Kompletny pokarm podstawowy dla młodych królików Versele Laga Cuni Junior Complete

Kompletny pokarm podstawowy dla młodych królików Versele Laga Cuni Junior Complete opinie Klientów

Ilość opinii: 9 Średnia ocena: 5.00
  • 5 Gwiazdek
  • 4 Gwiazdki
  • 3 Gwiazdki
  • 2 Gwiazdki
  • 1 Gwiazdka

Wszystkie recenzje

Ocena:
Autor: Zbigniew, Ustrzyki Dolne
2018-12-27
Polecam, królikom bardzo smakuje
Ocena:
Autor: KAROLINA, ŁÓDŹ
2018-03-15
Wspaniała karma dla młodziutkiego króliczka.bardzo zdrowa.Polecana przez hodowców i weterynarzy.Szybciutka dostawa do domu.
Ocena:
Autor: JOANNA, KRAKÓW
2018-02-11
Mój maluch dałby się pokroić za ten pokarm D: Serio... ;) Jak się w miseczce skończy to taki zawiedziony patrzy czy może jeszcze coś dostanie ;)
Ocena:
Autor: Ewa, Toruń
2018-01-28
Świetna karma. Polecam. Króliczek zjada wszystko z miski.
Ocena:
Autor: Ela, MSZANA
2017-04-07
Bardzo polecam. Królik zajada aż miło pztrzeć
Ocena:
Autor: Gosia, Siemianowice Śląskie
2017-03-23
Świetny sklep, doskonała obsługa, błyskawiczna realizacja zamówienia. Karma polecana przez weterynarzy, myślę, że jedna z najlepszych na rynku :-) polecam
Ocena:
Autor: Piotr, Bielsko-Biała
2016-07-25
Nie będąc ekspertem żywieniowym królików, serdecznie polecam tylko tą karmę. Futrzak zajada, aż uszy się trzęsą, Idealne rozwiązanie dla Juniorów. Konsystencja taka by zwierzak nie wybierał co lubi.
Ocena:
Autor: Krzysztof, Kleszczewo
2016-06-13
Nasze króliki uwielbiają tą karmę i mam pewność, że nie będą miały problemów z zębami, polecam
Ocena:
Autor: Anna, Wrocław
2016-01-28
Pomimo, iż przez moją nieuwagę zamówiłam dla mojej króliny karmę dla juniorów, ona nie bardzo tym się przejęła i szaleje również za tą :) Zazwyczaj zamawiam Cuni Complete Adult, bo mój zwierz jest nieco starszy niż 8 miesięcy. Granulaty są nieco cieńsze dla juniorków i pachną herbatą owocową.
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel