Maced Ucho wołowe

Maced Ucho wołowe opinie Klientów

Ilość opinii: 9 Średnia ocena: 5.00
  • 5 Gwiazdek
  • 4 Gwiazdki
  • 3 Gwiazdki
  • 2 Gwiazdki
  • 1 Gwiazdka

Wszystkie recenzje

Ocena:
Autor: Andrzej, Podleze
2020-10-23
Moja suczka przepada za tym smakołykiem :)
Ocena:
Autor: Anna, Warszawa
2020-04-23
Pies z ucha był zadowolony, gryzak jest super! ;) Jedyna uwaga to produkt nie był zapakowany jak w opisie, a wrzucony luzem w pudełko wraz z obrożą przeciw insektom i miskami....
Ocena:
Autor: Anna, Warszawa
2019-09-05
Potwierdzam opinie Klientów. Produkt naturalny. Zapach ucha wołowego nie jest intensywny. Piesek ma zajęcie na dłuższy czas i radość. Warto kupić dla swojego pupila. Polecam!
Ocena:
Autor: Malgorzata, Ruda Maleniecka
2019-05-22
Super zajęcie na dłużej dla mojego pupila
Ocena:
Autor: Sylwia, FALKOW
2019-03-27
Dużym plusem jest że produkt jest naturalny i nie pachnie intensywnie polecam bardzo długo zajmuje zjedzenie mojemu pieskowi
Ocena:
Autor: Paulina, Warszawa
2018-11-27
Pies świetnie się bawił zjadając ucho i o dziwo, nawet mu to chwilę zajęło. Produkt naturalny, polecam
Ocena:
Autor: Wioletta, Gliwice
2018-08-03
Polecam
Ocena:
Autor: Tatiana, Hornówek
2018-08-02
To był strzał w dziesiątkę. Zajmuje psa i nie pachnie tak intensywnie. Naturalny produkt
Ocena:
Autor: Agnieszka, Sarnów
2017-01-31
Moja psinka uwielbia to ucho, a ze energii ma co niemiara to jak zajmie sie uchem mam chwile oddechu
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel