Mata samochodowa dla psa Anti Slip z zamkiem M czarna

Mata samochodowa dla psa Anti Slip z zamkiem M czarna opinie Klientów

Ilość opinii: 22 Średnia ocena: 4.95
  • 5 Gwiazdek
  • 4 Gwiazdki
  • 3 Gwiazdki
  • 2 Gwiazdki
  • 1 Gwiazdka

Wszystkie recenzje

Ocena:
Autor: Paweł, Mienice
2020-12-22
pasuje idealnie
Ocena:
Autor: Renata, Bochnia
2020-04-01
Bardzo trwała, proste zakładanie. Polecam produkt i firmę
Ocena:
Autor: Slawomir, Kraków
2018-10-26
Wspaniała mata. Utrzymuje samochód w czystości i łatwo go umieścić w samochodzie, a także łatwo go wyjąć. Pies też go lubi.
Ocena:
Autor: Stefania, Swarzędz
2018-10-26
Kupiłam matę na podstawie recenzji i działa świetnie. Nie byłam pewna, czy pasuje do mojego 4-drzwiowego Golfa, ale jest idealnie dopasowany. Zdecydowanie polecam !
Ocena:
Autor: Sylwia, Karczew
2018-10-26
Ta mata sprawia, że ​​podróżowanie z moim psem jest wspaniałym doświadczeniem!
Ocena:
Autor: Szymon, Lipowa
2018-10-26
Używam maty zabierając psy na plażę. Łatwo się instaluje, jest wodoodporna, trwała i łatwo można usunąć piasek.
Ocena:
Autor: Tadeusz, Białe Błota
2018-10-26
Podróżowanie z moimi dwoma psami może być prawdziwą katorgą. Jeden lub drugi zawsze próbuje wspiąć się na przednie siedzenie, teraz mam je w końcu pod kontrolą, siedzą grzecznie przypięte i dobrze widzą świat w bocznych szybach.
Ocena:
Autor: Aleksandra, Warszawa
2018-06-14
Moja koleżanka wozi na tej macie owczarka od 4 lat. Mata jest jak nowa. Nie pozostaje mi nic innego jak również ja zakupić
Ocena:
Autor: Aleksandra, Nowy Dwór Gdański
2018-06-14
Super materiał. Nie niszczeje i pieską jest na niej bardzo wygodnie.
Ocena:
Autor: Agnieszka, Dobre
2018-06-14
Mój piesio bardzo gubi sierść. Teraz dzieki tej macie nie trzeba prać auta, a wystarczy wytrzepać matę i jest jak ze sklepu :-)
Ocena:
Autor: Agata, Toruń
2018-06-14
Mata czyni cuda! Mój Pimpek wcześniej bał sie wskakiwać do samochodu i czuł sie niepewnie podczas jazdy. Teraz przy tej macie świetnie odnajduje się podczas podróży.
Ocena:
Autor: Agata, Dąbrowa Górnicza
2018-06-14
Mam wielkiego i ciężkiego psa, i jak się połozy to wręcz sie zapada. Ta mata ma super tworzywo i się nie wgniata i co sprawia, że mój piesek ma ogromny komfort podczas podroży
Ocena:
Autor: Aleksandra, Warszawa
2018-06-14
Często zabieram moje psiaki na przejażdżki i potrafią wrócić do auta naprawdę umorusane. Zmierzam do tego, że jest to świetnie materiałowo produkt do prania. Nie zmienia barwy i wszystko się z niej łatwo spiera.
Ocena:
Autor: Aleksandra, Nowy Dwór Gdański
2018-06-14
Mata niesamowicie mocna i nie pozwala psu przebić się przez jej warstwę. Posiadam zwierza o dość wielkich pazurach i podsumowując uważam ta matę za strzał w 10!
Ocena:
Autor: Agnieszka, Dobre
2018-06-14
Super wytrzymały materiał. Mój owczarek już nie rysuje mi siedzeń. I nawet dodam, że się uspokoił i już tylko leży grzecznie, a nie wierzga jak dotychczas. .
Ocena:
Autor: Agata, Toruń
2018-06-14
Świetna mata. Mam bardzo ruchliwego psa podczas podróży autem. Dzięki tej piesek nie ślizga się jak na lodowisku. Naprawdę w końcu towar zgodny z opisem. Polecam
Ocena:
Autor: Agata, Dąbrowa Górnicza
2018-06-14
Bardzo solidna i dobrze skrojona mata. Plusem jest, że nie śmierdzi tworzywem, a obawiałam się tego bardzo.
Ocena:
Autor: Sebastian, Mława
2017-03-14
Świetny pomysł z wkładkami antypoślizgowymi, moja wcześniejsza mata do samochodu dla psa tego nie miała i pies miał problemy z chodzeniem po niej.
Ocena:
Autor: Agata, Warszawa
2017-03-14
Najważniejsze cechy tej maty do samochodu dla psa to: wodoodporność, antypoślizgowa i łatwość w czyszczeniu.
Ocena:
Autor: Kacper, Bydgoszcz
2017-03-14
Mata bardzo dobrze chroni samochód przed brudem z psich łapek, spełniła moje oczekiwania.
Ocena:
Autor: Zuzanna, Łódź
2017-03-14
Miałam problem z tym że pies wchodził na przednie siedzenia, mata do samochodu Kardiff go wyeliminowała, a dodatkowo samochodzik jest czysty :)
Ocena:
Autor: Łukasz, Warszawa
2017-03-14
Długo szukałem dobrej i prostej maty samochodowe. W moim Volvo V50 sprawdza się idealnie.
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel