Caniwild Adult Dog Basic Hypoallergenic Formula

Caniwild Adult Dog Basic Hypoallergenic Formula opinie Klientów

Ilość opinii: 30 Średnia ocena: 4.87
  • 5 Gwiazdek
  • 4 Gwiazdki
  • 3 Gwiazdki
  • 2 Gwiazdki
  • 1 Gwiazdka

Wszystkie recenzje

Ocena:
Autor: Monika, Gdynia
2018-08-31
Zakup dokonany po raz drugi jeżeli chodzi o ta odmianę Caniwild. Za pierwszym razem worek bardzo dobrze sie przyjął i zniknął w mgnieniu oka. Taki dobry. :-)
Ocena:
Autor: Mieczysława, Zarzecze
2018-08-31
Karma dobrze przyswajalna. Piesek ma po niej zdrowe kupy i nie chodzi ociężały. Dobry wybór.
Ocena:
Autor: Michał, Olsztyn
2018-08-31
Weterynarz zalecił mi po sterylizacji suczki. Bardzo dobra karma. Piesek je i nie tyje przy okazji
Ocena:
Autor: Tomasz, Warszawa
2018-08-08
Husky wcina aż miło więc jest ok
Ocena:
Autor: Karina, Poznań
2018-05-08
Mysle , ze smacze bo zjadł
Ocena:
Autor: Sylwia, Karczew
2018-03-07
Nasza psina przygarnięta z ulicy miała wiele problemów zdrowotnych, wychudzona i prawie bez sierści u nas znalazła dom. Wracała do zdrowia z Caniwild, zawsze zjada ją ze smakiem i naprawdę pięknie wygląda, to szczęśliwy i radosny pies.
Ocena:
Autor: Szymon, Lipowa
2018-03-07
Zaczęliśmy kupować Caniwild za namową obsługi sklepu keko.pl, nie rozczarowała mnie, wręcz przeciwnie - żadnych problemów z żołądkiem po przejściu na nową dietę, mniej do sprzątania na spacerze, to rozsądna karma w dobrej cenie.
Ocena:
Autor: Tadeusz, Białe Błota
2018-03-07
Radzę wszystkim, którzy kochają swoje zwierzaki, aby spróbowali karmy tej marki dla swoich psów ... od miesięcy szukałem karmy dla labradora, w końcu przekonał mnie prosty skład i dobra cena Caniwild.
Ocena:
Autor: Tadeusz, Skrzyszów
2018-03-07
Próbowałem różnych karm dla mojego owczarka niemieckiego, ale ta okazała się najlepsza. Mój pies jest zdrowy, ma piękną błyszczącą sierść. Uwielbia smak karmy, w nagrodę kupuję mu czasami Caniwild bezzbożowe z dziczyzną.
Ocena:
Autor: Wiktor, Warszawa
2018-02-15
Mój pies szaleje za tą karmą :) O wiele lepiej mu wchodzi niż inne nawet droższe karmy - no i cena nie jest wysoka. Zdecydowanie polecam.
Ocena:
Autor: Joanna, Wyszków
2018-02-15
Pierwsza karma, którą mój pies je bez wybrzydzania, a nawet prosi o więcej! Skład bardzo fajny, dość duża zawartość mięska. Jak na swoją cenę godna polecenia. Nie występują żadne problemy żołądkowe. Nie wykorzystaliśmy jeszcze całego worka, więc o efektach odnośnie sierści nie mogę się zbyt wypowiedzieć. Jednak jak do tej pory mogę polecić wszystkim z czystym sumieniem! Psu bardzo smakuje i naprawdę jest świetna!
Ocena:
Autor: Tomasz, Wrocław
2018-02-15
Mój pies uwielbia tą karmę, odpowiada mu również dosyć duży rozmiar krokieta. Na pewno otrzymuje wszystkie potrzebne składniki bo ma dużo energii i lśniącą sierść. Polecam!!!!
Ocena:
Autor: Klaudia, Poznań
2018-02-15
Przetestowałem wiele droższych i tańszych karm , ale ta najbardziej przypasowała mojemu huskyemu, sierść w idealnym stanie i stolec odpowiedni, a cena przystępna. Polecam!
Ocena:
Autor: Klara, Warszawa
2018-02-15
Mój Pitbull uwielbia tą karmę!!! Ne ma po niej żadnych problemów gastrycznych, ani problemów ze skórą, co miało miejsce przy spożywaniu innych marek suchej karmy. Porcje zalecane na opakowaniu w zupełności mu wystarczają. Polecam gorąco!!!
Ocena:
Autor: Konrad, Koszalin
2018-02-15
Karma ekonomiczna. Sądzę, że w rozsądnej cenie w stosunku do jakości, którą oferuje. Dobry wybór, gdy szuka się karmy w tej klasie jakości, a nie chce się przepłacić. Pies karmę zjada dość chętnie, nie ma na razie żadnych problemów ze zdrowiem. Ja suplementuję karmę olejem z łososia oraz preparatami wzmacniającymi stawy, gdyż mam starszego psa, a nie uważam karmy za kompletną w 100%.
Ocena:
Autor: Agnieszka, Kazimierz Dolny
2018-02-15
Polecam wszystkim wypróbować tę karmę. Ja swojemu pitbullowi podawałem różne droższe karmy ale mu nie pasowały, tutaj na początku bardzo mu smakowała ale pod koniec worka widocznie mniej chętnie ją zjadał.
Ocena:
Autor: Agata, Warszawa
2018-02-15
Cena do jakości bardzo dobra. Moja sunia - owczarek niemiecki aż się trzęsie za tą karmą. Sierść - super. Kupka jeszcze lepsza. Polecam.
Ocena:
Autor: Kacper, Bydgoszcz
2018-02-15
Mój duży, starszy pies je tą karmę. Zdrowy, pięknie wygląda. Karma może nie jest najlepszą na rynku, ale moim zdaniem oferuje jakość za cenę, która jej odpowiada. Jestem z karmy bardzo zadowolony, mój pies i portfel także :). Polecam ją wszystkim znajomym, szukającym dobrej karmy za przystępną kwotę.
Ocena:
Autor: Zuzanna, Łódź
2018-02-15
Najlepsza karma na którą trafiliśmy po wielu próbach. Polecam dla wszystkich psów które mają jakiekolwiek problemy żywnościowe lub alergiczne. Mój Golden jest w końcu radosnym i szczęśliwym psem.
Ocena:
Autor: Łukasz, Warszawa
2018-02-15
Mój pies odzyskał siły dzięki tej karmie. Po chorobie był osłabiony i nie miał ochoty ani na spacery, ani na zabawę. Teraz jest radosny i pełen życia! Polecam!
Ocena:
Autor:
2018-02-15
Mam 4,5 rocznego owczarka niemieckiego. Od samego początku był karmiony karmą Bosch. Pojawiły się problemy ze skórą (ciągłe drapanie a na ciele robiły się rany, jak je zaleczono pojawiały się następne). Nie pomagały oleje kokosowe,lniane, z wiesiołka itp.nic nie pomagało. Przeczytałem o karmie Caniwild i postanowiłem wypróbować. Stosuję już dwa tygodnie i efekty rewelacyjne. Pies nie drapie się, rany się pięknie goją i co najważniejsze nie ma nowych. POLECAM
Ocena:
Autor: Daria, Konstancin Jeziorna
2018-02-15
Piesek cieszy się na samo szeleszczenie torby. Karma ma bardzo świetny skład i super wpływa na zdrowie mojego pupilka. Polecam każdemu bez wyjątku!
Ocena:
Autor: Marek, Kraków
2018-02-15
Bardzo dobra karma jeżeli chodzi o stosunek jakości do ceny. Poza tym przejrzałem naprawde dużo karm pod wzgl. składu i uważam że Caniwild jest najlepszy ze średniej półki, a co najważniejsze mój psiak nie ma problemów żołądkowych. Zdecydowanie polecam.
Ocena:
Autor: Ania, Rzeszów
2018-02-15
To karma o naprawdę dobrej jakości i to w rozsądnej cenie. Zamawiam ją już drugi raz i nie znudziła się mojemu psu nawet na chwilę. Polecam.
Ocena:
Autor: Adrian, Warszawa
2018-02-15
Jedyna karma, która nie powoduje uczulenia u mojego foksa, a na dodatek nie ma problemów z jej zjedzeniem, pierwszy 15 kg worek poszedł bez żadnych problemów i teraz zamawiam kolejny. :)
Ocena:
Autor: Karolina, Biłgoraj
2018-02-15
Bardzo dobra karma, skład o niebo lepszy od znanych karm i dużo droższych. Mój Golden po tej karmie nie ma problemów trawiennych, sierść ok, rośnie zdrowo:) Zdecydowanie polecam.
Ocena:
Autor: Kuba, Olsztyn
2018-02-15
Polecam . Mam buldoga francuskiego alergika i zmieniłam karmę z test of the wild na caniwild i pies się przestał drapać oraz je ze smakiem.
Ocena:
Autor: Eliza, Białystok
2018-02-15
Dobra karma, pies zjada chętnie a jest dość kapryśny co do smaków.
Ocena:
Autor: Damian, Gdańsk
2018-02-15
Czy może być większe szczęście niż u mojego Robcia jak zobaczy, że napełniam mu miseczkę? Na początku był sceptyczny, ale jak spróbował to aż mu się uszy trzęsły! Tak już jest do dziś. Polecamy !
Ocena:
Autor: Katarzyna, Poznań
2018-02-15
Polecam jak najbardziej,do karmy podeszłam z rezerwą ale muszę przyznać,że spełniła moje oczekiwania. Jeden z moich piesków ma problemy alergiczne a po tej karmie wszelkie dolegliwości zniknęły, nie drapie się,nie ma wybroczyn skórnych,a sierść stała się gęsta i mocna. Pozostałe psiaki też z chęcią jedzą -polecam
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixelpixelpixelpixelpixel