Trovet HPD Hypoallergenic Konina dla psa puszka 400g

Trovet HPD Hypoallergenic Konina dla psa puszka 400g opinie Klientów

Ilość opinii: 11 Średnia ocena: 4.91
  • 5 Gwiazdek
  • 4 Gwiazdki
  • 3 Gwiazdki
  • 2 Gwiazdki
  • 1 Gwiazdka

Wszystkie recenzje

Ocena:
Autor: Anna, Nowa Iwiczna
2020-09-02
Pierwszy raz podawałam psu koninę. Chętnie ją je. Dla mnie ważne, ze to posiłek dla alergika i z wrażliwymi jelitami. Poecam
Ocena:
Autor: Patrycja, Gdynia
2018-06-20
Bardzo dobra dla szczeniąt. Każdy pies ją zjada. Polecam
Ocena:
Autor: PIOTR, Wałbrzych
2018-03-30
Świetny skład, to prawdziwe jedzenie bez polepszaczy, wypełniaczy i uzdatniaczy - nareszcie mój psiak będzie dostawał to co najlepsze.
Ocena:
Autor: Natalia, Zabrze
2018-03-30
Właśnie adoptowałam mojego starszego psa i potrzebowałam linii produktów, która złagodziłaby problemy z brzuszkiem. Ta linia była idealna. Przestał wymiotować i wszystko zaczęło prawidłowo funkcjonować - polecam.
Ocena:
Autor: Marek, Szczecin
2018-03-30
Jest to niesamowicie smaczne jedzenie, moja Fiona wprost przepada za mokrą karmą Trovet.
Ocena:
Autor: Monika, Warszawa
2018-03-30
Moje psy uwielbiają każdy smak, który ta firma wypuszcza na rynek, jestem wierną klientką i na pewno się to długo nie zmieni.
Ocena:
Autor: Monika, Gdynia
2018-03-30
Mój owczarek ma problemy ze skórą od lat, więc muszę być bardzo wybredna w kwestii wyboru jedzenia. Trovet to sprawdzona i bardzo dobra marka, zdecydowanie mój wybór był trafny.
Ocena:
Autor: Mieczysława, Zarzecze
2018-03-30
Świetny produkt, który ma świetne składniki dla twoich psów.
Ocena:
Autor: Michał, Słupca
2018-03-30
Moje starsze psy uwielbiają jedzenie Trovet, zalecił mi je weterynarz i skutecznie leczą moje psiny ze skutków alergii - tak się stało gdy chciałem karmić je tanimi karmami z supermarketu.
Ocena:
Autor: MARZENA, LESZNO
2018-03-30
Mam psa z ostrymi alergiami pokarmowymi ... to jest karma której szukałam, polecam.
Ocena:
Autor: Agata, Żory
2017-08-02
Zdecydowanie polecam, mój psiak zjada z apetytem:)
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel