Royal Canin Senior Ageing +12 400g

Royal Canin Senior Ageing +12 400g opinie Klientów

Ilość opinii: 16 Średnia ocena: 5.00
  • 5 Gwiazdek
  • 4 Gwiazdki
  • 3 Gwiazdki
  • 2 Gwiazdki
  • 1 Gwiazdka

Wszystkie recenzje

Ocena:
Autor: Małgorzata, Szlachcin - Poczta
2020-04-24
Moja kotka 13 letnia balijka daje radę przegryź karmę mimo braku jednego kła. Przesyłka z karmą bardzo szybko dotarła. Polecam dla starszych kotów.
Ocena:
Autor: Jacek, Kutno
2018-10-24
To już mój nie pierwszy zakup. Royal zawsze zdaje egzamin. Nie wyobrażam sobie, abym teraz kupił inna marke dla swoich pupili.
Ocena:
Autor: Dorota, Warszawa
2018-10-24
Karma świetna. Nie spodziewałam się, ze może tak kotkowi smakować. Naprawdę bardzo polecam.
Ocena:
Autor: Agata, Dąbrowa Górnicza
2018-06-26
Super dla Seniorka. Mój się zajada na emeryturce jak król :-) Nawet rzekłabym, że lepiej dzięki royalowi wygląda. Ta karma ma cos w sobie. Zamówię na pewno kolejne woreczki :-)
Ocena:
Autor: Małgorzata, Lublin
2017-02-10
Jestem bardzo zadowolona z tej karmy tak jak moje starsze kociaki. Polecam karma sprawdzona.
Ocena:
Autor: Maciej, Księżyno, Poczta Kleosin
2016-06-22
Moja starsza (14 lat) kotka, ze względu na zły stan uzębienia łatwo radzi sobie z pogryzieniem tej karmy, co mnie bardzo cieszy. Polecam!
Ocena:
Autor: Magdalena, Hnatkowice
2016-01-13
Starsze zwierzęta potrzebują wyjątkowej opieki i diety, dlatego cieszę się że znalazłam tą karmę. Grudki nie są duże, a zapach karmy przyjemny, polecam. Dziękuję również zespołowi keko.pl za szybką wysyłkę :)
Ocena:
Autor: Piotrek, Gdynia
2016-01-13
Karmę poleciła mi koleżanka i rzeczywiście jest to bardzo dobry wybór. Kiciula jest zdrowa, żwawa, ma piękną sierść i mocne zęby. Nie zamienię jej na żadną inną.
Ocena:
Autor: Milena, Widawa
2016-01-13
Super jakość, super karma, dzięki której nasz kotek pozostaje w dobrej kondycji.
Ocena:
Autor: Piotr, Wrocław
2016-01-13
Bardzo dobra karma dla kotów seniorów. Mój kotek ma 14 lat, tą karmę je już od ponad roku i zauważyłem że jego sierść i skóra wyglądają zdrowo, kotek jest nadal szczupły oraz energiczny. Szczerze polecam!
Ocena:
Autor: Monika, Warszawa
2016-01-13
Super karma, nasz kotek jest bardzo zadowolony :)
Ocena:
Autor: Ewelina, Pułtusk
2016-01-13
Starsze koty wymagają szczególnej karmy, polecam ten produkt ponieważ mój kocurek się nią zajada i widać że bardzo dobrze wpływa ona na jego zdrowie.
Ocena:
Autor: Robert, Zambrów
2016-01-12
Polecam, idealna karma dla starszych kotków. Mój kot je ją już dłuższy czas, jest zdrowy, nie ma problemów trawiennych, zęby mu nie dokuczają, widać że chrupki mu smakują.
Ocena:
Autor: Gosia, Zakopane
2016-01-12
Mój Miruś własnie skończył 12 lat i postanowiłam sprawdzić tą karmę. Polecił mi ją nasz weterynarz. Kotek z chęcią ją je.
Ocena:
Autor: Wiktor, Warszawa
2016-01-12
Karma z chęcią jedzona przez moje koty, polecam!
Ocena:
Autor: Patrycja, Racibórz
2016-01-07
Profesjonalna karma specjalnie dla starszych kociaków:) Polecam dla seniorów!;)
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel