próbny dla wybrednych kotów, moje 3 koty mają różne wymagania - każdy jest inny i lubią różne smaki. Zakup bardzo udany, karma świetnej jakości i koty zadowolone - w końcu :)
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel