Torebki na psie odchody - 4 rolki po 20 sztuk

Torebki na psie odchody - 4 rolki po 20 sztuk opinie Klientów

Ilość opinii: 14 Średnia ocena: 5.00
  • 5 Gwiazdek
  • 4 Gwiazdki
  • 3 Gwiazdki
  • 2 Gwiazdki
  • 1 Gwiazdka

Wszystkie recenzje

Ocena:
Autor: Patrycja, Poznań
2020-04-14
Woreczki spełniają swoją funkcje, nie rwia się a co najważniejsze nie widać ich zawartości :)
Ocena:
Autor: Bernadeta, Warszawa
2020-03-26
Worki są duże, pasują do każdego pojemnika, poręczne
Ocena:
Autor: MICHAL, Warszawa
2020-02-03
Produkt ok, spełnia swoją role.
Ocena:
Autor: Agnieszka, Warsaw
2019-06-25
Pasują do każdej obudowy przyczepionej do smyczy. Woreczki spore i grube.
Ocena:
Autor: Beata, Warszawa
2019-01-24
Bardzo dobry produkt Beata Grzelec
Ocena:
Autor: Mariola, Poznań
2019-01-11
Wszystko okej, sa dosyc duże, wiec wygodnie sie ich używa
Ocena:
Autor: Katarzyna, Mniszew
2018-09-06
ok, Polecam
Ocena:
Autor: Monika, Głubczyce
2018-07-25
Doskonałe do pojemniczka przyczepianego do smyczy, polecam!
Ocena:
Autor: Dorota, Wrocław
2018-05-07
Tak, jak w opiniach poprzedników: nieprzejrzyste, mocne, dobrze się rozdzielają, najlepsze, jakie miałam, za przystępną cenę. Polecam!
Ocena:
Autor: Magdalena, Ożarów Mazowiecki, Duchnice
2018-01-10
Dobre woreczki w dobrej cenie
Ocena:
Autor: Anna, Rydułtowy
2017-08-22
Wkłady pasują do każdego pojemniczka. Wytrzymałe i dyskretne.
Ocena:
Autor: Dariusz, Gdynia
2017-03-14
Dobre, wytrzymale woreczki i co najważniejsze nie widać przez nie zawartości jak w przypadku innych kolorow woreczków :)
Ocena:
Autor: Dorota, Bytom
2016-05-18
Woreczki są świetne. Nie ma problemu z rozdzieleniem jednego od drugiego, nie rwą się i idealnie mieszczą się w zawieszki do smyczy.
Ocena:
Autor: Gabriela, Katowice
2016-01-22
woreczki są genialne - wygodne w użyciu, zajmują mało miejsca, a to ważne jak wychodzi się z psem a nie jest się zwolennikiem noszenia toreb
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel