Pieluchy dla suczek XS-S 12 sztuk

Pieluchy dla suczek XS-S 12 sztuk opinie Klientów

Ilość opinii: 11 Średnia ocena: 5.00
  • 5 Gwiazdek
  • 4 Gwiazdki
  • 3 Gwiazdki
  • 2 Gwiazdki
  • 1 Gwiazdka

Wszystkie recenzje

Ocena:
Autor: Daria, Konstancin Jeziorna
2018-01-25
Sprawdziły się u starszej psiny, polecam.
Ocena:
Autor: Marek, Kraków
2018-01-25
Bardzo chłonne są te pieluszki, prawie jak te dla niemowląt. Łatwe do założenia i w dobrej cenie.
Ocena:
Autor: Ania, Rzeszów
2018-01-25
Pomimo obaw kupiłam pieluszki dla Sary, żałuję że tak późno :) świetnie sprawdzają się w codziennym użyciu, miękkie i dopasowujące się do ciała, łatwo je zdjąć i założyć nową - polecam.
Ocena:
Autor: Adrian, Warszawa
2018-01-25
Świetne dla szczeniąt, bardzo miłe i delikatne, nie podrażniają wrażliwej skóry i są łatwe do założenia. Zdecydowanie godne polecenia !
Ocena:
Autor:
2018-01-25
Testowaliśmy różne sposoby na cieczkę, pieluchy Trixie są dla nas najbardziej praktycznym rozwiązaniem, polecam.
Ocena:
Autor: Damian, Gdańsk
2018-01-25
Polecam, proste w użyciu.
Ocena:
Autor: Hubert, Olsztyn
2018-01-25
Pieluchy są bez zarzutu, łatwe do założenia i miękkie.
Ocena:
Autor: Magdalena, Hnatkowice
2018-01-25
Jesteśmy bardzo zadowoleni z tych konkretnych pieluszek, są bardzo praktycznym rozwiązaniem. Łatwo się je zakłada a cena do zaakceptowania.
Ocena:
Autor: Milena, Widawa
2018-01-25
Pieluchy sprawdziły się rewelacyjnie, nie ma problemów z założeniem a Sonia nie ma z nimi problemu i nie próbuję się pozbyć dodatkowego ubranka. Polecam!
Ocena:
Autor: Kasia, Warszawa
2016-02-25
Pieluchy dla suczek XS-S 12 sztuk
Bardzo łatwe do szybkiego założenia i wygodne dla szczeniaczka. Są miękkie i dopasowują się do ciała, pieskowi nie przeszkadzają - nawet nie próbował ich ściągnąć. Zdecydowanie polecam!
Ocena:
Autor: Klaudia, Wielęcin
2015-12-11
Zdecydowanie pieluszki dla suczek.
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel