Trovet Mobility & Geriatrics dla psa 12,5kg

Trovet Mobility & Geriatrics dla psa 12,5kg opinie Klientów

Ilość opinii: 12 Średnia ocena: 4.33
  • 5 Gwiazdek
  • 4 Gwiazdki
  • 3 Gwiazdki
  • 2 Gwiazdki
  • 1 Gwiazdka

Wszystkie recenzje

Ocena:
Autor: Agata, Józefosław
2018-07-19
Regularne stosowanie karmy spowodowało, że pies nie musi otrzymywać sterydów i innych leków na problemy z kręgosłupem. Ponadto idealnie toleruje tą karmę ze względu na brak jakichkolwiek dodatków z drobiu. Polecam!
Ocena:
Autor: Anna, Warszawa
2018-07-05
Zdecydowanie ta karma jest jedną z lepszych w tej kategorii. Psy po niej mają znowu chęci do jakichkolwiek lekkich zabaw. Dla starszych psów jest ona wskazana, jeżeli mają problemy ze stawami.
Ocena:
Autor: ANNA, OŻARÓW MAZOWIECKI
2018-07-05
Smakowita dla psa, cena też nie jest zabójcza. Jakość karmy świetna.
Ocena:
Autor: ANITA, LUBOŃ
2018-07-05
Brutusowi zasmakowała karma i to bardzo. Myślę, że to przez skład drobiu jaki ta karma ma w sobie. Polecam gorąco!
Ocena:
Autor: Andrzej, Warszawa
2018-07-05
Kupiłem ją na schorowane stawy dla owczarka niemieckiego i mam nadzieję, że mu pomoże. Już jakby mniej tyłek mu ucieka do dołu
Ocena:
Autor: Andrzej, Toruń
2018-07-05
Dobrej jakości karma, zawiera dużo mięsa i jest w przystępnej cenie.
Ocena:
Autor: Aleksandra, Warszawa
2018-07-05
Karma dobrze zaakceptowana przez psa, brak problemów ze strony układu pokarmowego, dobra wilgotność i zapach. Polecam
Ocena:
Autor: Tadeusz, Białe Błota
2018-06-20
Pies jest żwawszy po stosowaniu tej karmy. Smakuje mu, zjada wszystko. Zachowuje przy tym odpowiednią dietę. Super!
Ocena:
Autor: Szymon, Lipowa
2018-06-20
Karma dobra, odpowiednio dobrane składniki, pies wcina wszystko. Bardzo dobra.
Ocena:
Autor: Sylwia, Karczew
2018-06-20
Mam owczarka niemieckiego i miał problemy ze stawami, co normalne u tej rasy. Po zażyciu tej karmy pies zaczął lepiej chodzić. Efekty widać. Polecam.
Ocena:
Autor: Stefania, Swarzędz
2018-06-20
Mój pies od razu polubił smak nowej karmy. Od razu widać, że pies się lepiej porusza. Karma idealna na problem statwowe psów
Ocena:
Autor: Bożena, Dąbrowa Chotomowska
2016-02-25
Dieta Trovet Mobility & Geriatrics ma w keko doskonałą cenę; Pies zaczyna ją jeść ,więc za wcześnie na miarodajną opinię; Wiele sobie obiecuję,bo Trovet specjalizuje się w karmach dla chorych zwierząt i ma podobno najlepiej opracowaną na świecie dietę typu mobility i dental;Wybrałam ją dla prawie 14letniego syberyjskiego husky z chorym kręgosłupem i zwyrodnieniami stawów po 4 workach karmy Hill's Prescription diet j/d
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel