Naturalny płyn Do podłóg Yope 1000ml

Naturalny płyn Do podłóg Yope 1000ml opinie Klientów

Ilość opinii: 28 Średnia ocena: 4.82
  • 5 Gwiazdek
  • 4 Gwiazdki
  • 3 Gwiazdki
  • 2 Gwiazdki
  • 1 Gwiazdka

Wszystkie recenzje

Ocena:
Autor: Magdalena, Słupsk
2020-06-07
Bardzo ładny zapach, naturalny produkt i bezpieczny dla mojego Kotka :) Polecam
Ocena:
Autor: Magdalena, Słupsk
2020-06-07
Bardzo ładny zapach i produkt naturalny. Polecam
Ocena:
Autor: Malgorzata, Ruda Maleniecka
2019-03-30
ŚWIETNY POPROSTU SWIETNY I BEZBIECZNY
Ocena:
Autor: Dagmara, Częstochowa
2019-03-09
Fajny skład, zapach przyjemny. Polecam!
Ocena:
Autor: Sylwia, FALKOW
2019-02-26
Bardzo ładnie pach nie super produkt polecam
Ocena:
Autor: Edyta, Poznań
2019-02-19
Bardziej wierzę niż widzę różnicę, ale nie jestem chemikiem, więc trudno ocenić rzeczowo. Ładnie pachnie.
Ocena:
Autor: Małgorzata, Zalewo
2018-07-09
Cieszę się, że jest eko bo mam dwa psy i dwa koty i wierzę, ze jest bezpieczniej używać taki eko produkt niż zwyczajne. Lubię zapach lawendowy - kupiłam teraz dwa inne i zobaczę czy także się sprawdzą. DO codziennych zabrudzeń używam już tylko to ostatnio. Uwielbiam inna ciekawą i przyjemną grafikę :) Cieszę się, że cena obecnie jest obniżona - fajnie gdyby utrzymała się taka bo wtedy kupuję ich więcej z racji przystępnej bardzo ceny do jakości.
Ocena:
Autor: Szymon, Lipowa
2018-06-21
Polski produkt z najlepszych polskich składników. Jest świetny w użytkowaniu, nie zostawia smug i dobrze czyści zabrudzenia.
Ocena:
Autor: Sylwia, Karczew
2018-06-21
Kupiłem po dłuższym namyśle czy warto i się okazało, że był to dobry wybór. Cena adekwatna do jakości, a komfort z korzystania jest nie do opisania. Łagodny zapach i dużą butelka to zalety tego płynu.
Ocena:
Autor: Stefania, Swarzędz
2018-06-21
Świetny produkt. Po pierwszym użytkowaniu byłem zaskoczony zapachem jaki się utrzymywał w domu. Mam nadzieję, że inne artykuły tej firmy są tak samo wydajne.
Ocena:
Autor: Slawomir, Kraków
2018-06-21
Dobre duże opakowanie, odpowiedni zapach po użyciu. Płyn rewelacyjny, poleciła mi ten płyn sąsiadka i się nie zawiodłem. Polecam
Ocena:
Autor: Sebastian, Kraków
2018-06-21
Czyści bardzo dobrze i ma ładny zapach. Fajny skład płynu. Niedługo znowu go zakupię :)
Ocena:
Autor: Romek, Gliwice
2018-06-21
Subtelny zapach i nie wysusza rąk. Dla regularnie sprzątających osób swój dom będzie to dobry zakup. Polecam.
Ocena:
Autor: Roman, Toruń
2018-06-21
Jest moim ulubionym preparatem od dłuższego czasu. Świetnie radzi sobie z zanieczyszczeniami i nie zostawia po sobie gryzącego zapachu w gardło.
Ocena:
Autor: Robert, Kielce
2018-06-21
Fajny skład, fajny zapach. Świetny odpowiednik innych tego typu płynów.
Ocena:
Autor: Robert, Łódź
2018-06-21
Czyszczę nim drewnianą podłogę i póki co jest dobrze, na pewno zostawia przyjemny dla nosa zapach. Duże opakowanie na plus tego artykułu.
Ocena:
Autor: MARIUSZ, Berlin
2018-04-23
Płyn jest bardzo wydajny, spełnił wszystkie moje oczekiwania.
Ocena:
Autor: Marek, Mrozów
2018-04-23
Z uwagi na liczne alergie moich pociech używam tylko naprawdę dobrych, ekologicznych prepatarów. Yope mogę z powodzeniem do nich zaliczyć, są oparte na naturalnych aromatach więc można ich bezpiecznie używać nawet w zamkniętych pomieszczeniach.
Ocena:
Autor: Maria, Łódź
2018-04-23
To doskonały płyn bez zbędnej chemicznej domieszki, usuwa wszystkie psie zapachy i zostawia miły naturalny zapach.
Ocena:
Autor: Marek, Szczecin
2018-04-23
Przeszukałem internet żeby spełnić prośbę małżonki poszukującą dobrych, niedrogich ale ekologicznych środków czystości, liczne dobre opinie o Yope przekonały mnie do zakupu całego zestawu, obecnie jest na etapie domowych testów ale nie słyszę żadnych niecenzuralnych słów jedynie miły dla nosa lawendowy zapach.
Ocena:
Autor: Małgorzata, Inowrocław
2018-04-23
Jestem pozytywnie zaskoczona, spodziewałam się że płyn będzie zostawiał smugi, jednak odpowiednia ilość rozcieńczona z wodą daje bardzo dobre efekty, no i najważniejsze - moje wnuki mogą teraz bezpiecznie się bawić nawet gdy sprzątam łazienkę, bo Yope to produkty z doskonałą ekologiczną klasą.
Ocena:
Autor: Marcin, Opalenica
2018-04-23
Dobrze że macie w ofercie produkty sprawdzone i godne polecenia, marka jest nasza krajowa ale naprawdę ma rewelacyjne produkty w swojej ofercie - polecam.
Ocena:
Autor: Małgorzata, Żarki Letnisko
2018-04-23
Przekonał mnie skład płynu, nie zawiera całej tej chemii, którą tylko niepotrzebnie wdychamy. Jestem bardzo zadowolona z efektów mojego sprzątania, podłoga błysk i zapach bardzo delikatny i nieuciążliwy.
Ocena:
Autor: Magdalena, Gdańsk
2018-04-23
Świetnie myje, ładnie pachnie, nie podrażnia dzieci i zwierząt bo jest bezpieczny - czego chcieć więcej :)
Ocena:
Autor: Luiza, Brzeszcze
2018-04-19
Nareszcie są u Was preparaty ekologiczne, znam markę z serii kosmetyków ludzkich, są naprawdę świetne, przemiłe zapachy a chemię będę kupować w ilościach hurtowych, to mi gwarantuje brak reakcji alergicznych u moich dzieci, niestety czasami źle znosiły mocne zapachy chemiczne, początkowo myśleliśmy że to alergia pokarmowa ale badania to wykluczyły, teraz ograniczamy ilość chemii w środowisku domowym do minimum.
Ocena:
Autor: Larysa, Warszawa
2018-04-19
Takiego płynu szukałam, po prostu bezpieczny - zarówno dla dzieci, jak i zwierząt a nawet moich drewnianych podłóg. Uwielbiam go za delikatny, naturalny zapach, niezbyt nachalny ale przyjemny. Rewelacyjny produkt :)
Ocena:
Autor: Katarzyna, Warszawa
2018-04-17
Taką chemię to ja rozumiem :) można w końcu bezpiecznie zmyć każdą podłogę nawet przy dwóch psach, kocie i małym dziecku - wszyscy bezpiecznie mogą w końcu biegać i bawić się aż miło popatrzeć, żadnych chemicznych zapachów. Przykładam do tego ogromną uwagę, ponieważ moje dziecko jest bardzo wrażliwe.
Ocena:
Autor: Andrzej, Warszawa
2018-04-17
Rewelacyjny płyn do podłóg. Tańszy od większości chemicznych, a tak samo wydajny. Przeważnie rzeczy ekologiczne są dużo droższe, a tu mega pozytywne zaskoczenie. Działa świetnie i nie zawiera tych wszystkich sztucznych dodatków. Dla mnie jest to ważne bo oprócz psiaka mamy jeszcze małe dzieci w domu. Jak dla mnie bez konkurencji.
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel