Royal Canin Boxer Junior 12kg

Royal Canin Boxer Junior 12kg opinie Klientów

Ilość opinii: 12 Średnia ocena: 5.00
  • 5 Gwiazdek
  • 4 Gwiazdki
  • 3 Gwiazdki
  • 2 Gwiazdki
  • 1 Gwiazdka

Wszystkie recenzje

Ocena:
Autor: Dariusz, Bydgoszcz
2018-10-24
To juz kolejne zamówienie. Psiaki jedzą do syta i nic nie zostawiaja. Nie przejada im sie, także mogę smiało polecic innym.
Ocena:
Autor: Dariusz, Warszawa
2018-10-24
Idealny granulat dla maluszka. Smakuje mu bardzo. Polecam i napewno jeszcze kupie
Ocena:
Autor: Gosia, Zakopane
2016-01-17
Karma ma bardzo dobre opinie. Kupiłam ją właśnie dlatego, ale widzę że mój Rysio również jej wystawił pozytywa :)
Ocena:
Autor: Wiktor, Warszawa
2016-01-17
Dobry produkt, polecam też sklep.
Ocena:
Autor: Joanna, Wyszków
2016-01-17
Produkt jak najbardziej godny polecenia. Mój szczeniaczek zjada wszystko z przyjemnością. Rośnie silny, duży, zadowolony.
Ocena:
Autor: Tomasz, Wrocław
2016-01-17
Jedzenie smaczne, zdrowe, w dobrej cenie
Ocena:
Autor: Klaudia, Poznań
2016-01-17
Lalcia z chęcią zjada karmę, nie wymiotuje, ma dużo energii, wygląda ślicznie i zdrowo. Jestem zadowolona z tego wyboru.
Ocena:
Autor: Kamil, Kraków
2016-01-17
Piesek z chęcią ją zjada, jest pełen energii, rośnie zdrowo.
Ocena:
Autor: Klara, Warszawa
2016-01-17
Idealna karma dla mojego maluszka.
Ocena:
Autor: Konrad, Koszalin
2016-01-17
Polecam dla szczeniąt, mój piesek rośnie zdrowy, ładnie przybiera na wadze, nie ma problemów gastrycznych i jest pełen energii.
Ocena:
Autor: Agnieszka, Kazimierz Dolny
2016-01-17
Idealny produkt dla szczeniaków rasy bokser, jesteśmy zachwyceni z pieskiem.
Ocena:
Autor: Sebastian, Mława
2016-01-17
Polecam, karma ok.
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel