Cat's Best Smart Pellets Żwirek naturalny zbrylający dla kotów długowłosych

Cat's Best Smart Pellets Żwirek naturalny zbrylający dla kotów długowłosych opinie Klientów

Ilość opinii: 63 Średnia ocena: 4.81
  • 5 Gwiazdek
  • 4 Gwiazdki
  • 3 Gwiazdki
  • 2 Gwiazdki
  • 1 Gwiazdka

Wszystkie recenzje

Ocena:
Autor: Luiza, Brzeszcze
2018-06-08
Najlepszy żwir pod względem zapachowym, cenowym i jeżeli chodzi o czyszczenie kuwety jest naprawdę super. Kot też nie narzeka i chętnie korzysta :-)
Ocena:
Autor: Larysa, Warszawa
2018-06-08
Zakupiłam w ramach polecenia przez koleżankę. Miałam już swój żwir, który służył długi czas. Teraz ciesze się, że znajoma poeksperymentowała, ponieważ teraz obie mamy z okazji tego cat's besta mnóstwo nowych udogodnień. Czasem warto posłuchać i coś zmienić. Polecam ten żwir :-)
Ocena:
Autor: KArolina, Warszawa
2018-06-08
Cudowna sprawa z wydalaniem zużytej zawartości żwirku do toalety bez obaw. Miewałam już żwiry, które potrafiły zapychać. Bardzo szybko schodzi gdy trzeba umyć cała kuwetę i nie zasycha. Nie planuje zmieniać na inny rodzaj.
Ocena:
Autor: KATARZYNA, Święciechowa
2018-06-08
Dla moich długowłosych świetny. Praktycznie w ogóle go nie roznoszą. Fajne jest to, że można zużyty żwir wrzucić bez obaw do toalety.Zapach drewienka tez jest miłym udogodnieniem, nawet gdy kuweta jest "brudna".
Ocena:
Autor: Katarzyna, Warszawa
2018-06-08
Żwirek dobrze spulchnia elementy, które trzeba osunąć z kuwety dzięki czemu usuwanie łopatką jest bardzo szybkie i proste. Nieprzyjemny zapach to już przeszłość. Jak raz kupisz ten żwir, to już nie zmienisz na inny.
Ocena:
Autor: Kasia, Gdynia
2018-06-08
Żwirek ma bardzo ładną woń. Nawet po dość częstym użytkowaniu bez wymiany nie czuć żadnych przykrych zapachów kociego moczu. Co czyni go niesamowicie wydajnym. Odkąd pierwszy raz się na niego natknęłam, konsekwentnie nie zmieniam.
Ocena:
Autor: Katarzyna, Bielsko-Biała
2018-06-08
Ten cat's best jest super. Nie ma dla niego żadnej alternatywy. Kupuje i polecam od wielu lat. Wydajność, cena, piękny drewniany zapach nawet mimo mocno użytkowanej kuwety :-D
Ocena:
Autor: Karolina, Zielonka
2018-06-08
Troszkę tego żwirku moja kotka wynosi z kuwety, ale to i tak mało w porównaniu z moimi poprzednimi żwirowymi zakupami. Cena również ok.
Ocena:
Autor: Karolina, Bydgoszcz
2018-06-08
Nareszcie żwirek jest tylko w kuwecie, a nie w całym domu. Nie wiem jak to się dzieje, ale poprzednie żwiry moja kocica rozprowadzała na brzuszku, ogonie i łapkach, a teraz takie sytuacje nie mają miejsca .Jakby tez żwirek był droższy tez bym go kupowała.
Ocena:
Autor: Kamila, Zgorzelec
2018-06-08
Moj kocur bardzo często korzysta z kuwety i sprzątanie oraz wymienianie kilkanaście razy dziennie doprowadzało mnie i mój portfel do szału. Ten produkt cenowo bardzo mi przypadł do gustu i co ważniejsze- kot korzysta z kuwety w tej samej częstotliwości co wcześniej, a wymieniam i czyszczę ja już naprawdę bardzo rzadko. CAT'S BEST NR1!
Ocena:
Autor: Justyna, Kostrzyn
2018-06-08
Żwirek nieco sie nosi, ale to chyba przez to że, mój kotek depcze po zbrylonych fragmentach. Fajne jest to, że i tak mam duzo mniej sprzątania, aniżeli w przypadku mojego poprzedniego produktu, który kupowałam pare ładnych lat.
Ocena:
Autor: Justyna, Kraków
2018-06-08
Wydaje mi się, że aktualnie jeden z najlepszych żwirków na rynku. Kotek zaakceptowali w końcu mam czysto w mieszkaniu i co jeszcze ważniejsze - NIE ŚMIERDZI.
Ocena:
Autor: Jolat, Walbrzych
2018-06-08
Jeżeli chodzi o mnie, to od dawien dawna moja kotka korzysta z cat's besta i można powiedzieć tylko, że jest genialny. Polecam konsekwentnie znajomym i każdy dosłownie później zostaje przy tym żwirze.Nie było reklamacji :-) Jeszcze raz polecam!
Ocena:
Autor: JOANNA, PRZEMYŚL
2018-06-08
Polecam. Żwirek zbryla sie w kule przez co można go w bardzo prosty sposób wyrzucić. Nie wiem czym to jest spowodowane ale mój kotek w innych żwirach się tarzał, a w tym nie.Nie będę wnikała. Ważne, że spełnia swoja funkcje bardziej niż oczekiwałam!
Ocena:
Autor: Joanna, Przelewice
2018-06-08
Cenowo istna rewelacja! Poprzednie żwirki kupowałam co i raz, a ten żwirek nawet nie pamiętam kiedy kupiłam i jeszcze sie nie skończył. Teraz kupuje na zapas i będę miała z głowy myślenie o żwirze przez długi czas :-)
Ocena:
Autor: JOANNA, LĄDEK ZDRÓJ
2018-06-08
Mam w mieszkaniu kociarnie. Trzy duże kotki. Przy takiej ilości futrzaków bardzo często sprzątałam, ale co sie nie robi jak sie kocha zwierzęta. Ten żwir kupiłam na próbę i nie planowałam go używać cały czas, gdyż ten co używałam dotychczas był ok. Teraz juz 4 raz kupuje tego Cbesta i nie zrezygnuje, chyba, że zostaną wycofane ze sprzedaży :-) OBY NIE:-)
Ocena:
Autor: Joanna, Goczałkowice
2018-06-08
Jeżeli ktoś jest czyściochem jak ja, to zdecydowanie polecam ten żwir. Sprzątam kiedy naprawdę muszę i to naprawdę rzadko. Polecam zdecydowanie!
Ocena:
Autor: Joanna, SIERAKOWICE
2018-06-08
Mam dwa śliczne ragdolle i wcześniej poprzez ich użytkowanie w kuwecie czułam dosłownie, że je mam. Odkąd używam tego cat's besta w ogólnie nie czuje nieprzyjemnej woni roznoszącej się po mieszkaniu. Wcześniej musiałam dokupywać różne zapachy. Teraz przynajmniej trochę zaoszczędzę :-)
Ocena:
Autor: Joanna, Piła
2018-06-08
Super sprawa. Przy poprzednich testach żwirków, musiałam wymieniać całą zawartość kuwety, Teraz wyciągam łopatka tylko ten obszar, który należy opróżnić i w to miejsce sypie świeży. Pod względem higieny i wydajności jestem w pełni zadowolona.
Ocena:
Autor: Jerzy, Nasielsk
2018-06-08
Idealny dla kotów futrzastych. Mój Maine Coon bardzo sie zaprzyjaźnił z tym żwirem. Dla mnie tez jest to ogromne udogodnienie cenowe i czasowe, bo przy tak korzystnej kwocie starcza na długo i nie muszę co chwilę go wymieniać. .
Ocena:
Autor: Jacek, Kutno
2018-06-08
Nie mam doświadczenia ze żwirkami, bo wcześniej nie posiadałem kota. Poczytałem opinie i od razu udało się dobrze wybrać. Miał ładnie pachnieć, bezproblemowo sprzątać, i nie być rozprowadzany przez kota wokół kuwety. Wszystko sie zgadza, więc mogę śmiało POLECIĆ.
Ocena:
Autor: Hanna, Krośniewice
2018-06-08
Już tyle żwirków nie spełniało moich oczekiwań, że załamywałam ręce. Poczytałam tutaj opinie i skusiłam się zaryzykować raz jeszcze kupić cos nowego i w końcu sukces. Mam nadzieje, że ten żwirek będą produkować jak najdłużej.
Ocena:
Autor: Grzegorz, Sochaczew
2018-06-08
Mój kot ma bardzo puszysty ogon i zawsze brudził, moczył i przyklejał do ogona zawartości granulek czy bryłek. Ten żwir jest idealnie dostosowany do mojego kota i jestem zdania, że sprawdziłby sie również dla kotów o mniej bujnej sierści.
Ocena:
Autor: Ewa, Końskie
2018-06-08
Wspaniały. Nie wydziela paskudnego zapachu, nie trzeba go co chwile wymieniać i koty nie rozrzucają go po całym domostwie. Dla mnie super, ponieważ jestem zmuszona trzymać kuwetę w centralnym punkcie mieszkania
Ocena:
Autor: Elżbieta, Łódź
2018-06-08
Czyszczenie dna kuwety już nie wymaga szorowania, tylko spłukiwania. Dla mnie to naprawdę waży czynnik. Żwir się świetnie wchłania i nie trzeba go tak często wymieniać. Żałuje tylko, że tak późno na niego trafiłam.
Ocena:
Autor: Elżbieta, Mierzyn
2018-06-08
Dzięki dość dużym grudkom moja kocurka nie rozwala go tak mocno jak wcześniej przy innym żwirze. Ciesze sie. że mam dzięki temu mniej sprzątania i kotka tez nie narzeka.
Ocena:
Autor: Dorota, Warszawa
2018-06-08
Żwirek świetni bryli przez co bardzo sprawnie się go wymienia. Mam kotka norweskiego o bardzo długim futrze i muszę powiedzieć, że póki co ten produkt nie zawodzi mnie i mojego pupila.
Ocena:
Autor: Dorota, Piła
2018-06-08
Zdecydowany numer jeden dla długo-sierścistych. Kocurka nie wynosi go z kuwety co miało miejsce wcześniej gdy korzystałam z innego produktu.
Ocena:
Autor: Dorota, Rybnik
2018-06-08
Żwirek nieco droższy od mojego poprzedniego produktu, który zamawiałam, ale to nic gdyż różnice widać na wszystkich frontach Wydajność, zapach, częstotliwość wymienienia i co najważniejsze akceptacja mojej kochanej Zulki.
Ocena:
Autor: DOMINIK, IGOŁOMIA
2018-06-08
Przy poprzednim żwirku musiałem zainwestować w wycieraczkę pod kuwetę, gdyż strasznie się nosił.Teraz ogarniam wycieraczkę już tylko z przyzwyczajenia :-) Kotek też bardzo dobrze przyjął zmianę żwirku po kilku latach korzystania z innej marki, co świadczy tylko o tym, że cat's best jest bardzo uniwersalny.
Ocena:
Autor: Dariusz, Bydgoszcz
2018-06-08
Kupiłem też żwir kilka dni temu i dałem sobie czas na opinie. Jestem pozytywie zaskoczony, ponieważ koty dość często wchodzą do kuwety, a wymieniałem zawartość po raz pierwszy dopiero dziś. Niesamowicie wydajny i ekonomiczny. Polecam z czystym sumieniem.
Ocena:
Autor: Dariusz, Warszawa
2018-06-08
Kot nie rozwala go po domu i bardzo sprawnie się go sprząta zarówno z kuwety jak i spoza niej. Utylizacja zawartości rówież jest bezproblemowa.
Ocena:
Autor: Bernadetta, Iwkowa
2018-06-08
Zawartość idealna dla kotów długowłosych. Żwir sie nie przykleja do kotki, ładnie się zbryla i starcza na długo.
Ocena:
Autor: Beata, Radom
2018-06-08
Żwir nie ma efektu "kuli śnieżnej" Gdy mój kot załatwi się w jednym miejscu kuwety, granulki zbrylają sie tylko tam, a nie pochłaniają większa przestrzeń. Dzieki czemu uważam cat's besta za ekonomiczny i dobry produkt.
Ocena:
Autor: Beata, Mściwojów
2018-06-08
Wybitny produkt. Jestem kociara.Moi znajomi zawsze narzekali na zapach w moim domu poprzez zawartość kuwety użytkowanej przez moje kocurki. Odkąd używam tego żwirku bliscy juz niejednokrotnie mnie pytali czy zrezygnowałam z moich kotków :-)
Ocena:
Autor: Beata, Cieszyn
2018-06-08
Bardzo miły drewniany zapaszek. Mój mały kotek chętnie z niego korzysta.Przy ostatnim żwirku załatwiał sie na raty, trochę w kuwecie, trochę w kącikach mieszkania. Teraz problem zniknął na dobre!
Ocena:
Autor: Beata, Kraśnik
2018-06-08
Naprawdę polecam. Ten litraż starcza na niesamowicie długa ilość czasu i to jeszcze przy dwóch kotach! Nie śmierdzi i można go wrzucać do toalety.
Ocena:
Autor: Beata, Nakło
2018-06-08
Posiadam Persa o bardzo bujnym futrze. Ten żwir jest stricte dla takich odmian i rzeczywiście wykonuje swoje zadanie. Cena też jest dość przystępna względem innych żwirów dla kotów o długim owłosieniu.
Ocena:
Autor: Barbara, Sopot
2018-06-08
Przewertowałam internet kilka razy w poszukiwaniu właściwego żwirku. Zależało mi, aby w toalecie nie śmierdziało, gdyż mój Kadet dość często korzysta. Ten żwir nie dość, że świetnie wchłania smrodek, to jeszcze mimo to ma wciąż przyjemny zapach mimo częstego użytkowania przez mojego pupilka. Szukałam, szukałam i sie doszukałam w pełni polecam :-)
Ocena:
Autor: Anna, Bytow
2018-06-08
Żwirek nie ciągnie za soba przykrych zapachów po użytkowaniu przez kociczkę, oraz również się nie rozpyla co miało miejsce przy innych. Wielkość bryłek sprawia, że kotka traktuję kawałeczki żwirku jako zabawkę i troche roznosi po domu, ale już skutecznie ja tego oduczam :-)
Ocena:
Autor: ANNA, OŻARÓW MAZOWIECKI
2018-06-08
Żwir po przez swoją wydajność jest naprawdę wart swojej ceny. Mojej kici w pełni odpowiada i nie zostawia śladów łapek po całym mieszkaniu.
Ocena:
Autor: ANITA, LUBOŃ
2018-06-08
Posiadam kocurka syberyjskiego, który nie ukrywam jest dość wymagający. Ten żwir sprawił, że naprawdę rzadko muszę wymieniać zawartość kuwety. Polecam i pozdrawiam Anita
Ocena:
Autor: Andrzej, Warszawa
2018-06-08
Świetnie. Żwirek nie kurzy sie po toalecie, gdy kot wejdzie do kuwety.Ma przyjemny zapach drewna i nie muszę go zbyt często wymieniać.
Ocena:
Autor: Andrzej, Toruń
2018-06-08
Mój kocur w pełni go zaakceptował. Wcześniej myślałem, że koty marudzą tylko na jedzenie. Po poprzednich dwóch żwirach przez które Bonson nie chciał w ogóle wchodzić do kuwety, ten jest dla mnie jak zbawienie. POLECAM!
Ocena:
Autor: Aleksandra, Warszawa
2018-06-08
Zwirek jest dość wydajny co przy dość dużej ilości moich kotków (mam 4), sprawia, że nie musze go wymieniać i kupować tak często jak to miało miejsce przy innych żwirkach
Ocena:
Autor: Aleksandra, Nowy Dwór Gdański
2018-06-08
Super! Ten żwir sprawia, że już w łazience nie mam krajobrazu jak po burzy piaskowej. Kotka go nie roznosi i mozna go z powodzeniem utylizować w toalecie.
Ocena:
Autor: Agnieszka, Dobre
2018-06-08
Mam 3 kotki. Ten żwirek sprawił, że wymienianie zawartości kuwety nie pochłania mi tyle czasu co wtedy. Przy poprzednim produkcie, który kupowałam zwir szybko się kończył. Ten natomiast jest bardzo wydajny. Troche się nosi, ale i tak duzo mniej niz inne żwirki które kupowałam.
Ocena:
Autor: Agata, Toruń
2018-06-08
Naprawdę super. Poprzednie żwirki moja kotka wynosiła z kuwety i można powiedzieć, że codzienne odkurzanie kilka razy dziennie stało sie moją niechcianą pasją :-). Teraz już tak nie jest. Wydaje mi sie, że to przez odpowiednią grubość bryłek. Polecam raz jeszcze
Ocena:
Autor: Agata, Dąbrowa Górnicza
2018-06-08
Z czystym sumieniem mogę polecić. Żwir nie przywiera do dna kuwety, dzieki czemu czyszczenie nie stanowi problemu jak to miało miejsce przy innych żwirach których używałam dłuższy czas. Wydaje sie też być uniwersalny, gdyż niektóre żwirki nie były akceptowane przez moje kotki, natomiast ten przypadł im od razu.
Ocena:
Autor: Agnieszka, Pruszcz Gdański
2017-12-06
Fantastyczny, niebrudzący, nieczepiający się kocich łapek piasek! Polecam :-)
Ocena:
Autor: Beata, Warszawa
2017-04-15
Spośród całego mnóstwa żwirków, z których korzystałam, ten jest najlepszy, prawie się nie roznosi, bardzo mało pyli. Jako jedyny pochłania zapach moczu kocura, co mnie bardzo cieszy. Niestety szybko się zużywa, na dwa koty jedno opakowanie 20L starcza na dwa tygodnie, ale uważam, że jest warty swojej ceny.
Ocena:
Autor: Łukasz, Kraków
2017-02-15
Wcześniej używałem Cat's Best Eco Plus. Tak jak i tamten świetnie pochłania zapachy, sprząta się go wprost do ubikacji. Kotek jest czysty i pachnący jak przystało na "pokojowca". Gold jest o tyle lepszy że nie przyczepia sie tak łatwo do łapek i nie roznosi się przez to po pomieszkaniu.
Ocena:
Autor: Michał, Gdynia
2016-01-26
Żwirek bomba, niestety w przypadku mojego kota mimo wszystko roznosi się po całym domu. Zawsze mniejsze kawałki wejdą mu gdzieś między opuszki i tego nie da się uniknąć.
Ocena:
Autor: Anna, Warszawa
2016-01-15
Żwirek idealny dla kotów długowłosych. Poleciła mi go hodowca od której kupiłam 2 Maine Coony. Stosuję go od prawie 4 lat. Jest idealny, bo się zbryla i nie pyli, a ponadto wrzucam zużyty bezpośrednio do WC, spływa idealnie. Jest bardzo wydajny, bo wyrzucam tylko to co się zbryliło i ewentualnie uzupełniam nowym, kuwetę myję co jakiś czas, ale nie wyrzucam starego żwirku, uzupełniam nowym i używam dalej. Super, że w Keko jest zawsze dostępny i w atrakcyjnej cenie.
Ocena:
Autor: Hubert, Olsztyn
2016-01-07
U moich kotków sprawdza się doskonale , naprawdę świetny.
Ocena:
Autor: Patrycja, Racibórz
2016-01-07
Idealny żwirek dla mojego kota bardzo mi przypadł do gustu nie zamierzam go za nic zmieniać.
Ocena:
Autor: Katarzyna, Poznań
2016-01-07
Idealny żwirek dla Maine Coonów, bardzo ekonomiczny w porównaniu z innymi żwirkami.
Ocena:
Autor: Magdalena, Hnatkowice
2016-01-07
U moich MCO sprawdza się doskonale. Porównywałam ostatnio z Purr & Simple, ale ten ostatni nie wystarczyła na tak długo jak Gold. Spokojnie mogę polecić!
Ocena:
Autor: Piotrek, Gdynia
2016-01-07
Idealny żwirek dla mojego kota bardzo mi przypadł do gustu nie zamierzam go za nic zmieniać.
Ocena:
Autor: Milena, Widawa
2016-01-07
Fantastyczny żwirek! Moja Maine Coon'ica zawsze roznosiła żwirek po całym mieszkaniu, wszędzie gdzie tylko udało jej się wejść. Tego żwirku NIE ROZNOSI !! W domu jest wreszcie czysto. Żwirek świetnie chłonie zapachy odchodów, nie najgorzej się zbryla (choć nieco gorzej o standardowego żwirku tego samego producenta). Zdecydowanie POLECAM wszystkim opiekunom kotów DŁUGOWŁOSYCH.
Ocena:
Autor: Piotr, Wrocław
2016-01-07
Ten żwirek idealnie spasował mojemu kotu. Odkąd go stosuje nie ma żadnego problemu z czystością. Polecam wszystkim !!!
Ocena:
Autor: Konrad, Warszawa
2015-12-21
Najlepszy żwierek na rynku. Można wyrzucać do toalety. Nie pyli, nie roznosi się na łapkach (w każdym razie niewiele, raczej po prostu wysypuje z kuwety w czasie kopania), Dobrze zbryla i absorbuje zapachy.
Ocena:
Autor: Anna, KRAKÓW
2015-12-17
Żwirek jest fantastyczny! Można zużyty wrzucać do wc - bardzo praktyczne, kot nie roznosi go to domu z uwagi na swoje parametry. Ekologiczny , naturalny pachnie drewienkami.
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel