Caniwild Poultry with Rice and Vegetables – puszka z zamykanym wieczkiem – 850 g

Caniwild Poultry with Rice and Vegetables – puszka z zamykanym wieczkiem – 850 g opinie Klientów

Ilość opinii: 21 Średnia ocena: 4.95
  • 5 Gwiazdek
  • 4 Gwiazdki
  • 3 Gwiazdki
  • 2 Gwiazdki
  • 1 Gwiazdka

Wszystkie recenzje

Ocena:
Autor: Jadwiga, Wejherowo
2019-11-21
Zaprzyjaźnione psy zjadają bardzo ochoczo mój niestety nie może bo toleruje jedynie jagnięcinę i tylko wzdycha patrząc na psich przyjaciół ale zamówię puszkę z jagnięciną ;-) i wszystko będzie dobrze
Ocena:
Autor: Jadwiga, Wejherowo
2019-11-21
Bardzo dobra karma
Ocena:
Autor: Wiesław, Ruda Śląska
2019-11-15
Karma ciekawa i smakuje moim psom. Wcinają aż wióry lecą. Polecam.
Ocena:
Autor: Monika, Głubczyce
2019-11-14
Pies bardzo polubił puszkę jest niejadkiem a ta wcina polecam
Ocena:
Autor: Maria, Zerkow
2019-10-30
Znalazłam tę karmę jako polecaną dla starszych piesków, kupiłam z nadzieją, że zasmakuje naszemu seniorowi (nie miał w ogóle apetytu i był coraz słabszy)...zasmakowała:)
Ocena:
Autor: KINGA, WRĘCZYCA WIELKA
2019-08-24
Pies był zachwycony, łatwo się przechowuje, dla niedużego psiaka starcza na 5 porcji
Ocena:
Autor: Robert, Łomianki
2019-08-13
dobry produkt polecam
Ocena:
Autor: Agnieszka, Warszawa
2019-08-01
wygodne zamknięcie. przyjemny, smakowity zapach. pies zachwycony :)
Ocena:
Autor: Anna, Polska
2019-05-17
Mój Tofik bardzo lubi tą karme i rozwiązanie z tym wieczkiem jest super
Ocena:
Autor: Jacek, Warszawa
2019-05-03
GOŃCZY POLSKI. POLECAM
Ocena:
Autor: Sylwia, FALKOW
2019-04-09
bardzo dobra karma Max uwielbia tą karmę i to wieczko rewelacja
Ocena:
Autor: Mirosław, Nowa Iwiczna
2019-01-23
Duży plus za wieczko pozwalające na wielokrotne zamykanie puszki. Najczęściej mieszam z suchą karmą, choć widzę, że pies jadłby tylko to z puszki...
Ocena:
Autor: Monika, Głubczyce
2018-12-27
Pies zjada ale zeby szalał za nią to chyba nie. Ładnie pachnie, fajne jest to ze jest wieczko zamykające
Ocena:
Autor: Patrycja, Racibórz
2018-12-16
Widać, że w puszce faktycznie jest mięso. Zaczęłam się zastanawiać co jest w Dolinie albo w Animondzie. Tamte puchy mają sporo jakiejś galaretki, a tu faktycznie jak mielonka dla ludzi. Bardzo ładnie pachnie. Polecam
Ocena:
Autor: Łukasz, Warszawa
2018-12-16
Po otwarciu puszki od razu widać różnię w porównaniu do innych popularnych. Pachnie bardzo ładnie, wygląda jak ludzka konserwa a pies zajada się jak dziki. Bardzo wysoka jakość.
Ocena:
Autor: Klara, Warszawa
2018-12-11
Od pół roku karmię pieska karmą suchą Caniwild. Dla urozmaicenia teraz podajemy również te puszki. Świetny skład. Leon wsuwa aż mu się uszy trzęsą. Bardzo dobry pomysł z zamykanym wieczkiem, można spokojnie podzielić puszkę na kilka dni. Z czystym sumieniem polecam Caniwild.
Ocena:
Autor: Malgorzata, Ruda Maleniecka
2018-12-11
Felek uwielbia tam karmel dobre rozwiązanie z tym wieczkiem
Ocena:
Autor: Tomasz, Wrocław
2018-11-18
Szkoda, że jest tylko jeden smak do wyboru. Czekam na więcej wariantów np. dziczyznę albo kaczkę. Polecam
Ocena:
Autor: Joanna, Wyszków
2018-11-18
Prosty skład i dużo mięsa. Psiaki wcinają. Polecam.
Ocena:
Autor: Gosia, Zakopane
2018-11-18
Świetna cena jak na taki skład. Pies zachwycony. Polecam
Ocena:
Autor: Robert, Zambrów
2018-11-18
Ogromny plus za silikonowe wieczko. Wychodzi taniej niż kupowanie małych a w lodówce przez kilka dni nic się nie zsycha więc spokojnie można dzielić porcje.
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel