Caniwild Beef with Vegetables – puszka z zamykanym wieczkiem – 850 g

Caniwild Beef with Vegetables – puszka z zamykanym wieczkiem – 850 g opinie Klientów

Ilość opinii: 42 Średnia ocena: 4.93
  • 5 Gwiazdek
  • 4 Gwiazdki
  • 3 Gwiazdki
  • 2 Gwiazdki
  • 1 Gwiazdka

Wszystkie recenzje

Ocena:
Autor: Jadwiga, Warszawa
2020-11-11
Chyba najlepsza karma z dotychczasowych, które serwowałam moim psom.
Ocena:
Autor: Katarzyna, Puławy
2020-11-05
Pies polubił bardzo. Mam nadzieję że to nie chwilowe. Pozdrawiam
Ocena:
Autor: Magdalena, Izabelin C
2020-10-14
Bardzo smakuje mojemu buldogowi
Ocena:
Autor: Magdalena, Izabelin C
2020-10-14
Bardzo smakuje mojemu buldogowi
Ocena:
Autor: Iwona, Gdynia
2020-10-13
Za dużo tłuszczu wokół mięsa, raczej nadaje się do ponownego przetworzenia , wyglądem przypomina niektóre nasze konserwy hi,hi,
Ocena:
Autor: DOROTA, DĄBRÓWKA NAGÓRNA
2020-10-10
Psu smakuje, ok
Ocena:
Autor: Anna, Szczecin
2020-10-01
Bardzo polecam
Ocena:
Autor: Anna, Szczecin
2020-10-01
Świetny produkt
Ocena:
Autor: Anna, Szczecin
2020-09-22
Produkt rewelacja.
Ocena:
Autor: Agnieszka, Dąbrowa Gornicza
2020-07-26
Produkt bardzo dobrej jakosci
Ocena:
Autor: Agnieszka, Sosnowiec
2020-07-25
Polecam
Ocena:
Autor: Małgorzata, Wrocław
2020-07-05
Mój owczarek australijski zwariował jak otworzyłam puszkę. Bardzo apetycznie pachnie, ja na to zwracam uwagę, warto kupić i wypróbować
Ocena:
Autor: Anna, Kraków
2020-06-25
Bardzo ładnie pachnie, mama powiedziała że jakby nie wiedziała że to dla psa, to by pewnie sama zjadła
Ocena:
Autor: Edward, Rewal
2020-06-24
Naszemu szczeniakowi bardzo to smakuje. Jak dostał inne puszki innych firm to miał rozwolnienia dlatego na co dzień dostaje suchą karmę Caniwild. Spróbowaliśmy jedną mokrą wersje tej karmy i psu nic nie było, widać składniki robią swoje. Kupie mu jeszcze tą puszkę bo bardzo lubi takie mokre jedzenie
Ocena:
Autor: Marta, Kraków
2020-06-24
Jedna z lepszych mokrych karm dla psa na jakie trafiłam, super jakość w dobrej cenie. Puszkę zamykam wieczkiem i wstawiam do lodówki na drugi dzień.
Ocena:
Autor: Katarzyna, Józefosław
2020-06-23
Zamykane wieczko rządzi! Oby tylko mój labek nie miał po tej karmie alergii..
Ocena:
Autor: Ewa, Nowa Ruda
2020-06-21
Mojemu psu odpowiada ta mokra karma, daję codziennie pół puszki plus sucha karma. Zamykanie tej puszki jest dobrym rozwiązaniem, nie wysusza się karma w lodówce. Jedna puszka na dwa razy u mnie starcza.
Ocena:
Autor: Marta, Kraków
2020-06-16
Dla mojego goldena kupuje te duże puszki mokrej karmy, zamykam wieczkiem i odstawiam do lodówki. W innych puszkach ta mokra karma u góry wysychała a i w lodówce unosił się brzydki zapach. Ta karma jest super zarówno dla psa jak i dla mnie wygodna w przechowywaniu. Polecam, ta duża puszka się opłaca w tej cenie
Ocena:
Autor: Marek, Marki
2020-03-19
Za tą karmą moja sunia szaleje , jest naprawdę dobra . Poleca
Ocena:
Autor: Agnieszka, Warszawa
2019-12-29
świetna karma. smakuje, dobrze się trawi. tak duża zawartość mięsa jest jej dodatkowym atutem.
Ocena:
Autor: Paulina, Warszawa
2019-12-16
Caniwild w każdej formie super karma
Ocena:
Autor: Jadwiga, Wejherowo
2019-11-21
Zaprzyjaźnione psy zjadają bardzo ochoczo mój niestety nie może bo toleruje jedynie jagnięcinę i tylko wzdycha patrząc na psich przyjaciół ale zamówię puszkę z jagnięciną ;-) i wszystko będzie dobrze
Ocena:
Autor: Jadwiga, Wejherowo
2019-11-21
Bardzo dobra karma
Ocena:
Autor: Wiesław, Ruda Śląska
2019-11-15
Karma ciekawa i smakuje moim psom. Wcinają aż wióry lecą. Polecam.
Ocena:
Autor: Monika, Głubczyce
2019-11-14
Pies bardzo polubił puszkę jest niejadkiem a ta wcina polecam
Ocena:
Autor: Maria, Zerkow
2019-10-30
Znalazłam tę karmę jako polecaną dla starszych piesków, kupiłam z nadzieją, że zasmakuje naszemu seniorowi (nie miał w ogóle apetytu i był coraz słabszy)...zasmakowała:)
Ocena:
Autor: KINGA, WRĘCZYCA WIELKA
2019-08-24
Pies był zachwycony, łatwo się przechowuje, dla niedużego psiaka starcza na 5 porcji
Ocena:
Autor: Robert, Łomianki
2019-08-13
dobry produkt polecam
Ocena:
Autor: Agnieszka, Warszawa
2019-08-01
wygodne zamknięcie. przyjemny, smakowity zapach. pies zachwycony :)
Ocena:
Autor: Anna, Polska
2019-05-17
Mój Tofik bardzo lubi tą karme i rozwiązanie z tym wieczkiem jest super
Ocena:
Autor: Jacek, Warszawa
2019-05-03
GOŃCZY POLSKI. POLECAM
Ocena:
Autor: Sylwia, FALKOW
2019-04-09
bardzo dobra karma Max uwielbia tą karmę i to wieczko rewelacja
Ocena:
Autor: Mirosław, Nowa Iwiczna
2019-01-23
Duży plus za wieczko pozwalające na wielokrotne zamykanie puszki. Najczęściej mieszam z suchą karmą, choć widzę, że pies jadłby tylko to z puszki...
Ocena:
Autor: Monika, Głubczyce
2018-12-27
Pies zjada ale zeby szalał za nią to chyba nie. Ładnie pachnie, fajne jest to ze jest wieczko zamykające
Ocena:
Autor: Patrycja, Racibórz
2018-12-16
Widać, że w puszce faktycznie jest mięso. Zaczęłam się zastanawiać co jest w Dolinie albo w Animondzie. Tamte puchy mają sporo jakiejś galaretki, a tu faktycznie jak mielonka dla ludzi. Bardzo ładnie pachnie. Polecam
Ocena:
Autor: Łukasz, Warszawa
2018-12-16
Po otwarciu puszki od razu widać różnię w porównaniu do innych popularnych. Pachnie bardzo ładnie, wygląda jak ludzka konserwa a pies zajada się jak dziki. Bardzo wysoka jakość.
Ocena:
Autor: Klara, Warszawa
2018-12-11
Od pół roku karmię pieska karmą suchą Caniwild. Dla urozmaicenia teraz podajemy również te puszki. Świetny skład. Leon wsuwa aż mu się uszy trzęsą. Bardzo dobry pomysł z zamykanym wieczkiem, można spokojnie podzielić puszkę na kilka dni. Z czystym sumieniem polecam Caniwild.
Ocena:
Autor: Malgorzata, Ruda Maleniecka
2018-12-11
Felek uwielbia tam karmel dobre rozwiązanie z tym wieczkiem
Ocena:
Autor: Tomasz, Wrocław
2018-11-18
Szkoda, że jest tylko jeden smak do wyboru. Czekam na więcej wariantów np. dziczyznę albo kaczkę. Polecam
Ocena:
Autor: Joanna, Wyszków
2018-11-18
Prosty skład i dużo mięsa. Psiaki wcinają. Polecam.
Ocena:
Autor: Gosia, Zakopane
2018-11-18
Świetna cena jak na taki skład. Pies zachwycony. Polecam
Ocena:
Autor: Robert, Zambrów
2018-11-18
Ogromny plus za silikonowe wieczko. Wychodzi taniej niż kupowanie małych a w lodówce przez kilka dni nic się nie zsycha więc spokojnie można dzielić porcje.
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel